|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 6:04 am
Te jó ég, mennyi milliókról beszéltek. Nekem a legtöbb manyim olyan 50k volt eddig, de mindig vettem valami cuccot magamra xD
A vendelést nem látom át, mert nem ismerem az árakat és kicsi a kezdő tőkém. Egyelőre marad a zOMG és a Booty Grab és az a kérdésem, hogy mennyire lehet a bútit nagyban nyomni az általatok megadott link-kel. Mennyire is számít ez csalásnak? A Gaia emberei figyelik-e az ilyesmit? Mert egy bútival meg lehet keresni átlagosan ezer aranyat. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 6:15 am
Flauranne Te jó ég, mennyi milliókról beszéltek. Nekem a legtöbb manyim olyam 50k volt eddig, de mindig vettem valami cuccot magamra xD A vendelést nem látom át, mert nem ismerem az árakat és kicsi a kezdő tőkém. Egyelőre marad a zOMG és a Booty Grab és az a kérdésem, hogy mennyire lehet a bútit nagyban nyomni az általatok megadott link-kel. Mennyire is számít ez csalásnak? A Gaia emberei figyelik-e az ilyesmit? Mert egy bútival meg lehet keresni átlagosan ezer aranyat. mrgreen kell egy kis idő, hogy belejöjj a vendbe..a legtöbben 5 perc után feladják, mert nincs türelmük hozzá biggrin a dolphinmania meg legális, de a napokban redukálták a glowingokat, szóval még ott se olyan könnyű játszható tankot találni. booty grabet 500k-1millig ajánlom, utána venddel gyorsabb a goldszerzés
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 6:53 am
Akkor irány a dolphinmania és köszi a segítséget wink Amint lesz egy komolyabb kezdőtőkém, beszállok a vendbe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 8:18 am
csak hogy a vendet népszerűsítsem, a topik létrejötte óta vendelek (január óta) jelenleg április van... szóval kb 4 hónap alatt összevendeltem 10 milliót (tisztán), pedig nem tudtam megállni, és magamra is költöttem jópárszor, és még mindig vannak itemek a birtokomban amiket majd később óhajtok eladni ha össz értékemet kéne nézni elég sokat fejlődtem az elmúlt 4 hónapban 3nodding köszönet érte slash heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 11:23 am
bölcsen szóltál ifjú padawan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 4:11 pm
III Slash III bölcsen szóltál ifjú padawan leborulok tudásod előtt oooh nagy Slash-mester
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 4:48 am
megvan a 400 millió eladásban xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 6:44 am
hát egy pár nullával lemaradtam... most járok úgy 400k -nál biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 6:48 am
116 mil ( ninja )eladásban ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 6:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 7:54 am
Ti honnan tudjátok,vagy hogy találjátok ezeket az olcsó cuccokat?amúgy exploreren nem lehet beállítani ezeket,hogy a jelszó ne legyen elmentve aztán újra lementeni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 8:00 am
az első oldalon minden le van írva arról, hogy lehet ezeket az olcsóbb cuccokat kifogni am asszem felmerült már egyszer h explorerrel mi a helyzet, de én nem tudom... firefoxot használok de szerintem simán le tudod tölteni netről a firefoxot ha komolyabban akarsz foglalkozni a veddel2X katana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 5:57 am
Szerintetek 280.000 golddal nekilódulhatok? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 6:07 am
Womi Szerintetek 280.000 golddal nekilódulhatok? biggrin 280k-val már lehet próbálkozni. tegnapelőtt egy 12 goldos nitemare scarfról maradtam le (13 milliót ér), tehát már 12 golddal is ellehet indulni XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|