Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SangekiNoYoru

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 2:21 am

Raticiel
EL_TARO
heh... a o HAYAO MIYAZAKI nikt nie gada.
Co myslicie o jego tworach?
/Zmieniajacy sie zamek Hawla
Princess Mononoke
Spirited Away
... i inne.
absolutnie najsmerfniejsze 4laugh heart
ogladalam z tych tylko Princess Mononoke..i zakochalam sie w tym filmie crying
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 3:14 am

FeaRan
Raticiel
EL_TARO
heh... a o HAYAO MIYAZAKI nikt nie gada.
Co myslicie o jego tworach?
/Zmieniajacy sie zamek Hawla
Princess Mononoke
Spirited Away
... i inne.
absolutnie najsmerfniejsze 4laugh heart
ogladalam z tych tylko Princess Mononoke..i zakochalam sie w tym filmie crying
albowiem znamienite jest to dzielo... 4laugh heart ale pic polega na tym, ze Nausica i tak wszystko przebija wink

Raticiel

el_Taro

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 8:49 am

Nausica? <---nvm

W kazdym razie sa to piekne basni. Podobala mi sie P.Mono. wlasnie ze wzgledu na pomysl gadajacych zwierzat, a jesli o tym mova to znacie jakies anime podobne do Blue Submarin No6... no wiecie, chodzi mi o idee "Furry", bardzo mnie to interesuje.
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 11:59 pm

EL_TARO
Nausica? <---nvm

W kazdym razie sa to piekne basni. Podobala mi sie P.Mono. wlasnie ze wzgledu na pomysl gadajacych zwierzat, a jesli o tym mova to znacie jakies anime podobne do Blue Submarin No6... no wiecie, chodzi mi o idee "Furry", bardzo mnie to interesuje.
przepraszam, szanowny El nie wiedziec co to Nausicaa? Dobrze zrozumialam?... Oooooo..... nieladnie..... neutral

Raticiel

el_Taro

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 8:26 am

Raticiel
EL_TARO
Nausica? <---nvm

przepraszam, szanowny El nie wiedziec co to Nausicaa? Dobrze zrozumialam?... Oooooo..... nieladnie..... neutral

1984: Nausicaa z Doliny Wiatru mrgreen
sr. za pierwszym razem nieskojarzylem
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 9:36 am

znowu zrobili Zorro..=.='

(choc..Banderas i Zeta-Jones zaiste swietna pare tworza XD)

SangekiNoYoru

Vykk

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 7:39 am

FeaRan
znowu zrobili Zorro..=.='

(choc..Banderas i Zeta-Jones zaiste swietna pare tworza XD)
ta zrobili tylko tyle ze to z deczka matrixowate podobno to zorro xp
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:47 am

ja narbajdziej na świecie uwielbiam filmy z Jackie Chanem. Przecież on wymiata... Jest po prostu boooski xd heart Uwielbiam go biggrin

bluewoman

SLIPInh

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:06 am

bluewoman
ja narbajdziej na świecie uwielbiam filmy z Jackie Chanem. Przecież on wymiata... Jest po prostu boooski xd heart Uwielbiam go biggrin
Tak mi tez sie podobaja a zwlaszcza te starsze takie jak bialy wachlaz czy pijany mistrz smile
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 8:33 am

Ja lubie filmy Miyazakiego ("Mononoke" mi nie podpadła, za to Hauru i Spirited Away- boskie!)

No i "Pianista" Romana Polańskiego...

EvilYuki
Crew

SangekiNoYoru

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:05 am

EvilYuki
Ja lubie filmy Miyazakiego ("Mononoke" mi nie podpadła, za to Hauru i Spirited Away- boskie!)

Spirited Away i Hauru wraz z Pianista w jednym poscie..przedstawienie preferencji filmowych skrocone do minimum XP
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:34 am

Ja lubie Horrory klasyki takie jak Koszmar z Ulicy Wiazow, Halloween, Hellriser, Piatek 13-tego nigdy sie nie nudza. Nie podobaja mi sie wspolczesne horrory typu Dom z Wosku itp to po prostu nie jest straszne, co prawda Ring i Klatwa byly dobre ale to Remaki japonskich klasykow

SLIPInh

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:59 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 1:01 pm

Jak można nie lubić horrorow przeciez one sa taki straszne ^^
Uwielbiam sie bac chociarz coraz zadziej powstaja takie filmy ktore moga czlowiek przestraszyc razz Polecam The Grudge (Klątwa ) fajny klimacik i w niektorych momentach moze przestraszyc

sephy clone2

el_Taro

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 3:15 pm

SLIPInh
bluewoman
Tak mi tez sie podobaja a zwlaszcza te starsze takie jak bialy wachlaz czy pijany mistrz smile

A kto go nie kocha mrgreen
/Pijany mistrz raczej nie nalezy do starych filmow... nvm

EvilYuki

LoL... Miyazaki i Polanski <--- maja wiele wspolnego xd
/moglas obu opisac w osobnych postach rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games