|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:03 am
degenerat No wiesz? Juz czegos bardziej na topie wyglowic nie moglas? lol wybacz :XP: nic innego nie znam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:05 am
Pszczola_M degenerat No wiesz? Juz czegos bardziej na topie wyglowic nie moglas? lol wybacz :XP: nic innego nie znam rofl whee To wymyśl. Może poetka z Ciebie wyjdzie pirate whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:10 am
eee... to ja już może lepiej zejde ze sceny.. sweatdrop
*cichaczem ucieka i staje wsród biało- czerwonego tłumu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:11 am
Pszczola_M eee... to ja już może lepiej zejde ze sceny.. sweatdrop *cichaczem ucieka i staje wsród biało- czerwonego tłumu* *łapie za noge i ciagnie na scene*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 6:55 am
Baranina Kissme_In_Punk Baranina Kissme_In_Punk Baranina Kissme_In_Punk wierszyki patriotyczne! ;] znasz jakis? whee wole spiewac mrgreen rota, piechota, witaj maaaajooowa jutrzenko... itp "droga mlodziezy, przyszly narodzie... yyy... i jak to dalej szlo" rozkosznie whee ktos zna moze odprawe poslow greckich? na mnie nie patrz rolleyes *wlepia w nia niedowidzace galy* ojj nie.. *ucieka i bierze transparent z wielkim czerwonym napisem "wiwat 3 maj" na białym przescieradle i chowa sie, zeby jej nie widzieli* czy nie powinno byc "wiwat trzeci maja" ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 8:10 am
a dzisiaj bylo w telewizji "Ogniem I mieczem". Zawsze jak widze sceny walki nad Zołtymi Wodami to normalnie mam ochote stanac tam razem z Polakami na barykadach i pokazac kto rzadzi tym walonym Kozakom scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 8:50 am
ichabot a dzisiaj bylo w telewizji "Ogniem I mieczem". Zawsze jak widze sceny walki nad Zołtymi Wodami to normalnie mam ochote stanac tam razem z Polakami na barykadach i pokazac kto rzadzi tym walonym Kozakom scream tylko nie kozakom emo oni maja cos wspolnego z kozami emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 12:59 am
mozna juz zmienic uniformy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 1:57 pm
Baranina mozna juz zmienic uniformy xp szkoda... emo Pijemy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 2:05 pm
Pszczola_M Baranina mozna juz zmienic uniformy xp szkoda... emo Pijemy? mrgreen a co? soczek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|