Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Ksiazki-ksiazki [co czytacie itd] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czytacie ?!
Tak
83%
 83%  [ 114 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Czasem
14%
 14%  [ 20 ]
Nigdy
1%
 1%  [ 2 ]
Total Votes : 136

Baliaur

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 1:33 pm

Kiray
Delein
Powinnam wlasnie czytac "Rok 1984"Orwella, ale dostalam na urodziny nowego Pottera...no i siedze od paru godzin i pochlaniam mrgreen

zly wybor...powinnas wybrac Orwella bo to dobra ksiazka jest...
ja wohl!
i Corke Pastora tyz polecam 3nodding
a 1984.... mhrrr heart
Wciaga i to bardziej niz sie mozna spodziewac ninja
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 12:28 am

[ Message temporarily off-line ]

Anuko

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 3:25 am

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 5:21 am

Daiku Maryu

7,350 Points
  • Invisibility 100
  • Elocutionist 200
  • Citizen 200

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 7:18 am

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 8:13 am

Ehhh... ja nie lubie Harry'ego Potter'a stare ... Jak dla mnie, w tej ksiazce niczego ciekawego niema. Przeczytalam 1 czesc i juz mam dosc, wole bardziej realistyczne ksiazki whee . Np. ja kocham heart moje ukochane slonko, "Pamietnik Ksiezniczki" 4laugh . To cos dla mnie ^^, przeczytalam wszystkie czesci i wprost ta ksiazka mnie oczarowala 3nodding !! Mozecie sobie pomyslec, ze to jakas "slodka bajka o jakiejs slodkiej ksiezniczce Sisi, albo innej jakiejs" scream , ale to wcale nie jest taka ksiazka 3nodding !!

Micharu_Chan

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 9:16 am

http://harrypotter.org.pl/ to ciekawa strona o Harrym Potterze.
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 1:30 pm

a czytal ktos "Dume i uprzedzenie" Jane Austin? film jest piekny ... ale ponoc ksiazka trodna do przeczytania, przynajmniej tak twierdzo moja mama, a Wy?

Anuko

SangekiNoYoru

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 12:41 am

Ilraeth
A wiadomo juz w ogole, kiedy ma sie pojawic trzecia czesc?
wrociiiiilam ^^

jeszcze nie ma trzeciej czesci, zaczelam druga, ledwo skonczylam pierwszy rozdzial i juz mysle o Lux Perpetua..^^' jednak nie za predko sie za nia zabiore, bo sadze, ze przeczytanie Bozych bojownikow zajmie mi wiecej niz miesiac..moze nawet dwa.. confused wszak..Chlopow trzeba czytac.. crying to jedna z koszmarniejszych lektur szkolnych, trzecia po W pustyni i w puszczy i Potopie. dzizes, dlaczego?! gonk
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 1:08 am

NatkaPL
Ehhh... ja nie lubie Harry'ego Potter'a stare ... Jak dla mnie, w tej ksiazce niczego ciekawego niema. Przeczytalam 1 czesc i juz mam dosc, wole bardziej realistyczne ksiazki whee . Np. ja kocham heart moje ukochane slonko, "Pamietnik Ksiezniczki" 4laugh . To cos dla mnie ^^, przeczytalam wszystkie czesci i wprost ta ksiazka mnie oczarowala 3nodding !! Mozecie sobie pomyslec, ze to jakas "slodka bajka o jakiejs slodkiej ksiezniczce Sisi, albo innej jakiejs" scream , ale to wcale nie jest taka ksiazka 3nodding !!

Zapewne jest bardzo realistyczna...

Delein

Raticiel

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 2:10 am

Delein
Powinnam wlasnie czytac "Rok 1984"Orwella, ale dostalam na urodziny nowego Pottera...no i siedze od paru godzin i pochlaniam mrgreen
ja tam Harry'ego lubie bardzo, naprawde, ale Rok 1984 to genialna klasyka, ksiazka dobija, pod koniec czytelnik zadaje sobie pytanie "ale bylem/am naiwny/a, przeciez to bylo do przewidzenia..." hehe... cool ja zanim zaglebie sie w kofanego Nietzschego musze niestety przewalkowac sw.Augustyna, ktorego nawet ni mom whee xd
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 5:24 am

Delein... ahhh stare , nie siegnelas po ksiazke a juz twierdzisz, ze nie jest realistyczna talk2hand . A jesli chodzi o jej realistycznosc, to jest realistyczna i to bardzo, napisalam juz wczesniej, to nie jest historia o slodkiej ksiezniczce confused ...

Nikogo nie chce nikogo obrazac, ale nienawidze takiego zachowania stare ...

Micharu_Chan

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 7:30 am

NatkaPL
Delein... ahhh stare , nie siegnelas po ksiazke a juz twierdzisz, ze nie jest realistyczna talk2hand . A jesli chodzi o jej realistycznosc, to jest realistyczna i to bardzo, napisalam juz wczesniej, to nie jest historia o slodkiej ksiezniczce confused ...

Nikogo nie chce nikogo obrazac, ale nienawidze takiego zachowania stare ...
Czytalam pamietnik ksiezniczki. I czesc i jakas pozniejsza... z nudow, kolezanki na obozie mialy...

juz Harold jest realistyczniejszy... a od Delein wara.

to tyle.
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 9:59 am

No coz... mi sie tam podoba whee , kazdy ma swoj gust, ja tam lubie takie ksiazki, i wiele dziewczyn ktore znam, tez twierdza, ze to ciekawa ksiazka rolleyes , wiec sprzeczac nie mam sie o co biggrin .

Micharu_Chan

Anuko

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 10:48 am

kazdy ma swoj ksaiazkowy guscik ^^ ja tam ostatnio zaczytowuje sie w fantastykach ... a przedtem jakies polroku temu krolowaly thrilery no i skaczem od czasu do czasu po jakis lekturkach, romansidlach i slownikach jezyka japonskiego ...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games