|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:18 am
gaia jest czasami zabawna... w tej chwili mam 666 gold xd 3nodding xp eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:21 am
Danii zauwarzyliscie ze na gildi nie widac item list niuy ja tego nie rozumiem .. sa 3 kolorylistow a tylko dwa przedmioty w nich..... xp bezsens (ale za to jakie fajne blaugh whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:22 am
Lady Karen Kukusiku...ja tu będę moralności pilnować do 16...więc wracaj szybko MORA...czego? ja nie znaju?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:24 am
hejka wszystkim co porabiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:24 am
Baliaur Danii zauwarzyliscie ze na gildi nie widac item list niuy ja tego nie rozumiem .. sa 3 kolorylistow a tylko dwa przedmioty w nich..... xp bezsens (ale za to jakie fajne blaugh whee ) moze niewidac bo nieskonczyli tego systemu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:25 am
MissTao *aaa... psik!* brzebraszam xd mam male info a propos avatarkow typu "RED X" - wszystko z nimi w porzadku, na innych forach sie pojawiaja (przynajmniej moj), tylko w gildiach ich nie widac (czyli jesli ktos chce mnie zobaczyc moze skoczyc np. do mojego sklepu - link w sygnaturze xp - dla rodakow 20% znizki ^^)i juz zmykam. paps cool pozwolisz, że zacytuję relamę mojego ulubionego środka oszałamiającego... uwaga, cytuję... "Haj, bejbi" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:27 am
Baliaur Danii zauwarzyliscie ze na gildi nie widac item list niuy ja tego nie rozumiem .. sa 3 kolorylistow a tylko dwa przedmioty w nich..... xp bezsens (ale za to jakie fajne blaugh whee ) bo tylko roożowe to świeże... fioletowe to wrzesniowe, a niebierkie to sierpniowe [ktoore w wyniku błędu GAIi się znoow zamknęły] tak twierdzi Omega, a ja nie mem podstaw jej nie wierzyć smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:28 am
Kukus MissTao *aaa... psik!* brzebraszam xd mam male info a propos avatarkow typu "RED X" - wszystko z nimi w porzadku, na innych forach sie pojawiaja (przynajmniej moj), tylko w gildiach ich nie widac (czyli jesli ktos chce mnie zobaczyc moze skoczyc np. do mojego sklepu - link w sygnaturze xp - dla rodakow 20% znizki ^^)i juz zmykam. paps cool pozwolisz, że zacytuję relamę mojego ulubionego środka oszałamiającego... uwaga, cytuję... "Haj, bejbi" wink martini rules razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:28 am
Vykk hejka wszystkim co porabiacie? ja siedzę przed kompem, a na kolanach mam ręcznik papierowy by ślina nie ściekała mi na spodnie... a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:29 am
*wlatooje przez automatyczna brame w suficie* Dzieeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 6:30 am
Kukus Vykk hejka wszystkim co porabiacie? ja siedzę przed kompem, a na kolanach mam ręcznik papierowy by ślina nie ściekała mi na spodnie... a ty? ja wpadle was odwiedizec bo nie bylo mnie tu dlugo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|