|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 10:31 am
EvilYuki don Tachos EvilYuki Gem_ma no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink te, mąż, ja czuwam... surprised my nic nie ten! dramallama dramallama dramallama dramallama dobra dobra, zawsze sietak mówi dramallama ninja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 12:12 pm
Gem_ma EvilYuki don Tachos EvilYuki Gem_ma no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink te, mąż, ja czuwam... surprised my nic nie ten! dramallama dramallama dramallama dramallama dobra dobra, zawsze sietak mówi dramallama ninja wink nie cwaniakuj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 5:57 am
EvilYuki Gem_ma EvilYuki don Tachos EvilYuki Gem_ma no wiesz ja rozumiem ale mi tak przykro troche jak nie mam o czym gadac z Taką dziewczyna.... redface wink te, mąż, ja czuwam... surprised my nic nie ten! dramallama dramallama dramallama dramallama dobra dobra, zawsze sietak mówi dramallama ninja wink nie cwaniakuj wink *gwizda patrzac w sufit* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 8:00 am
taa tylko ze zimy nie bylo jak takiej i nie wymrozila wiekszosci owadow .. (( co oznacza ze Ci malo wytrzymali powinni zaopatrzyc sie w muchozol )))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:31 pm
kurna u mnie wczoraj sniezek pruszył przez jebane kurwa 10 min.! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 12:42 pm
U mnie wiosna pełną parą xp Wszędzie zielone i dookoła lataja biedrony miłościopylne emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 5:27 am
a mi mama dzis konwalie kupila, slicznie pachna heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:10 am
A ja mam konwalie w lesie, 2 km od domku =P Za darmochę =P Problem w tym, że jak wyglądam za okno, to mi się z domu nie chce wychodzić, zresztą i tak nie mogłabym, bo zachorowałam od iście wiosennego burzowego deszczu =(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:57 am
wiosna, tralalala...
ojć, pada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 9:10 am
Mylenka A ja mam konwalie w lesie, 2 km od domku =P Za darmochę =P Problem w tym, że jak wyglądam za okno, to mi się z domu nie chce wychodzić, zresztą i tak nie mogłabym, bo zachorowałam od iście wiosennego burzowego deszczu =( a ja nie mam lasu, mieszkam w Warszawie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 1:13 am
Andareen a ja nie mam lasu, mieszkam w Warszawie stare ja tez mieszkam w Warszawie i mam las xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 4:25 am
Ja tam mioeszkam w Prusinowicach, umownie w Świerczach, generalnie w Ciechanowie, a konwalie mam pod Strzegocinem XD Światowy ze mnie człowiek XD Ale przynajmniej mamy z kumpelami świeże pachnące kwiatki dla naszych mam na Dzień Mamy =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 11:26 am
EvilYuki Andareen a ja nie mam lasu, mieszkam w Warszawie stare ja tez mieszkam w Warszawie i mam las xDD a masz w nim konwalie? watpie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|