|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 2:48 am
widzę że Chester zaraziła sie ode mnie "żonką" stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 12:49 pm
Biorę przykłąd z lepszych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 1:24 pm
ninja to szanowna Pani też z Wrocławia??? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 1:36 pm
*mówi Chester* a si si ja z Wrocławia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 7:34 am
Gem_ma *mówi Chester* a si si ja z Wrocławia ^^ roger! xd gdzie mieszkasz? Dostałaś się na Gaię dzięki Zebrze i Gemmie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 9:44 am
Nieeee. Ja tu już od dobrych 3 lat tu siedzę, a w sumie na gildię wlazłam przez te dwa kartofle (a przez Gemme to jeszcze duuuużo rzeczy tu się stało X3) Btw. wcześniej prosperowałam jako ekhm... LolaPi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 11:04 am
Chesteros Nieeee. Ja tu już od dobrych 3 lat tu siedzę, a w sumie na gildię wlazłam przez te dwa kartofle (a przez Gemme to jeszcze duuuużo rzeczy tu się stało X3) Btw. wcześniej prosperowałam jako ekhm... LolaPi XD ja ci dam kartofle... stressed mam już połowę kaski na lalkę. prawdopodobnie kupię koło 25 twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 11:32 am
Chesteros Nieeee. Ja tu już od dobrych 3 lat tu siedzę, a w sumie na gildię wlazłam przez te dwa kartofle (a przez Gemme to jeszcze duuuużo rzeczy tu się stało X3) Btw. wcześniej prosperowałam jako ekhm... LolaPi XD o, faktycznie, coś już kojarzę. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 11:43 am
ZebraDeath mam już połowę kaski na lalkę. prawdopodobnie kupię koło 25 twisted Masz w zestawie coś więcej niż lalkę, czy dają ją na golaska? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 10:57 pm
lalka, makijaż (+paint ciała) oczki szklane, sukienka + head dress i specjalne firmowe oryginalne pudełeczko do przechowywania.
chwalę się! wczoraj ZNOWU kupiłam sobie kubek z zeberką. tym razem niebieski z NICI. kolekcja rośśśśśśśsnie! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 5:58 am
Ja teraz zbieram kasę na trylogię husycką Sapkowskiego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 5:10 am
Mwahahahahahaha!!!! Mam pierwsze war of warlords! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 11:24 pm
ZebraDeath lalka, makijaż (+paint ciała) oczki szklane, sukienka + head dress i specjalne firmowe oryginalne pudełeczko do przechowywania. chwalę się! wczoraj ZNOWU kupiłam sobie kubek z zeberką. tym razem niebieski z NICI. kolekcja rośśśśśśśsnie! twisted poka poka >3<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 11:44 pm
Jukatan ZebraDeath lalka, makijaż (+paint ciała) oczki szklane, sukienka + head dress i specjalne firmowe oryginalne pudełeczko do przechowywania. chwalę się! wczoraj ZNOWU kupiłam sobie kubek z zeberką. tym razem niebieski z NICI. kolekcja rośśśśśśśsnie! twisted poka poka >3< zrobiłam fotki, ale nie mogę kabla znaleźć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 2:12 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath lalka, makijaż (+paint ciała) oczki szklane, sukienka + head dress i specjalne firmowe oryginalne pudełeczko do przechowywania. chwalę się! wczoraj ZNOWU kupiłam sobie kubek z zeberką. tym razem niebieski z NICI. kolekcja rośśśśśśśsnie! twisted poka poka >3< zrobiłam fotki, ale nie mogę kabla znaleźć xp chce lalke, nie kubek XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|