Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Moja mala, suotka Blacha Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Piekna?
  TAK!!!
View Results

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 10:14 am

ZebraDeath
coś ty, realizm obowiązuje...

borę chłopca... muahahahaha (mroczny śmiech) już wiem, w co go NIE ubiorę... twisted
ale oni krotkie maja te penisy
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 10:30 am

Jukatan
Ona jest przepiekna User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. !

Chyba sie nie znam.

Pszczola_M

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 11:16 am

wilkus = 100% materialista.
tyle kasy za lalke? eek jakkolwiek piekna by nie byla, nie dalabym tyle...
ale to w sumie wasz wybor,
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 11:23 am

wilkus
tez tak myslalam i moze mi jeszcze wroci.

aczkolwiek z dollfami jest taka psrawa, ze odsprzedac dobrze zachowanego to nie problem, wiec gdy mi sie znudzi, to po prostu. sprzedam. za tyle samo albo i wiecej.

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 11:33 am

Jukatan
wilkus
tez tak myslalam i moze mi jeszcze wroci.

aczkolwiek z dollfami jest taka psrawa, ze odsprzedac dobrze zachowanego to nie problem, wiec gdy mi sie znudzi, to po prostu. sprzedam. za tyle samo albo i wiecej.
ładne bo ładne, ale teraz akurat przechodzę okres preferencji estetycznych zwany amor wakui, co owocuje w bezlitosnym opróżnianiu mojego pokoju z gratów, gracików i im pokrewnych. (czytaj: dysząca wściekłością kreatura, wspomagając swe dzieło nieartykułowanymi rykami, wyrzuca zawartość swojego pokoju przez okno, ku nieopisanej zgrozie przechodniów). A forsy też szkoda. Lepiej odczekać parę lat i chować pieniążki do zaufanej skarpetki, by w końcu kupić sobie Czarny Motocykl. heart
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 11:36 am

co kto lubi.

Jukatan

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 12:03 pm

wilkus
tyle kasy za lalke? eek

Ludzie maja rozne hobby, jeden kupi lalke, drugi wladuje kase w modelarstwo, inny w sport. Mnie (w mojej obecnej sytuacji finansowej) tez byloby troche szkoda pieniedzy, zwlaszcza ze nie mialabym tego dollfa gdzie postawic, ale gdybym "cierpiala" na nadmiar pieniazkow, to kto wie... Miejsce pewnie by sie znalazlo xd
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 12:08 pm

Zimtca
wilkus
tyle kasy za lalke? eek

Ludzie maja rozne hobby, jeden kupi lalke, drugi wladuje kase w modelarstwo, inny w sport. Mnie (w mojej obecnej sytuacji finansowej) tez byloby troche szkoda pieniedzy, zwlaszcza ze nie mialabym tego dollfa gdzie postawic, ale gdybym "cierpiala" na nadmiar pieniazkow, to kto wie... Miejsce pewnie by sie znalazlo xd
zastrzegam, że nie mam nadmiaru pieniędzy. sytuacja finansowa mojej rodziny jest średnia, ja musze sama sobie zebrać pieniądze, pracuje. Większość miłośników dollfów to bogaci skurwiele (ostatnio ogladalam zdjecia z arrivalu - w tle ogrod z basenem albo ogroooomna kuchnia), reszta to ludzie średnio bogaci, którzy i tak musza na swoje fanaberie zarobić samemu.

Jukatan

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 12:29 pm

Jukatan
Zimtca
wilkus
tyle kasy za lalke? eek

zastrzegam, że nie mam nadmiaru pieniędzy. sytuacja finansowa mojej rodziny jest średnia, ja musze sama sobie zebrać pieniądze, pracuje. Większość miłośników dollfów to bogaci skurwiele (ostatnio ogladalam zdjecia z arrivalu - w tle ogrod z basenem albo ogroooomna kuchnia), reszta to ludzie średnio bogaci, którzy i tak musza na swoje fanaberie zarobić samemu.

Nie dziwie sie, ze dollfy kupuja glownie zamozni. W koncu juz ciuszek czy peruczka to niemaly wydatek, a zeby miec kilka kompletow, trzeba wpompowac w to sporo grosza.
Warto zbierac, zeby spelniac swoje marzenia. Ja aktualnie zamierzam wydac troche grosza na akwarium (urzadzenie go). Gdyby nie stypendium, byloby kiepsko.
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 12:32 pm

Ja też chciałabym mieć dollfa. Jednak muszę zarobić. Uzbieram sobie i kiedyś kupię. Ale ja chcę chłopczyka. I zrobię z niego jrockera twisted

Insane Lady-sama

pani psychol

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 1:28 pm

Kurnia, chciałabym być rodziną Billa Gatesa... xp
"Wujku, wujku! Proszę, daj mi na loda..."
"10 patyków ci wystarczy?"
"Oh, dziękuję! 4laugh "
Naprawdę fajnie by było.
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 1:36 pm

wicked que.en
Kurnia, chciałabym być rodziną Billa Gatesa... xp

Kto by nie chcial? mrgreen

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 1:54 pm

nighty na dwa pierwsze dollfy dal wujek stare

ona mowi, ze sama sobie uzbierala... ale jak ktos na urodziny dostaje ze 2k gotowki, to jasne, ze mu latwiej uzbierac.
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 2:00 pm

Jukatan
nighty na dwa pierwsze dollfy dal wujek stare

ona mowi, ze sama sobie uzbierala... ale jak ktos na urodziny dostaje ze 2k gotowki, to jasne, ze mu latwiej uzbierac.

CO? Tyle na urodziny? Kurnia, co ten wujek?

@Zimtca: No wiesz... Są nawet przypadki, że córki są starsze od matki xp

pani psychol

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 2:03 pm

wicked que.en

CO? Tyle na urodziny? Kurnia, co ten wujek?

@Zimtca: No wiesz... Są nawet przypadki, że córki są starsze od matki xp
nie wiem...

bylo tak, ze ona chciala kupic tego dollfa, nkt z rodziny nie mial wypuklej karty kredytowej, wiec poprosila wujka i mowi, to ja ci przesle pieniadze zaraz, a on na to "cos ty, nie przesylaj, jest ok".
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces