Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu May 24, 2012 1:17 pm

Ma végre befejeztem a tanulást. Innentől kezdve van még egy szakmám a Gyógymasszőr Úgy hogy jó kabala Medvétek tágította a tudását sikeresen 3nodding
PostPosted: Fri May 25, 2012 12:49 am

Medvelaszlo
Ma végre befejeztem a tanulást. Innentől kezdve van még egy szakmám a Gyógymasszőr Úgy hogy jó kabala Medvétek tágította a tudását sikeresen 3nodding

Gratula biggrin Sok sikert eme szakma ázéséhez (is) 3nodding

(Tegnap): volt cicázás és mozizás, megnéztem a Sötét Zsaruk 3-mat és "vicces" volt, hogy én voltma a legelső, aki belépett a terembe xp A film előtt 3 trailert adtak le: A diktátor, Csatahajó (Battleship) és G. I: Joe - A megtorlás, érdekesek voltak, a Diktátor meg kész és vicces volt a maga módján (csak az előzetest láttam még).
A Sötét Zsaruk vegyes lett nekem, az elején volt néhány jelenet, amin kaptam a fejem, hogy úú ne már, de később ez már "elmúlt" szerencsére. Néha lassú volt egy kicsit de voltak benne jópofa illetve érdekes részek is, a vége előtt meg egy érdekes dolog derül ki a főszereplőkkel és egy mellékszereplővel kapcsolatban.
Néhol lapos volt kicsit, de a közepétől már jobb volt szerintem és hozta a formáját a maga módján, bár bizonyos szempontból el is tért az első 2 film stílusától. De összetettebbnek tűnt, mint a második.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sat May 26, 2012 8:08 am

tegnap megfürdettük a macsekunkat, mert kiderült, hogy bolhás lett... addig rohangált fel-alá vakarózott szegény, így felkaptuk és be a zuhanytálcába. Laci segített megfogni, de háromszor majdnem elszökött.
Mikor befejeztük a fürdetést a macsek csak állt az ajtóban csurom vizesen és csak ennyit mondott: Máuuu....... máuuuu..... (mintha azt mondta volna: én ezt nem akartam..... én ezt nem akartaaaaaam! biggrin )
Nagyon kínkeserves volt cat_3nodding de a viszketése megszűnt kapott bolhaírtót, szóval ez csak rendbe jött, kivéve mára virradóra a lába amit valószínűleg beütött valahova és most fájlalja is cat_confused

én meg megégettem az ujjam és nem jó érzés cat_xp
PostPosted: Mon May 28, 2012 9:09 am

Ma találtam két tökéletes irodalom tételt a neten, pedig én akartam őket kidolgozni. (Az egyiket mondjuk sikerült is valamelyest.) Végre abbahagytam kicsit a lustaságot.

HaganeNoAnna

Ruthless Shapeshifter

14,700 Points
  • Cheercrusher 50
  • PvP 200
  • Battle: Cleric 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed May 30, 2012 12:12 pm

1/8 vizsga smile
Tanulásban akadályozottak nevelésének története és gyógypedagógiája - 5
PostPosted: Wed May 30, 2012 1:09 pm

Ma az történt, hogy....

MEGJÖTT A JOGSIM!!! heart

MENEKÜLJETEK HA EGY FEHÉR SKODA FAVORITOT LÁTTOK!! FUSSATOK AZ ÉLETETEKÉRT!!!! SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN!

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu May 31, 2012 12:32 am

napsugar
1/8 vizsga smile

8 vizsga?! Nekem 7 volt (abból 3 szóbeli) és eléggé húzósnak találtam. Nekem pontosan 1 hete lett vége a vizsgaidőszaknak és mindenen sikeresen átmentem elsőre és egy db 2esem lett crying
PostPosted: Thu May 31, 2012 12:53 am

Hime_Yura
napsugar
1/8 vizsga smile

8 vizsga?! Nekem 7 volt (abból 3 szóbeli) és eléggé húzósnak találtam. Nekem pontosan 1 hete lett vége a vizsgaidőszaknak és mindenen sikeresen átmentem elsőre és egy db 2esem lett crying
Én szépen komótosan csinálom, ráérős vagyok biggrin Még csak most volt az első. Én jelenleg mindenhez úgy állok hozzá, hogy csak a 2-es legyen meg..... Előző félévben hajtottam az ösztöndíjra és kicsit kiborultam amikor kiderült, hogy 0,06-al maradtam le.... Azóta sz@rok az ösztöndíjra.... Inkább dolgozom..... Meg kreatívkodom..... Abból is csurran cseppen egy kis money :3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jun 01, 2012 11:24 am

Medvelaszlo

Á, valahogy teljesen elkerülte a figyelmem a posztod. biggrin

Így utólag is hatalmas gratula!! whee
PostPosted: Fri Jun 01, 2012 5:37 pm

Ma a történt, hogy sok-sok idő elteltével végre kijött a Higanbana fordítása. Jelenleg is olvasom és bazz... ráz hideg. Nagyon hangulatosra sikerült. Andi, ha ezt olvasod, nyomás és szedd le. Nagyon fincsi anyag... biggrin

edit:
Az első történetet elolvastam. Finom volt...

edit edit:
Igazad volt, nekem is eltűnt a bálnás Quest-em a listáról a Monster Galaxy-ban... (Amint az az ocsmány dagadt okádék ad.)

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 4:23 am

Ma volt a záróvizsga megnyitója....ma még tanulok, meg még holnap délelőtt is, mert holnap 14:30-kor tételt húzok, 15:30-tól pedig már vizsgázni fogok burning_eyes wáá izgulok burning_eyes
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 5:50 am

Yuki Naoto
Ma volt a záróvizsga megnyitója....ma még tanulok, meg még holnap délelőtt is, mert holnap 14:30-kor tételt húzok, 15:30-tól pedig már vizsgázni fogok burning_eyes wáá izgulok burning_eyes

Fufufu drukkolok neked Yuki~~~!!! Mindent bele! Menni fog az whee

Hime_Yura

Mage

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 5:50 am

Yuki Naoto

Iszonyatosan drukkolok!
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 6:06 am

Hime_Yura

Fufufu drukkolok neked Yuki~~~!!! Mindent bele! Menni fog az whee

Molylepke

Iszonyatosan drukkolok!

Köszönöm! whee heart

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 6:24 am

hajráf
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games