|
|
Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:33 pm
Kiray Delein Powinnam wlasnie czytac "Rok 1984"Orwella, ale dostalam na urodziny nowego Pottera...no i siedze od paru godzin i pochlaniam mrgreen zly wybor...powinnas wybrac Orwella bo to dobra ksiazka jest... ja wohl! i Corke Pastora tyz polecam 3nodding a 1984.... mhrrr heart Wciaga i to bardziej niz sie mozna spodziewac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 3:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 5:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:13 am
Ehhh... ja nie lubie Harry'ego Potter'a stare ... Jak dla mnie, w tej ksiazce niczego ciekawego niema. Przeczytalam 1 czesc i juz mam dosc, wole bardziej realistyczne ksiazki whee . Np. ja kocham heart moje ukochane slonko, "Pamietnik Ksiezniczki" 4laugh . To cos dla mnie ^^, przeczytalam wszystkie czesci i wprost ta ksiazka mnie oczarowala 3nodding !! Mozecie sobie pomyslec, ze to jakas "slodka bajka o jakiejs slodkiej ksiezniczce Sisi, albo innej jakiejs" scream , ale to wcale nie jest taka ksiazka 3nodding !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:30 pm
a czytal ktos "Dume i uprzedzenie" Jane Austin? film jest piekny ... ale ponoc ksiazka trodna do przeczytania, przynajmniej tak twierdzo moja mama, a Wy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:41 am
Ilraeth A wiadomo juz w ogole, kiedy ma sie pojawic trzecia czesc? wrociiiiilam ^^ jeszcze nie ma trzeciej czesci, zaczelam druga, ledwo skonczylam pierwszy rozdzial i juz mysle o Lux Perpetua..^^' jednak nie za predko sie za nia zabiore, bo sadze, ze przeczytanie Bozych bojownikow zajmie mi wiecej niz miesiac..moze nawet dwa.. confused wszak..Chlopow trzeba czytac.. crying to jedna z koszmarniejszych lektur szkolnych, trzecia po W pustyni i w puszczy i Potopie. dzizes, dlaczego?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:08 am
NatkaPL Ehhh... ja nie lubie Harry'ego Potter'a stare ... Jak dla mnie, w tej ksiazce niczego ciekawego niema. Przeczytalam 1 czesc i juz mam dosc, wole bardziej realistyczne ksiazki whee . Np. ja kocham heart moje ukochane slonko, "Pamietnik Ksiezniczki" 4laugh . To cos dla mnie ^^, przeczytalam wszystkie czesci i wprost ta ksiazka mnie oczarowala 3nodding !! Mozecie sobie pomyslec, ze to jakas "slodka bajka o jakiejs slodkiej ksiezniczce Sisi, albo innej jakiejs" scream , ale to wcale nie jest taka ksiazka 3nodding !! Zapewne jest bardzo realistyczna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:10 am
Delein Powinnam wlasnie czytac "Rok 1984"Orwella, ale dostalam na urodziny nowego Pottera...no i siedze od paru godzin i pochlaniam mrgreen ja tam Harry'ego lubie bardzo, naprawde, ale Rok 1984 to genialna klasyka, ksiazka dobija, pod koniec czytelnik zadaje sobie pytanie "ale bylem/am naiwny/a, przeciez to bylo do przewidzenia..." hehe... cool ja zanim zaglebie sie w kofanego Nietzschego musze niestety przewalkowac sw.Augustyna, ktorego nawet ni mom whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 5:24 am
Delein... ahhh stare , nie siegnelas po ksiazke a juz twierdzisz, ze nie jest realistyczna talk2hand . A jesli chodzi o jej realistycznosc, to jest realistyczna i to bardzo, napisalam juz wczesniej, to nie jest historia o slodkiej ksiezniczce confused ...
Nikogo nie chce nikogo obrazac, ale nienawidze takiego zachowania stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:30 am
NatkaPL Delein... ahhh stare , nie siegnelas po ksiazke a juz twierdzisz, ze nie jest realistyczna talk2hand . A jesli chodzi o jej realistycznosc, to jest realistyczna i to bardzo, napisalam juz wczesniej, to nie jest historia o slodkiej ksiezniczce confused ... Nikogo nie chce nikogo obrazac, ale nienawidze takiego zachowania stare ... Czytalam pamietnik ksiezniczki. I czesc i jakas pozniejsza... z nudow, kolezanki na obozie mialy... juz Harold jest realistyczniejszy... a od Delein wara. to tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:59 am
No coz... mi sie tam podoba whee , kazdy ma swoj gust, ja tam lubie takie ksiazki, i wiele dziewczyn ktore znam, tez twierdza, ze to ciekawa ksiazka rolleyes , wiec sprzeczac nie mam sie o co biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:48 am
kazdy ma swoj ksaiazkowy guscik ^^ ja tam ostatnio zaczytowuje sie w fantastykach ... a przedtem jakies polroku temu krolowaly thrilery no i skaczem od czasu do czasu po jakis lekturkach, romansidlach i slownikach jezyka japonskiego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|