|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:10 am
czemu w tym topicu pisze ze lola napisala ostatni post jak baranina to zrobila? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:10 am
Baranina LolaPi Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 IIpostaram sie ciebie nie oceniac, ani nie prześladować... NEOZPL: też mam.. i stam się z tym jakos życ.. xp To tak samo jak bym powiedział "też mam Gaie i staram sie z tym jakoś żyć" stare xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:14 am
NEOZPL Baranina LolaPi Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 IIpostaram sie ciebie nie oceniac, ani nie prześladować... NEOZPL: też mam.. i stam się z tym jakos życ.. xp To tak samo jak bym powiedział "też mam Gaie i staram sie z tym jakoś żyć" stare xP nie zrozumiałeś dwuznaczności ale to nie twoja wina..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:14 am
Baranina NEOZPL Baranina LolaPi Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 IIpostaram sie ciebie nie oceniac, ani nie prześladować... NEOZPL: też mam.. i stam się z tym jakos życ.. xp To tak samo jak bym powiedział "też mam Gaie i staram sie z tym jakoś żyć" stare xP nie zrozumiałeś dwuznaczności ale to nie twoja wina.. jeszcze to zrozumi jak podrosnie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:16 am
harab serapel Baranina NEOZPL Baranina LolaPi Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 IIpostaram sie ciebie nie oceniac, ani nie prześladować... NEOZPL: też mam.. i stam się z tym jakos życ.. xp To tak samo jak bym powiedział "też mam Gaie i staram sie z tym jakoś żyć" stare xP nie zrozumiałeś dwuznaczności ale to nie twoja wina.. jeszcze to zrozumi jak podrosnie ;] emm... on jest starszy niz ja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:19 am
Baranina harab serapel Baranina NEOZPL Baranina LolaPi Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 IIpostaram sie ciebie nie oceniac, ani nie prześladować... NEOZPL: też mam.. i stam się z tym jakos życ.. xp To tak samo jak bym powiedział "też mam Gaie i staram sie z tym jakoś żyć" stare xP nie zrozumiałeś dwuznaczności ale to nie twoja wina.. jeszcze to zrozumi jak podrosnie ;] emm... on jest starszy niz ja wink no to jak dalej nie rozumie to kapota umrze nie wiedzac xD chociaz zakladam ze to twoj mulek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:23 am
Omgg..zrozumiałem.. stare i jaki "mulek" ?? stare a Wy się tak nie wywyższajcie bo Was z tyłu pociąg przejedzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:26 am
NEOZPL Omgg..zrozumiałem.. stare i jaki "mulek" ?? stare a Wy się tak nie wywyższajcie bo Was z tyłu pociąg przejedzie blaugh zdrobnienie od mulat xd jestes polmurzynem baraniny wink eee lepiej mi pasuje okreslenie z maple story - alt, niz jakis tam mul xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:30 am
harab serapel NEOZPL Omgg..zrozumiałem.. stare i jaki "mulek" ?? stare a Wy się tak nie wywyższajcie bo Was z tyłu pociąg przejedzie blaugh zdrobnienie od mulat xd jestes polmurzynem baraniny wink eee lepiej mi pasuje okreslenie z maple story - alt, niz jakis tam mul xD Taa ona ma stado murzynów i hoduje Ich w piwnicy :] ale ja nim nie jestem razz bo jestem BIAŁY!! muhahaaa xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:35 am
to ze z nim mieszkalampol roku, nie czyni go jeszcze moja osoba.. o nie nie, ni ma tak dobrze... xd irus poka temu milemu panu jaki jestes ladny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:37 am
Baranina to ze z nim mieszkalampol roku, nie czyni go jeszcze moja osoba.. o nie nie, ni ma tak dobrze... xd irus poka temu milemu panu jaki jestes ladny xp lol to ten informatyk? xD i mule czyli polmurzyn xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:41 am
harab serapel Baranina to ze z nim mieszkalampol roku, nie czyni go jeszcze moja osoba.. o nie nie, ni ma tak dobrze... xd irus poka temu milemu panu jaki jestes ladny xp lol to ten informatyk? xD i mule czyli polmurzyn xD jaki informatyk?? eek *zastanawia sie z kim jeszcze mieszkala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:43 am
ops sory zapomnialem ze mialem tego mu nie mowic ;] usunac posta czy juz zapozno? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:49 am
harab serapel ops sory zapomnialem ze mialem tego mu nie mowic ;] usunac posta czy juz zapozno? ;] pomyliles chyba osoby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:51 am
Ja i informatyk? :] chyba raczej wolał bym być Technikiem razz i półmurzyn nie jest biały!! XD
"irus poka temu milemu panu jaki jestes ladny icon_xp.gif " Eee..? stare co to miało znaczyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |