|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:58 am
dzieki! btw, a ty wilkus kogo sobie upatrzylas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 8:00 am
ołkej, wzielismy slub <3
Wilkus latala za Cliffem, tak jak Revania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 9:38 am
Jukatan ołkej, wzielismy slub <3 Wilkus latala za Cliffem, tak jak Revania wink brawo. dopisz tam tez mnie xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 11:30 am
no nie, co wy widzicie w tym Cliffie? To male emo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 11:34 am
a ja dopiero się uczem obsługi tej gry. Strasznie mi nudno! crying Czy są jakieś ogólne wskazówki, których przestrzegając, przestrzega się wszystkich? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 12:36 pm
wskazowki... nie kupoj trawy na poczatku sweatdrop
Cliff to biedny chlopiec z zaburzeniami poczucia wlasnej wartosci etc. - jak go nie kochac rofl i jest Comatusem, wiec tym bardziej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 11:59 pm
A Cliff wieśniak nawet na ślubie miał tą chustkę na głowie o_O i pewnie w niej śpi... .__.
a moje siostra to chce podrywać Wona xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 2:15 am
wooo, niezle.. ale to z okazji, ze stwierdzila, ze jest najciekawszy, czy dlatego, bo malo osob go wybiera? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:20 am
Jukatan A Cliff wieśniak nawet na ślubie miał tą chustkę na głowie o_O i pewnie w niej śpi... .__. a moje siostra to chce podrywać Wona xD chusteczka na glowie jest taka sweet ... xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 5:55 am
wilkus wooo, niezle.. ale to z okazji, ze stwierdzila, ze jest najciekawszy, czy dlatego, bo malo osob go wybiera? eek hm hm hm hm pewnie i jedno i drugie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 5:58 am
Jukatan pewnie i jedno i drugie xD ozby, to pod wrazeniej jestem... ja pocinam w tego na DS... i nie moge Comatusow podrywac crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 5:59 am
wilkus Jukatan pewnie i jedno i drugie xD ozby, to pod wrazeniej jestem... ja pocinam w tego na DS... i nie moge Comatusow podrywac crying crying crying na DS jest? ojej, nie wiedziałam xD trzeba bedzie sie przeprogramowac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 6:02 am
Jukatan na DS jest? ojej, nie wiedziałam xD trzeba bedzie sie przeprogramowac xD jest calkiem calkiem... ale jest zle to, ze mozna miec za duzo rzecz/za malo Hp, zeby wszystko zrobic i dupa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 6:37 am
blah... jak zrobic cos takiego, zeby moc piec nalesniczki/costam innego? xDD iiii jak najlatwiej zarobic? ._. i czy mozna pod koniec wiosny jeszcze kupic lustro?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:11 pm
shilian90 blah... jak zrobic cos takiego, zeby moc piec nalesniczki/costam innego? xDD iiii jak najlatwiej zarobic? ._. i czy mozna pod koniec wiosny jeszcze kupic lustro? i wzielas mnei na nalesniki... /wieczny sentyment./ trzeba dam rozbudowac i kupic kuchnie... najlatwiej chodowac roslinki na poczatku... chyba mozna, jezeli nie bylo jakijs nowej oferty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|