|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:46 pm
doptero co weszlam a juz musze konczyc sweatdrop xp papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:48 pm
jak mawial kolega "waze 220 a bez jaj 80" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:48 pm
Rynn the Vampire Katka1989 eh... wiecie co? co do mojego questa to zastanawiam się czy nie rzucić tego wszystkiego w cholerę stare stare stare jedna głupia czapka za 120k... sweatdrop ale za to jaka fajna! nie rzucaj, nie rzucaj ^^ ^^ oki. To była chwila słabości ^^" jak już ją kupię i mi się znudzi to bedzie ją można sprzedać drożej bo wartość wzrośnie sesese twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:49 pm
roman_zbawicieL Suney roman_zbawicieL co do ręki w gipsie , kiedys bilem sie z gosciem i mnie przewrocil... tak fajnie upadlem ze bark stluklem i mnie miesiac bolal stressed ja prawą reke miałem polamana w nadgarstku3razy w łokciu 2 razy wybity nadgarstek raz i pokruszone kości nadgarstka tez raz surprised sweatdrop 3nodding 2 razy nadwrezony lewy nadgrarstek, drut w glowie, kilkanascie raazy nadwrezona kostka w stopie, kilka krwiakow, siniakow i gwozdzi w pietach, skrecone wiazadla w karku czy tam kregoslupie (nie znam sie), stluczony bark, nadwrezona szyja ojjj dużo tego...musialeś dużo wypadków przeżyć com??a pozatym pewnie jesteś starszy ja mam dopiero14 lat sad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:49 pm
Suney roman_zbawicieL co do ręki w gipsie , kiedys bilem sie z gosciem i mnie przewrocil... tak fajnie upadlem ze bark stluklem i mnie miesiac bolal stressed ja prawą reke miałem polamana w nadgarstku3razy w łokciu 2 razy wybity nadgarstek raz i pokruszone kości nadgarstka tez raz surprised sweatdrop 3nodding 3 razy skręcona ta sama kostka, wybity bark, pęknięty nadgarstek, złamany palec, poraniona szkłem twarz, nadepnięcie na gwóźdź, nadwyrężone co się da :> a ja niczego nie robie wyczynowo, ja poprostu CHODZĘ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:50 pm
Katka1989 Charmie_Hiwatari quote="Rynn the Vampire"] Charmie_Hiwatari Tya, z tego tytułu Gaia mogłaby na fundnąć 4KG xd xd 401kg biggrin DDDDD Nie no, nie bądźmy chciwi XD Powiedzmy że... 40KG albo 45 :p (z oakzji ilosci stron topicu) kupilabym sobie kilak cicuhów a reszte oddała potrzebujacym XD lol to nie są KG tylko K xd KG - tysięcy goldów :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:51 pm
Aque Suney roman_zbawicieL co do ręki w gipsie , kiedys bilem sie z gosciem i mnie przewrocil... tak fajnie upadlem ze bark stluklem i mnie miesiac bolal stressed ja prawą reke miałem polamana w nadgarstku3razy w łokciu 2 razy wybity nadgarstek raz i pokruszone kości nadgarstka tez raz surprised sweatdrop 3nodding 3 razy skręcona ta sama kostka, wybity bark, pęknięty nadgarstek, złamany palec, poraniona szkłem twarz, nadepnięcie na gwóźdź, nadwyrężone co się da :> kiedys mi sie nudzilo to ojebalem se cala reke nozem biggrin pozniej moj qmpel wmawial mojej dziewczynie ze to przez nia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:52 pm
Charmie_Hiwatari Katka1989 Charmie_Hiwatari quote="Rynn the Vampire"] Charmie_Hiwatari Tya, z tego tytułu Gaia mogłaby na fundnąć 4KG xd xd 401kg biggrin DDDDD Nie no, nie bądźmy chciwi XD Powiedzmy że... 40KG albo 45 :p (z oakzji ilosci stron topicu) kupilabym sobie kilak cicuhów a reszte oddała potrzebujacym XD lol to nie są KG tylko K xd KG - tysięcy goldów :p sweatdrop nikt tak tego nie nazywa... jakbyś tak napisała na jakimś angieldkim topiku to nikt by nie wiedział o co ci chodzi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:53 pm
Mniej niż tysiąc = ileśtamg ysiąc = ileśtam K a nie KG biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:53 pm
czemu zdzwiona?? wink dzieki treningom utrzymuje piekna sylwetke i swietna forme surprised 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:55 pm
Aque Suney roman_zbawicieL co do ręki w gipsie , kiedys bilem sie z gosciem i mnie przewrocil... tak fajnie upadlem ze bark stluklem i mnie miesiac bolal stressed ja prawą reke miałem polamana w nadgarstku3razy w łokciu 2 razy wybity nadgarstek raz i pokruszone kości nadgarstka tez raz surprised sweatdrop 3nodding 3 razy skręcona ta sama kostka, wybity bark, pęknięty nadgarstek, złamany palec, poraniona szkłem twarz, nadepnięcie na gwóźdź, nadwyrężone co się da :> A ja i tak jestem lepsza blaugh - stłuczony palec i... e... i kiedyś moja głowa spadła z wysokości 1,5 metra na beton XD a za nią reszta mnie - bolało crying i brat zrzucił mi na reke wielki kamień o.O i mam... 12 blizn XD Wiecej grzechów nie pamietam xp ..a tak na serio to słaba jestem... w sumie nic nigdy mi sie nie dzieje. A jak miałam wypadek to nawet mnie nie drasnęło nic, mimo ze Tir wjechał mi w drzwi auta =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:55 pm
Suney czemu zdzwiona?? wink dzieki treningom utrzymuje piekna sylwetke i swietna forme surprised 3nodding bo ja waze wiecej a uwazam sie za szczupla osobe...ile masz wzrostu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:57 pm
Ja przy 171 cm ważę 57 kg. Na szczęście nic mi nie wisi i staram się uprawiać sporty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:57 pm
kingus Suney czemu zdzwiona?? wink dzieki treningom utrzymuje piekna sylwetke i swietna forme surprised 3nodding bo ja waze wiecej a uwazam sie za szczupla osobe...ile masz wzrostu?? 165cm wink ...ale to ze warzysz duzo to nie znaczy ze musisz zaraz byc gruba sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|