|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 2:44 pm
najlepszy zespol to zespol dałna xD
uhaahahaha, ześmy sie uhahali, no i ten, fokule... Zeber, wyraznie pisze, "THE BEST", co znacyz, ze nie najpopularniejsze a najlepsze razz
ale to takie sranie w banie...
a ten, jezdzicie po Tokio Hotel, a mnostwo jest ludzi, ktorzy sie w tym zasluchiwali a teraz sie nie przyznaja, taka prawda, ooo, dursz den monsuuun, lalalala...
ja tam chyba nawet jedna ich piosenke lubilam, ale niestety juz nie pamietam ktora :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:28 am
baby-kid http://uswww03.gnnetcom.com/jabra/jabramusic/index2.html co to ma być!!! Te cioty na pierwszym miejscu? Widocznie komuś się podobało. Według mnie My Chemical Romance to też takie cioty, tylko że w starszym wydaniu, a mimo to mają całą rzesze fanów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:44 am
Daedhel Yajo Oni chyba nie są od tego, żeby Cie zadowalać rolleyes na tym właśnie kasę zarabiają, więc owszem, SĄ! scream Powinni dalej robić dobrą muzykę, to chyba wspólne powołanie wszystkich muzyków, a nie wciskać ludziom szajs i jeszcze brać za to pieniądze. Cóż, na mnie już nie zarobią. stare ... istnieje coś takiego jak komercja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:47 am
degenerat baby-kid http://uswww03.gnnetcom.com/jabra/jabramusic/index2.html co to ma być!!! Te cioty na pierwszym miejscu? Widocznie komuś się podobało. Według mnie My Chemical Romance to też takie cioty, tylko że w starszym wydaniu, a mimo to mają całą rzesze fanów. Jak dobrze, że chociaż jedna osoba to napisała... ja też ich nie lubię tylko nie chciałam pisać, bo zaraz mnie wszyscy obskoczą. Panic! at coś tam też nie lubię. 30 seconds coś tam nie lubię... właściwie to te wszystkie zespoły co teraz są takie na 'topie' i mają strasznie długie nazwy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 1:45 am
wicked que.en degenerat baby-kid http://uswww03.gnnetcom.com/jabra/jabramusic/index2.html co to ma być!!! Te cioty na pierwszym miejscu? Widocznie komuś się podobało. Według mnie My Chemical Romance to też takie cioty, tylko że w starszym wydaniu, a mimo to mają całą rzesze fanów. Jak dobrze, że chociaż jedna osoba to napisała... ja też ich nie lubię tylko nie chciałam pisać, bo zaraz mnie wszyscy obskoczą. Panic! at coś tam też nie lubię. 30 seconds coś tam nie lubię... właściwie to te wszystkie zespoły co teraz są takie na 'topie' i mają strasznie długie nazwy xp
Jest taki typeczek co teraz na teledysku ma czerwony sweterek i białe portki fajny ma głos. Nigdy nie mogę zapamiętać jak ten zespół się nazywa. W każdym razie na literę „a”
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:14 am
wicked que.en Daedhel Yajo Oni chyba nie są od tego, żeby Cie zadowalać rolleyes na tym właśnie kasę zarabiają, więc owszem, SĄ! scream Powinni dalej robić dobrą muzykę, to chyba wspólne powołanie wszystkich muzyków, a nie wciskać ludziom szajs i jeszcze brać za to pieniądze. Cóż, na mnie już nie zarobią. stare ... istnieje coś takiego jak komercja xp OMG, kolejne dziecko, które nie lubi komercji, jakie to urocze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:19 am
Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:26 am
Zimtca Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna. wybacz, nie moge wyczycu, czy ironizujesz, czy nie, ale chyba raczej nie... no i zgadzam sie z Tobą, slownikowo komercja to robienie czegoś dla pieniędzy, taki ukochany zespół Andareen, Dir En Grey jest bardziej komercyjny od Blog 27, od muzyki ważniejszy jest zespół, który robi wszystko, aby podtrzymać swa popularność - od przebierania się za kobiety po udawanie związków homoseksualnych między członkami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:49 am
Zimtca Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna. To od dziś nie będę słuchał Kilara bo jest komercyjny rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 10:58 am
degenerat Zimtca Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna. To od dziś nie będę słuchał Kilara bo jest komercyjny rofl nie wnikam, nie wnikam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 11:09 am
Co to znaczy komercyjny? na zespół którego byście nie znali, sprzedał mało płyt i miał mało fanów powiedzieliyście komerchą? A gdyby drógi album podbił rynek to wtedy byście go tak nazwali. To chyba fani decyduja o komercji :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 11:28 am
Kiedyś przeczytalam, cos takiego: jesli zamkniesz sie w piwnicy i przez 100 lat bedziesz gral muzykę tylko dla siebie, to mozesz byc pewien, ze nikt nie nazwie cie komercją...
A swoja sprawa, to najlepszy jest plac zabaw, badz tez smierc na placu zabaw whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 12:19 am
Jukatan degenerat Zimtca Kazdy zespol, ktory sprzedaje swoje plyty, gra muzyke w jakims stopniu komercyjna. To od dziś nie będę słuchał Kilara bo jest komercyjny rofl nie wnikam, nie wnikam *Gleba* stressed Dobra. rofl Nieważne rofl Ok, fajna jesteś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 12:21 am
baby-kid Co to znaczy komercyjny? na zespół którego byście nie znali, sprzedał mało płyt i miał mało fanów powiedzieliyście komerchą? A gdyby drógi album podbił rynek to wtedy byście go tak nazwali. To chyba fani decyduja o komercji :/ Prut xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|