|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 5:23 am
Za dobra smierc dla takiego skurkowńca... ja to np. już dośc długo zadnego ciula obsranego za jaja nie wieszałam pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:06 am
ja bym proponowała śmierć przez bongo-bongo rofl rofl dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 7:48 am
Ale pod warunkiem tylko, że to nie jest żaden pryszczaty i smierdzący paszczur ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:59 am
wtedy zrobimy mu bongo-bongo z jakimś innym pryszczatym paskudem twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 11:29 am
Znajdz drugiego takiego huja i moze byc, ale nie wiem, czy bedę chciała patrzec na cos tak popierdolonego rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 2:25 am
ZebraDeath wtedy zrobimy mu bongo-bongo z jakimś innym pryszczatym paskudem twisted twisted a to przypadkiem nie bylo ongo-pongo? ._. btw, yajo, ortografie ty chodzacy jeden, CHUJ sie pisze przez CE HA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 2:03 am
Yajo Znajdz drugiego takiego huja i moze byc, ale nie wiem, czy bedę chciała patrzec na cos tak popierdolonego rolleyes a czy ja napisałam, że będę patrzyć na takie gówno!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:13 am
shilian90 ZebraDeath wtedy zrobimy mu bongo-bongo z jakimś innym pryszczatym paskudem twisted twisted a to przypadkiem nie bylo ongo-pongo? ._. btw, yajo, ortografie ty chodzacy jeden, CHUJ sie pisze przez CE HA Huj huj huj huj huj huj huj huj huj huj huj huj huj hujhujhujhujhujhuj i co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:14 am
ZebraDeath Yajo Znajdz drugiego takiego huja i moze byc, ale nie wiem, czy bedę chciała patrzec na cos tak popierdolonego rolleyes a czy ja napisałam, że będę patrzyć na takie gówno!? To zrobmy to jednak w jakis tradycyjny sposób, inaczej zabawa z tego będzie zadna... ma ktos żelazną dziewicę na składzie? Pustą!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:25 am
ja mam pelna ale zawsze mozna oproznic cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:46 am
ja oprózniam i dezynfekuję dopiero jak zaczyna od niej smierdziec, a póki co jeszcze coś tam słychac w srodku xd to dawaj shili.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:41 pm
sfilmujemy, a potem wrzucimy na youtube i dostaniemy miano 'najczęściej oglądanego filmu na stronce'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|