|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:35 am
Kyoko Suomi shilian90 Kyoko Suomi a co z Calineczka? ona za kreta wyszla! to juz zoofilia.. nie wyszla. ale byla molestowana przez niego. no ale cos z motylem bylo.. nie motylem tylko elfem. a ona byla krasnoludem D: i z tego wyszedl frodo D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:54 am
shilian90 Kyoko Suomi shilian90 Kyoko Suomi a co z Calineczka? ona za kreta wyszla! to juz zoofilia.. nie wyszla. ale byla molestowana przez niego. no ale cos z motylem bylo.. nie motylem tylko elfem. a ona byla krasnoludem D: i z tego wyszedl frodo D: A propo Froda to podejrzne są jego relacje z Gandalfem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:59 am
baby-kid A propo Froda to podejrzne są jego relacje z Gandalfem heart z Gandalfem i jego szpiczastym kapeluszem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 2:27 pm
ZebraDeath Yajo Nie zapomnij o księciu nekrofilu Zeberko ^^ nie nekrofilu, bo ksieżniczka nie umarła, tylko wpadła śpiączkę spowodowaną nadużyciem kokainy. Denatka czy nie, była sztywna a książe na nią poleciał, znaczy obydwa ksiązęta na obydwie sztywne laski poleciały, no sorrry dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 5:30 am
A co z tęczowymi misiami, przecież tęcza to znak homoseksualistów!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 6:04 am
baby-kid A co z tęczowymi misiami, przecież tęcza to znak homoseksualistów! Ee... no właśnie. To bardzo trafne spostrzeżenie! Dobrze prawi- wina jej dać za to!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 11:38 am
Na końcu tęczy jest garniec złota, ide do gay clubu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:38 am
ja wam powiem tylko tyle..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:42 am
omfg... gonk O nie. Tinky Winky? Dlaczego?... Myślałam, że jest miłym homoseksualistą crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:43 am
Loool, podoba mi sie adres tej strony dramallama xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:00 am
Yajo Loool, podoba mi sie adres tej strony dramallama xd mnie tez domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:08 am
Tinky Winky ma typowo kobiecą figurę xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:19 am
Moim zdaniem to Kłapouchy jest pedałem bo ma różową kokarde na ogonie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:32 am
Evangee Moim zdaniem to Kłapouchy jest pedałem bo ma różową kokarde na ogonie xp dla mnie zawsze ale to zawsze gejowska para byl puchatek z prosiaczkiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 12:42 pm
Yajo Na końcu tęczy jest garniec złota, ide do gay clubu mrgreen ide z toba exclaim dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|