|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 4:23 am
Büszkeségem, hogy visszatérek a gyökerekhez, és megint zöld szemű őrült leszek. (mint annak kell lennie) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 4:48 am
...és persze, hogy Catrinát is elkezdem újra használni. (ideje frissíteni az avatart) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:06 am
Catrina Worsayi ...és persze, hogy Catrinát is elkezdem újra használni. (ideje frissíteni az avatart) sweatdrop Jah, ez te vagy, nem tudtam elképzelni ki lehetszXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 6:48 am
Narcisz Catrina Worsayi ...és persze, hogy Catrinát is elkezdem újra használni. (ideje frissíteni az avatart) sweatdrop Jah, ez te vagy, nem tudtam elképzelni ki lehetszXD jaja. Catrina a nemlétező kishúgom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 7:05 am
Kétnemű skizofréniáról még nem hallottam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 7:08 am
Elleine Kétnemű skizofréniáról még nem hallottam mrgreen ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ pedig létezik. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 7:28 am
tényleg van ien.... még könyv is van róla 3nodding (daniel keyes mániás vagyok biggrin heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 7:31 am
<********. Büszkeségünk, hogy ismerjük a könyveket. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 8:00 am
napsugar tényleg van ien.... még könyv is van róla 3nodding (daniel keyes mániás vagyok biggrin heart ) Azt a könyvet is elolvasnám mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 8:12 am
Elleine napsugar tényleg van ien.... még könyv is van róla 3nodding (daniel keyes mániás vagyok biggrin heart ) Azt a könyvet is elolvasnám mrgreen Daniel Keyes: Jó éjszakát Billy (vagy szép álmokat billy fordítástól függ) am az író másik könyvét Az ötödik Sallyt most olvastam ki neki csak 5 személyisége volt de mind nő, billynek meg vagy 20 személyisége van az 5éves kisfiútól kezdve az öreg tatáig.... (bár csak ugy mesélték ezt nekem de már megvan gépen a könyv csak útálok így olvasni )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 9:44 am
napsugar Elleine napsugar tényleg van ien.... még könyv is van róla 3nodding (daniel keyes mániás vagyok biggrin heart ) Azt a könyvet is elolvasnám mrgreen Daniel Keyes: Jó éjszakát Billy (vagy szép álmokat billy fordítástól függ) am az író másik könyvét Az ötödik Sallyt most olvastam ki neki csak 5 személyisége volt de mind nő, billynek meg vagy 20 személyisége van az 5éves kisfiútól kezdve az öreg tatáig.... (bár csak ugy mesélték ezt nekem de már megvan gépen a könyv csak útálok így olvasni )Tudom mit érzel....egy idő után nekem is fáj a szemem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:38 am
Szerintem az egyetlen könyv, amit tényleg végigolvastam, az a 'Varázscsók' Vavyan Fable-től. Imádtam! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:43 am
a daniel keyes könyvek (összesen 5öt írt) nagyon jók mivel pszichológus az ürge mind furcsa esetekről szól vagy kicsit életszagú de a maga elvont pszichiátriai módján
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 12:00 pm
Akitta-chan Szerintem az egyetlen könyv, amit tényleg végigolvastam, az a 'Varázscsók' Vavyan Fable-től. Imádtam! heart Én a tündér táncot is elolvastam ami annak a befejezése xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|