|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:14 am
Kukus ciekawe czy dadzą piły mechaniczne stare ... ja chcę piłę mechaniczną, nooooooooooooo gonk a co bron juz wprowadzaja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:14 am
nox123 moze i szpanuje ale zbieram dzielnie od piatku i juz uzbieralem 13000 a zaczynalem od 0g eek eek eek eek powiedz mi jak to zrobiles???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:15 am
Kukus ciekawe czy dadzą piły mechaniczne stare ... ja chcę piłę mechaniczną, nooooooooooooo gonk a ja chce łyżeczki do podcinania żył blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:15 am
juz sobie wyobrazam ile trzeszczy taka wlucznia lub truj zab kiedy bezdie sklepik z bronia???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:16 am
Baliaur kukus mieshanki sa dobre (tylko i tylko wtedy) gdy kcesh sie szybko upic... choc martiniacza do tego celu szkoda troche.. sweatdrop ty nie ucz ojca dzieci robić, bejbe... a ja nie lubię się szybko upijać... ja lubię znaleźć się w tym WPORZO stanie i utrzymywać się w nim... nienawidzę jak ktoś spija się jak Dest do nieprzytomności, a w dodatku cudzym alkoholem, bo to sęp i nigdy się nie składa ale pije ostro zawsze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:18 am
Kukus Baliaur kukus mieshanki sa dobre (tylko i tylko wtedy) gdy kcesh sie szybko upic... choc martiniacza do tego celu szkoda troche.. sweatdrop ty nie ucz ojca dzieci robić, bejbe... a ja nie lubię się szybko upijać... ja lubię znaleźć się w tym WPORZO stanie i utrzymywać się w nim... nienawidzę jak ktoś spija się jak Dest do nieprzytomności, a w dodatku cudzym alkoholem, bo to sęp i nigdy się nie składa ale pije ostro zawsze domokun ale wiesh roznica miedzy spiciem a upiciem dla mnie jest wiiiiiieeeeeeeeeeeeelka..... (upic sie miec faze, s**c sie hmmmmmmm... kazdy chiba wie blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:19 am
a tak ogulnie to czemu was nie widze????? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:20 am
Baliaur Kukus Baliaur kukus mieshanki sa dobre (tylko i tylko wtedy) gdy kcesh sie szybko upic... choc martiniacza do tego celu szkoda troche.. sweatdrop ty nie ucz ojca dzieci robić, bejbe... a ja nie lubię się szybko upijać... ja lubię znaleźć się w tym WPORZO stanie i utrzymywać się w nim... nienawidzę jak ktoś spija się jak Dest do nieprzytomności, a w dodatku cudzym alkoholem, bo to sęp i nigdy się nie składa ale pije ostro zawsze domokun ale wiesh roznica miedzy spiciem a upiciem dla mnie jest wiiiiiieeeeeeeeeeeeelka..... (upic sie miec faze, s**c sie hmmmmmmm... kazdy chiba wie blaugh ) ja nie wiem... nie przypominam sobie takiej sytuacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:20 am
znikam.. papatki wam.. moze bede poozniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:21 am
Lethiel znikam.. papatki wam.. moze bede poozniej 3nodding papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:21 am
Lethiel znikam.. papatki wam.. moze bede poozniej 3nodding papapa *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:22 am
Lethiel znikam.. papatki wam.. moze bede poozniej 3nodding papa *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:23 am
nox123 a tak ogulnie to czemu was nie widze????? stare zgadnij?? znoff :baka: gaia :baka: siada .... kukus nio wiesh wg mnie jest to stan kiedy czlowiek sam nie wie co robi (tzn nie jest tego swiadomy, nie kontroluje sie...) papatku Leth... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:26 am
Kukus ciekawe czy dadzą piły mechaniczne stare ... ja chcę piłę mechaniczną, nooooooooooooo gonk dadzą dadzą 3nodding http://moira.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=1336436weapons -> Humourous -> chainsaw i jest wytłuszczonym pismem czyli w trakcie tworzenia xd edit: wytłuszczone pismo oznacza że więcej niż jedna osoba o to poprosiła sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|