|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:31 am
roman_zbawicieL Kukus MissTao *aaa... psik!* brzebraszam xd mam male info a propos avatarkow typu "RED X" - wszystko z nimi w porzadku, na innych forach sie pojawiaja (przynajmniej moj), tylko w gildiach ich nie widac (czyli jesli ktos chce mnie zobaczyc moze skoczyc np. do mojego sklepu - link w sygnaturze xp - dla rodakow 20% znizki ^^)i juz zmykam. paps cool pozwolisz, że zacytuję relamę mojego ulubionego środka oszałamiającego... uwaga, cytuję... "Haj, bejbi" wink martini rules razz ano smaczna rzecz... szczegoolnie w pewnej mieszance, ktoorej nie zdradzę, bo to patent Isobelle, ktoorego recepturę tylko my znamy i nikomu nie zdradzimy... ale w capke pizga choć czasem wole się nadźgać piwskiem z colą lub whisky z colą... ogoolnie alko najlepiej mi pod cole wchodz... a co najważniejsze NIE WYCHODZI eek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:31 am
...? czemu nie widac mojego szpanerskiego kostoorka eek ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:33 am
Yumehayla *wlatooje przez automatyczna brame w suficie* Dzieeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^! zawrzyj furtke, bo piździ z dwora [cooż za polszczyzna małomiasteczkowa stare ] a witojcie... witojcie... dobrodzieju, Yumcisławie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:34 am
Kukus Baliaur niuy ja tego nie rozumiem .. sa 3 kolorylistow a tylko dwa przedmioty w nich..... xp bezsens (ale za to jakie fajne blaugh whee ) bo tylko roożowe to świeże... fioletowe to wrzesniowe, a niebierkie to sierpniowe [ktoore w wyniku błędu GAIi się znoow zamknęły] tak twierdzi Omega, a ja nie mem podstaw jej nie wierzyć smile ale mi niezniknol tylko na forum gildii nie widac tej laski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj, Przytulaneczko *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Yumehayla *wlatooje przez automatyczna brame w suficie* Dzieeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^! zawrzyj furtke, bo piździ z dwora [cooż za polszczyzna małomiasteczkowa stare ] a witojcie... witojcie... dobrodzieju, Yumcisławie wink O.o ... yumcisław ...O.o ... buehehehehe... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:35 am
Kukus witaj, Przytulaneczko *tulimy tulimy* *przytuuuulas* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:39 am
*przytulas* 4laugh ... czemu jestes X O.o ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:40 am
Kukus Yumehayla *wlatooje przez automatyczna brame w suficie* Dzieeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^! zawrzyj furtke, bo piździ z dwora [cooż za polszczyzna małomiasteczkowa stare ] a witojcie... witojcie... dobrodzieju, Yumcisławie wink Ja ci zaraz dam Yumcislawem w leb stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:41 am
Lethiel *przytulas* 4laugh ... czemu jestes X O.o ?? dlamnie ty jestes X a ja mam normalny i pare jeszcze osób
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:41 am