|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 2:54 pm
to ja pierwszy, a moge sobie wybrac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 3:53 pm
racqel to ja pierwszy, a moge sobie wybrac? oo prosze, prosze.... nowe wdzianko widze... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 3:20 am
Ozzwald racqel to ja pierwszy, a moge sobie wybrac? oo prosze, prosze.... nowe wdzianko widze... biggrin Zainwestowałem w niego 5 tys biggrin wiec wiesz, no ale musi dobrze wygladac partizanen,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:18 am
BeeWolf_san Ozzwald racqel to ja pierwszy, a moge sobie wybrac? oo prosze, prosze.... nowe wdzianko widze... biggrin Zainwestowałem w niego 5 tys biggrin wiec wiesz, no ale musi dobrze wygladac partizanen, no wlasnie, dzieki sponsorze, masz jakiegos banera co mam go sobie w sigu umiescic? czy mam po prostu napisac kto mnie sponsoruje? PARTIZANEEE ! !!! ! !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:27 am
racqel BeeWolf_san Ozzwald racqel to ja pierwszy, a moge sobie wybrac? oo prosze, prosze.... nowe wdzianko widze... biggrin Zainwestowałem w niego 5 tys biggrin wiec wiesz, no ale musi dobrze wygladac partizanen, no wlasnie, dzieki sponsorze, masz jakiegos banera co mam go sobie w sigu umiescic? czy mam po prostu napisac kto mnie sponsoruje? PARTIZANEEE ! !!! ! ! na kardzym wejsciu na gaie mozesz mowic ze ubiera cie BeeWolf... wink EDIT: nastepna moja wypowiedz bedzie pozniej... bo wlasnie mam przerwe w remacie, ale trza przejsc do nastepnego etapu by przed noca juz to skonczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:09 am
wszystkie rybki maja cipki a karasie po kutasie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:18 am
racqel wszystkie rybki maja cipki a karasie po kutasie bo karasie to chuje...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:25 am
opcy racqel wszystkie rybki maja cipki a karasie po kutasie bo karasie to chuje........... i jebaki lesne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 10:56 am
*fuczy*
fuu...fuu...fuu.. domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 12:35 pm
YumiTao *fuczy* fuu...fuu...fuu.. domokun mrgreen wiem ze sie powtazam ale: niezwykle zmysłowo pani fuczy..... fuuu.. fuu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 12:37 pm
opcy YumiTao *fuczy* fuu...fuu...fuu.. domokun mrgreen wiem ze sie powtazam ale: niezwykle zmysłowo pani fuczy..... fuuu.. fuu.. mrgreen a pan zmysłowo buczy buu...buu...buu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 1:15 pm
dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 3:02 pm
YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 1:18 am
Ozzwald YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen to kiedy parapetowa?... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|