|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:08 pm
Yajo Jukatan ziwi mnie to, jak sie zmieniacie pod wplywem oznaczenia +16... TT Ja bym to jeszcze podniosła, bo towarzystwo tu takie cieciowate jest... a polykasz, wypluwasz czy na przemian?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:34 am
Na przemian, tak jest ciekawiej.Wypluwam na kilka sposobów i nigdy tego nie marnuję - z martini jest pyszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 10:57 am
kazdy glupek wie, ze trzeba wszystko polknac razz . Yajo, ssiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:02 am
Andareen kazdy glupek wie, ze trzeba wszystko polknac razz . Yajo, ssiesz... cala przyjemnosc w polykaniu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:40 am
Kyoko Suomi Andareen kazdy glupek wie, ze trzeba wszystko polknac razz . Yajo, ssiesz... cala przyjemnosc w polykaniu mrgreen to lykaj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 5:26 am
jak chcesz, to Ci załatwię. Andareen kazdy glupek wie, ze trzeba wszystko polknac razz . Yajo, ssiesz... Dupa, ja nie jestem każdy głupek cool Poza tym ciągle połykanie jest nudne... Nie mogę kogos czasem po ryju opluc albo co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:05 am
Mmmm... Yajo, do mojego gabinetu! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 7:46 am
Ale ja jeszcze kurwa nic naprawdę poważnego nie zrobiłam! gonk domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 5:00 am
Yajo Ale ja jeszcze kurwa nic naprawdę poważnego nie zrobiłam! gonk domokun scream dopiero mi zrobisz.... w gabinecie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 11:30 am
Zmus mnie *spluwa* dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 2:22 am
bezsens. Kyoko_soumi, idz chrupac banany, cieciu kochany/jebany. won od naszej pani kapitan i yajka, albo bedziesz turlac dropsy po wszeczasy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 2:03 am
Yajo Zmus mnie *spluwa* dramallama *zmusza go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:16 am
shilian90 bezsens. Kyoko_soumi, idz chrupac banany, cieciu kochany/jebany. won od naszej pani kapitan i yajka, albo bedziesz turlac dropsy po wszeczasy. Turlaj babola przez lasy i pola, dropsy zjedzone dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|