|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 3:25 am
elfo-wapiradło, interesujące...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 11:36 am
Yajo elfo-wapiradło, interesujące... mówię, ze wolę elfy? choć mój znajomy wampir cały czas chce mnie ubierać w podwiązki i podgryzać podczas romantycznych spacerów o północy... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 11:44 am
ZebraDeath mówię, ze wolę elfy? choć mój znajomy wampir cały czas chce mnie ubierać w podwiązki i podgryzać podczas romantycznych spacerów o północy... whee podwiazki sa zle, ale resza brzmi ozby 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 11:53 am
wilkus ZebraDeath mówię, ze wolę elfy? choć mój znajomy wampir cały czas chce mnie ubierać w podwiązki i podgryzać podczas romantycznych spacerów o północy... whee podwiazki sa zle, ale resza brzmi ozby 4laugh whee podwiązki są bardzo dobre, bo gotyckie z paskami jak u zebry whee mój wampir dobrze dba o swojego największego wroga, czyli mnie... whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 12:14 pm
ZebraDeath podwiązki są bardzo dobre, bo gotyckie z paskami jak u zebry whee mój wampir dobrze dba o swojego największego wroga, czyli mnie... whee whee dla Zeber moze i owszem xp moze to dlatego, ze krew wrogow zawsze najlepiej smakuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 12:27 am
wilkus ZebraDeath podwiązki są bardzo dobre, bo gotyckie z paskami jak u zebry whee mój wampir dobrze dba o swojego największego wroga, czyli mnie... whee whee dla Zeber moze i owszem xp moze to dlatego, ze krew wrogow zawsze najlepiej smakuje 4laugh beloved enemies heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 9:03 am
ZebraDeath wilkus ZebraDeath mówię, ze wolę elfy? choć mój znajomy wampir cały czas chce mnie ubierać w podwiązki i podgryzać podczas romantycznych spacerów o północy... whee podwiazki sa zle, ale resza brzmi ozby 4laugh whee podwiązki są bardzo dobre, bo gotyckie z paskami jak u zebry whee mój wampir dobrze dba o swojego największego wroga, czyli mnie... whee whee A myslisz, ze co księża noszą pod sutannami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 5:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:35 am
bo ja czesto mam ochote wbic komus zeby w reke xp a ta minka mi sie cudnie kojarzy z kolacyjka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:42 pm
No to się gryzie normalnie a nie domuje, ech rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 1:28 am
Yajo ZebraDeath wilkus ZebraDeath mówię, ze wolę elfy? choć mój znajomy wampir cały czas chce mnie ubierać w podwiązki i podgryzać podczas romantycznych spacerów o północy... whee podwiazki sa zle, ale resza brzmi ozby 4laugh whee podwiązki są bardzo dobre, bo gotyckie z paskami jak u zebry whee mój wampir dobrze dba o swojego największego wroga, czyli mnie... whee whee A myslisz, ze co księża noszą pod sutannami? księża są poza moimi zainteresowaniami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 11:15 am
Yajo No to się gryzie normalnie a nie domuje, ech rolleyes ale ja w sumie nie gryze na razie, tylko cwicze ząbki i podniebienie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|