|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:59 am
Kukus a ja zapłaciłem za mieszkanie i jestem spłukany... zaraz ocipieję z nudów a ja dizś idedo kina .. biggrin na OSADE biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:04 am
BeeWolf Kukus a ja zapłaciłem za mieszkanie i jestem spłukany... zaraz ocipieję z nudów a ja dizś idedo kina .. biggrin na OSADE biggrin z kim? do ktoorego kina i czemu tak daleko ode mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:26 am
ide do klopa, bo zaraz exploduję... jeśli przeżyję to wrócę za jakieś 20 minet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:42 am
Kukus ide do klopa, bo zaraz exploduję... jeśli przeżyję to wrócę za jakieś 20 minet stare To ja pokibicuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:46 am
Ame-Lina Kukus ide do klopa, bo zaraz exploduję... jeśli przeżyję to wrócę za jakieś 20 minet stare To ja pokibicuje... hmmmmmmmm... jeszcze nigdy nie miałem kibica w takiej chwili zdarzało się, że mi chłopaki kibicowali jak byłem w sypialni czy gdy piłem coś jednym chaustem... ale kobieta kibicująca podczas defekacji eek to dla mnie nowość pi.es. witam serdecznie w naszej melince
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:53 am
Kukus Ame-Lina Kukus ide do klopa, bo zaraz exploduję... jeśli przeżyję to wrócę za jakieś 20 minet stare To ja pokibicuje... hmmmmmmmm... jeszcze nigdy nie miałem kibica w takiej chwili zdarzało się, że mi chłopaki kibicowali jak byłem w sypialni czy gdy piłem coś jednym chaustem... ale kobieta kibicująca podczas defekacji eek to dla mnie nowość pi.es. witam serdecznie w naszej melince Bardzo tu miło i przyjaźnie i w ogóle smile . Kibicować mogę we wszystkim!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:13 pm
Ame-Lina Kukus Ame-Lina Kukus ide do klopa, bo zaraz exploduję... jeśli przeżyję to wrócę za jakieś 20 minet stare To ja pokibicuje... hmmmmmmmm... jeszcze nigdy nie miałem kibica w takiej chwili zdarzało się, że mi chłopaki kibicowali jak byłem w sypialni czy gdy piłem coś jednym chaustem... ale kobieta kibicująca podczas defekacji eek to dla mnie nowość pi.es. witam serdecznie w naszej melince Bardzo tu miło i przyjaźnie i w ogóle smile . Kibicować mogę we wszystkim!!! xd zapraszamy zawsze... tu można się wyżyć i się nikomu nie narazisz... takie miejsce, tacy ludzie... a przede wszystkim jest to lokalizacja wszystkich nieprzyzwoitych rozmoow i tematoow tabu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:26 pm
oj... coś się nie staracie ostatnio... cicho tu jak w sztutchofie... niepozytywnie, niepozytywnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:03 am
Ame-Lina Kukus pi.es. witam serdecznie w naszej melince Bardzo tu miło i przyjaźnie i w ogóle smile . Kibicować mogę we wszystkim!!! xd Ej, normalnie, nawet nicka ma dopasowanego... skreslcie pierwsza literke xd xd xd (oczywiscie to jest tylko jeden z moich kiepskich zartow - bez obrazy panienko Lino)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:20 am
Kagenoyami Ame-Lina Kukus pi.es. witam serdecznie w naszej melince Bardzo tu miło i przyjaźnie i w ogóle smile . Kibicować mogę we wszystkim!!! xd Ej, normalnie, nawet nicka ma dopasowanego... skreslcie pierwsza literke xd xd xd (oczywiscie to jest tylko jeden z moich kiepskich zartow - bez obrazy panienko Lino) He he.. whee nie patrzyłam na to pod tym względem ale... może być!!! Choć wole Line od meliny... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:06 am
Stopy prowadza co z wami panowie ????? starać sie !!!! ale już do roboty ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:10 am
BeeWolf Stopy prowadza co z wami panowie ????? starać sie !!!! ale już do roboty ! xp i moowi to niger... już tę swoją leniwą czarną dupę na plantacje rabieraj, bo ci nakopię, normalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:13 am