|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:21 am
Raticiel EL_TARO heh... a o HAYAO MIYAZAKI nikt nie gada. Co myslicie o jego tworach? /Zmieniajacy sie zamek Hawla Princess Mononoke Spirited Away ... i inne. absolutnie najsmerfniejsze 4laugh heart ogladalam z tych tylko Princess Mononoke..i zakochalam sie w tym filmie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:14 am
FeaRan Raticiel EL_TARO heh... a o HAYAO MIYAZAKI nikt nie gada. Co myslicie o jego tworach? /Zmieniajacy sie zamek Hawla Princess Mononoke Spirited Away ... i inne. absolutnie najsmerfniejsze 4laugh heart ogladalam z tych tylko Princess Mononoke..i zakochalam sie w tym filmie crying albowiem znamienite jest to dzielo... 4laugh heart ale pic polega na tym, ze Nausica i tak wszystko przebija wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 8:49 am
Nausica? <---nvm
W kazdym razie sa to piekne basni. Podobala mi sie P.Mono. wlasnie ze wzgledu na pomysl gadajacych zwierzat, a jesli o tym mova to znacie jakies anime podobne do Blue Submarin No6... no wiecie, chodzi mi o idee "Furry", bardzo mnie to interesuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:59 pm
EL_TARO Nausica? <---nvm W kazdym razie sa to piekne basni. Podobala mi sie P.Mono. wlasnie ze wzgledu na pomysl gadajacych zwierzat, a jesli o tym mova to znacie jakies anime podobne do Blue Submarin No6... no wiecie, chodzi mi o idee "Furry", bardzo mnie to interesuje. przepraszam, szanowny El nie wiedziec co to Nausicaa? Dobrze zrozumialam?... Oooooo..... nieladnie..... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 8:26 am
Raticiel EL_TARO Nausica? <---nvm W kazdym razie sa to piekne basni. Podobala mi sie P.Mono. wlasnie ze wzgledu na pomysl gadajacych zwierzat, a jesli o tym mova to znacie jakies anime podobne do Blue Submarin No6... no wiecie, chodzi mi o idee "Furry", bardzo mnie to interesuje. przepraszam, szanowny El nie wiedziec co to Nausicaa? Dobrze zrozumialam?... Oooooo..... nieladnie..... neutral 1984: Nausicaa z Doliny Wiatru mrgreen sr. za pierwszym razem nieskojarzylem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 9:36 am
znowu zrobili Zorro..=.='
(choc..Banderas i Zeta-Jones zaiste swietna pare tworza XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 7:39 am
FeaRan znowu zrobili Zorro..=.=' (choc..Banderas i Zeta-Jones zaiste swietna pare tworza XD) ta zrobili tylko tyle ze to z deczka matrixowate podobno to zorro xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 9:47 am
ja narbajdziej na świecie uwielbiam filmy z Jackie Chanem. Przecież on wymiata... Jest po prostu boooski xd heart Uwielbiam go biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:06 am
bluewoman ja narbajdziej na świecie uwielbiam filmy z Jackie Chanem. Przecież on wymiata... Jest po prostu boooski xd heart Uwielbiam go biggrin Tak mi tez sie podobaja a zwlaszcza te starsze takie jak bialy wachlaz czy pijany mistrz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:33 am
Ja lubie filmy Miyazakiego ("Mononoke" mi nie podpadła, za to Hauru i Spirited Away- boskie!)
No i "Pianista" Romana Polańskiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 10:05 am
EvilYuki Ja lubie filmy Miyazakiego ("Mononoke" mi nie podpadła, za to Hauru i Spirited Away- boskie!) No i "Pianista" Romana Polańskiego... Spirited Away i Hauru wraz z Pianista w jednym poscie..przedstawienie preferencji filmowych skrocone do minimum XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 10:34 am
Ja lubie Horrory klasyki takie jak Koszmar z Ulicy Wiazow, Halloween, Hellriser, Piatek 13-tego nigdy sie nie nudza. Nie podobaja mi sie wspolczesne horrory typu Dom z Wosku itp to po prostu nie jest straszne, co prawda Ring i Klatwa byly dobre ale to Remaki japonskich klasykow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 10:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:01 pm
Jak można nie lubić horrorow przeciez one sa taki straszne ^^ Uwielbiam sie bac chociarz coraz zadziej powstaja takie filmy ktore moga czlowiek przestraszyc razz Polecam The Grudge (Klątwa ) fajny klimacik i w niektorych momentach moze przestraszyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 3:15 pm
SLIPInh bluewoman ja narbajdziej na świecie uwielbiam filmy z Jackie Chanem. Przecież on wymiata... Jest po prostu boooski xd heart Uwielbiam go biggrin Tak mi tez sie podobaja a zwlaszcza te starsze takie jak bialy wachlaz czy pijany mistrz smile A kto go nie kocha mrgreen /Pijany mistrz raczej nie nalezy do starych filmow... nvm EvilYuki Ja lubie filmy Miyazakiego ("Mononoke" mi nie podpadła, za to Hauru i Spirited Away- boskie!) No i "Pianista" Romana Polańskiego... LoL... Miyazaki i Polanski <--- maja wiele wspolnego xd /moglas obu opisac w osobnych postach rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|