|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 5:41 am
Wiedzminka Ciri Tayria czy ktoś tu coś wspominał o udach? 4laugh domokun Nie, a co? Amator sie znalazł? xd mój mózgotrzep - kobiece ciałko 3nodding blaugh a mi się zdawało, ze ktoś cos jednak wspominal... rolleyes ninja i jak juz to Amatorka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 7:05 am
Justinka kamilka3d Runya_EithelNar Tak, jesteście, o Trójco Offtopicowa 3nodding Hehehe... xd xd xd xd Ale w skojarzeniach zrobiłyśmy tylko jednego offtopa! I trwał on przez 3 posty. Genialnie! Gratulacje *potrzasa reka kamilki i caluje trzy razy w oba policzki* Naprawde jak wy to zrobiliscie xp *potrząsa jeszcze gwałtowniej ręką Justinki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 8:56 am
Wiedzminka Ciri Ekhem! Nie mnie oceniać damskie jędrne tyłki stare Jak Cię to pocieszy, to Ci powiem, że własnego też nie akceptuję confused Nie jakies tam demskie, jędrne dupy tylko moje jedyne, boskie, cudowne, alienowate ciałko jak z marmuru exclaim scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 8:57 am
Yajo Wiedzminka Ciri Ekhem! Nie mnie oceniać damskie jędrne tyłki stare Jak Cię to pocieszy, to Ci powiem, że własnego też nie akceptuję confused Nie jakies tam demskie, jędrne dupy tylko moje jedyne, boskie, cudowne, alienowate ciałko jak z marmuru exclaim scream Alienku,nie denerwuj się - złość urodzie szkodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 8:58 am
Tayria Wiedzminka Ciri Tayria czy ktoś tu coś wspominał o udach? 4laugh domokun Nie, a co? Amator sie znalazł? xd mój mózgotrzep - kobiece ciałko 3nodding blaugh a mi się zdawało, ze ktoś cos jednak wspominal... rolleyes ninja i jak juz to Amatorka rofl Ja! O moich bosko kształtnych udach. Modlić sie można, dotyk uzdrawia z impotencji dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:37 am
Tayria a mi się zdawało, ze ktoś cos jednak wspominal... rolleyes ninja Skądże, my po prostu mamy gorączkę schizofreniczną i bredzimy lol Yajo Nie jakies tam demskie, jędrne dupy tylko moje jedyne, boskie, cudowne, alienowate ciałko jak z marmuru exclaim scream Czizas, szczegoły sweatdrop Jak z mamuru to nie jędrne x"D Te dwie cechy się wykluczają ^^" Yajo dotyk uzdrawia z impotencji dramallama A mogę przysłać wujka z prostatą? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:34 am
Jak z marmuru to gładziutkie i bialutkie, jak snieg i jak aksamit. Zadnych balsamów. A wujka tylko jak nadobny i młody jest to przyjąc na audiencję mogę. Przemyślę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 2:04 pm
Yajo Ja! O moich bosko kształtnych udach. Modlić sie można 4laugh *składa pokłon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 2:54 am
Yajo Jak z marmuru to gładziutkie i bialutkie, jak snieg i jak aksamit. Ano, chyba że w takim pojęciu xd *zwraca honor ("oddaje", nie "wymiotuje")*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 7:42 am
Wiedzminka Ciri Yajo Jak z marmuru to gładziutkie i bialutkie, jak snieg i jak aksamit. Ano, chyba że w takim pojęciu xd *zwraca honor ("oddaje", nie "wymiotuje")* Ta druga opcja byłaby śmieszniejsza. twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:03 am
Ale mniej higieniczna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:21 am
Wiedzminka Ciri Ale mniej higieniczna ninja Co prawda, to prawda... No to może dołącz do paczuszki ze zwracanym honorem małą laskę dynamitu? twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 11:43 am
Dynamit i wszelkie piromaństwo to Twoja działka. Ja jestem patronką sarkazmu, kabareciarzy i jrocka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 1:46 am
Wiedzminka Ciri Dynamit i wszelkie piromaństwo to Twoja działka. Ja jestem patronką sarkazmu, kabareciarzy i jrocka xd Chcesz, to mogę ci na ten dowcip odpalić jedną wiązakę dynamitu. Tylko jedno słowo. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 9:02 am
Obejdzie się. Nie po to robiłam dzis o 4 rano akcję "Mycie głowy", żeby teraz mi jakiś dynamit fryzurę przywędził xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|