Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:00 am

Snowydia
Megnéztem a wishlistádat napsugar, hát a legtöbb eléggé drága, az enyém meg ún. vegyes felvágott. Én nagyon gyűjtök és szerintem sokáig nem fogok tudni adni, sajnálom. Az én fő kívánságaim le vannak írva az about me részem végén. Ennyi.
Aha, tehát akkor a moderátorok is be tudnak léptetni a guild-ba. Értem. A guild készítése kerül gold-okba, vagy nem? Csak kíváncsiságból érdekel, nem szeretnék saját guild-ot.

jah hát ezek nekem ien "mit szeretnék majd megvenni" lista inkább
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:00 am

Akitta nagyon köszi a koronát, aranyos cucc smile És bocsi ha "kunyizósnak" hangzott a dolog, többet nem fogok, majd akkor írok ezügyben ide vagy más topikba ha megvan a wishlistám.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Akitta-chan

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:03 am

napsugar
Akitta-chan
Snowydia
Üdv neked is! smile Te vagy ennek a guild-nak a vezére? Ha mégse, akkor ki?

Én a moderátor vagyok. Ha bármi óhaj-sóhaj kín-bánat van, azt nekem kell jelezni.

u.i.: imádok ajándékozni
3nodding

akkor gyakrabban látogathatnál az én wishlistám felé is whee

Azonnal!!! heart
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:04 am

Akitta-chan
napsugar
Akitta-chan
Snowydia
Üdv neked is! smile Te vagy ennek a guild-nak a vezére? Ha mégse, akkor ki?

Én a moderátor vagyok. Ha bármi óhaj-sóhaj kín-bánat van, azt nekem kell jelezni.

u.i.: imádok ajándékozni
3nodding

akkor gyakrabban látogathatnál az én wishlistám felé is whee

Azonnal!!! heart

*egy puszit nyom az arcára* 4laugh

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Akitta-chan

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:05 am

Obilia
Akitta nagyon köszi a koronát, aranyos cucc smile És bocsi ha "kunyizósnak" hangzott a dolog, többet nem fogok, majd akkor írok ezügyben ide vagy más topikba ha megvan a wishlistám.

Haha, semmi baj, ha valami nagyon megtetszik, csak szólj nekem, én mindenkinek segítek. wink
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:16 am

Akitta-chan
Obilia

Haha, semmi baj, ha valami nagyon megtetszik, csak szólj nekem, én mindenkinek segítek. wink

Nagyon köszi előre is smile Már alakul a wishlistám, majd nézd meg a profilomat. Persze a drágábbak mint a Hermes moon meg az angelic wind várhatnak smile Lehet nyugodtan az olcsóbbakat is.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Nazgoor

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:18 am

Látod Obilia megmondtam,h itt kedves emberek vannak mrgreen
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:30 am

Jah Nazgoor ^^ Ilyen ajándékozós kedvűségre nem ssámítottam ^^; És tényleg nem kunyizok de jó adni-kapni.... Már van wishlistám a profilomon baloldalt, fog még bővülni. Am már a goldom is gyarapodik kicsit (szörfölés + puzzle + fórum post) Meg a daily chance is gyakran ad aranyta igaz csak 15 aranyas adagokban főleg.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

sgergely

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:40 am

Nazgoor
Látod Obilia megmondtam,h itt kedves emberek vannak mrgreen

Na szép rólam megfeledkeztél... xd Nah azé énse vok naon gonosz... De az is biztos hogy tudok szemét lenni...
Údv Minden kedves és sokat fórumozó tagunknak külön kiemelve a most csatlakozotakat! blaugh
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:48 am

Hát.. én leginkább egy piros napszemcsinek örülnék a wishlistemről, vagy vmelyik halnak biggrin

Amúgy egy Borsodban élek. Ennyit a bemutatkozásról ^^

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:56 am

Én is feltettem drága cuccokat, de olcsóbbakat is (1000 körüliek) pl a legelső keskeny kék ruha. Nem tudom hogy felvételi sorrend vagy ár szerint teszi-e fel...
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:57 am

Obilia
Én is feltettem drága cuccokat, de olcsóbbakat is (1000 körüliek) pl a legelső keskeny kék ruha. Nem tudom hogy felvételi sorrend vagy ár szerint teszi-e fel...

felvétel szerint

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 4:00 am

Na látom a végén már majdnem mindenki wishlistáról beszél. razz Én is köszönöm az ajándékozóknak az ajándékokat. smile Ha bárki bármit tud még adni a wishlistámról (főleg értékesebbeket), az nyugodtan küldjön. wink Vagy akár gold-ot is egy párat. Köszi.
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 4:04 am

napsugar
Obilia

felvétel szerint

Oké... akkor majd akinek lesz ideje klikk rájuk hogy melyik mennyibe kerül ^^; Olcsóbbak jöjjenek inkább most (ha nem gond persze).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games