Ktora para wg Ciebie jest najmniej dobrana: |
1. Baranina i Degenerat |
|
10% |
[ 3 ] |
2. Omega Sun i Kukus |
|
26% |
[ 8 ] |
3. Omega Sun i Aidanna |
|
6% |
[ 2 ] |
4. Omega Sun i Valter |
|
16% |
[ 5 ] |
5. BeeWolf i Opcy |
|
6% |
[ 2 ] |
6. Aidanna i Ozzwald |
|
33% |
[ 10 ] |
|
Total Votes : 30 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:43 am
Omega Sun 4. Omega Sun & Valter Uzasadnienie zglaszajacego Ona piękna, on niezbyt. Ona inteligentna, on średnio bystry. Ona przyjemna, on upierdliwy. Przeciwieństwa się przyciągają! Oi chyba Wy tu za Valterem nie przepadacie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:48 am
degenerat Oi chyba Wy tu za Valterem nie przepadacie xp nie odpowiadam za tresc zgloszen, z reszta Valter ma dystans do siebie i pewnie sie nie obrazi za to, ze ktos go zartobliwie zglosil do zabawy. Poza tym znajac zglaszajacego, napewno nie mial na celu nikogo obrazac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:52 am
Ok, glosowanie rozpoczete. Potrwa tydzien.
I przestancie sie tak oburzac, to tylko zabawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:53 am
Omega Sun degenerat Oi chyba Wy tu za Valterem nie przepadacie xp nie odpowiadam za tresc zgloszen, z reszta Valter ma dystans do siebie i pewnie sie nie obrazi za to, ze ktos go zartobliwie zglosil do zabawy. Poza tym znajac zglaszajacego, napewno nie mial na celu nikogo obrazac. Ja bym się obraził gdyby ktoś mi napisał że jestem brzydki i średnio bystry. xp xd Za upierdliwego może nie aż tak bardzo. whee No ale to Ja, nie wiem jak Valter. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:55 am
Omega Sun Ok, glosowanie rozpoczete. Potrwa tydzien. I przestancie sie tak oburzac, to tylko zabawa. Nie każdemu się może podobać. wink Weź i to pod uwagę. Ja potraktowałem to jako średnio udany żart.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:58 am
degenerat Ja bym się obraził gdyby ktoś mi napisał że jestem brzydki i średnio bystry. xp xd Za upierdliwego może nie aż tak bardzo. whee No ale to Ja, nie wiem jak Valter. xd Przeciez Valtera nikt nie widzial na zywo, zglaszajacy mial wiec na mysli avatarka. Z reszta nie protestowal w topiku, wiec chyba nie ma nic przeciwko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 3:09 am
Omega Sun degenerat Ja bym się obraził gdyby ktoś mi napisał że jestem brzydki i średnio bystry. xp xd Za upierdliwego może nie aż tak bardzo. whee No ale to Ja, nie wiem jak Valter. xd Przeciez Valtera nikt nie widzial na zywo, zglaszajacy mial wiec na mysli avatarka. Z reszta nie protestowal w topiku, wiec chyba nie ma nic przeciwko. *Myśli * A w którym miejscu widać gdzie avatar jest bystry ? xd No nie wiem, ja się może nie znam na waszym poczuciu humoru. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 4:04 am
degenerat Omega Sun degenerat Ja bym się obraził gdyby ktoś mi napisał że jestem brzydki i średnio bystry. xp xd Za upierdliwego może nie aż tak bardzo. whee No ale to Ja, nie wiem jak Valter. xd Przeciez Valtera nikt nie widzial na zywo, zglaszajacy mial wiec na mysli avatarka. Z reszta nie protestowal w topiku, wiec chyba nie ma nic przeciwko. *Myśli * A w którym miejscu widać gdzie avatar jest bystry ? xd No nie wiem, ja się może nie znam na waszym poczuciu humoru. neutral mowilam o wygladzie, a bystrosc to juz swoja droga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 8:41 am
jestesmy istota internetu... kraina nietolerancji i znieczulicy... pff.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:00 pm
opcy jestesmy istota internetu... kraina nietolerancji i znieczulicy... pff.. smile Ja jestem tolerancyjny, drogi Marcinie. Pragnę przypomnieć ci, że jeszcze cię nie zwyzywałem od małomiasteczkowych pachołów, mimo, że nie pochodzisz z dziada pradziana z jedynej słusznej stolicy naszego kraju. A mógłbym. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:15 pm
Kukus opcy jestesmy istota internetu... kraina nietolerancji i znieczulicy... pff.. smile Ja jestem tolerancyjny, drogi Marcinie. Pragnę przypomnieć ci, że jeszcze cię nie zwyzywałem od małomiasteczkowych pachołów, mimo, że nie pochodzisz z dziada pradziana z jedynej słusznej stolicy naszego kraju. A mógłbym. mrgreen no ba.. na dodatek z podlego Oberschlesien pochodze.. niegodnego cudow stolicy przepieknej doswiadczac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 2:16 am
opcy Kukus opcy jestesmy istota internetu... kraina nietolerancji i znieczulicy... pff.. smile Ja jestem tolerancyjny, drogi Marcinie. Pragnę przypomnieć ci, że jeszcze cię nie zwyzywałem od małomiasteczkowych pachołów, mimo, że nie pochodzisz z dziada pradziana z jedynej słusznej stolicy naszego kraju. A mógłbym. mrgreen no ba.. na dodatek z podlego Oberschlesien pochodze.. niegodnego cudow stolicy przepieknej doswiadczac... wink oi! dolnoślązactwo to już grzech ciężki pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|