Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Tu mozecie mi zyczenia skladac Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wszystkiego
  najlepszego
  dużo zdrowia
  i cierpliwości
  dużo pieniędzy
  sto lat – życia bez orgazmu
View Results

Yajo

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 5:32 am

Ale ja nie chce, buuuuuuuuuuuuuuuuu chlip chlip buuuuuuuuuuuuuuuuuu crying crying crying emo emo emo cry cry cry
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 1:02 am

Jukatan
Baranina
Jukatan
a ja Ci rzekne, zebys sie wypchala, bo nie mam zamiaru Ci zyczen skladac, glupia babo

1) nie mów do mnie babo - baby to masz w nosie
2) nie jestem głupia
3) powinnaś dostać pkt karne stare
4)jeżeli nie miałaś zamiaru składać mi życzeń to wypadałoby powstrzymać się od tego typu komentarzy.
1) i 2) to sprawy umowne, wiesz o tym przeciez mrgreen co do 3), to faktycznie, skoro popelnilam taka zbrodnie, to prosze, wstaw mi punkty karne.

a co do 4), przeraza mnie fakt, że w dzisiejszych czasach ludzie nie wyczują, że coś jest pisane w żartach, jeżeli nie da się na koniec zdania emotikonu rolleyes ale juz bede pamietala... już nigdy nie zapomnę...

a teraz sie odczep rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh blaugh whee whee whee rofl rofl rofl

//edit: upomnienie dla Jukatana za naruszenie 7) regulaminu PPC i -10ptk w zawiasach poniewaz nie wykluczam ze fatycznie była to pomyłka, jeśli sytuacja sie powtórzy wlepie Ci -20ptk karniakow w liste minusów/// Gem_ma//

Gem_ma

Gem_ma

PostPosted: Fri Jul 27, 2007 1:07 am

Baranina
Jukatan
Baranina
Jukatan
a ja Ci rzekne, zebys sie wypchala, bo nie mam zamiaru Ci zyczen skladac, glupia babo

1) nie mów do mnie babo - baby to masz w nosie
2) nie jestem głupia
3) powinnaś dostać pkt karne stare
4)jeżeli nie miałaś zamiaru składać mi życzeń to wypadałoby powstrzymać się od tego typu komentarzy.
1) i 2) to sprawy umowne, wiesz o tym przeciez mrgreen co do 3), to faktycznie, skoro popelnilam taka zbrodnie, to prosze, wstaw mi punkty karne.

a co do 4), przeraza mnie fakt, że w dzisiejszych czasach ludzie nie wyczują, że coś jest pisane w żartach, jeżeli nie da się na koniec zdania emotikonu rolleyes ale juz bede pamietala... już nigdy nie zapomnę...

a teraz sie odczep rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh blaugh whee whee whee rofl rofl rofl
Do żartów trzeba mieć partnera. Ja już po sposobie konwersacji z tobą na gai nauczyłam się że nie jesteś odpowiednim partnerem do żartów gdyż sens tego co piszesz dowolnie zmienia się w zależności od twojego nastroju. Ewentualnie tego co odp Ci interlokutor.

///edit: I prosze na tym dyskusje zakonczyć bom chory i zły, obydwóm wam za zatruwanie atmosfery (po raz kolejny) karniaki wlepie.//Gem_ma//
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 6:19 am

Ach o mało nie zapomniałem... Najlepszego Baranino heart 4laugh

Gem_ma

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items