|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:23 am
ja na coś z kajefce
*powazne plany pojechania i kupienia czegoś na wynos, a potem zjedzenia w domu, bo samej to tak... głupio... crying *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:43 am
EvilYuki ja na coś z kajefce *powazne plany pojechania i kupienia czegoś na wynos, a potem zjedzenia w domu, bo samej to tak... głupio... crying * ooo!! kajefce *oblizuje się* to też bym zjadła whee ,ale nie chce mi sie myć i ubrać żeby isc po to sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 4:50 am
POGGIO ANTICO ALTERO BRUNELLO DI MONTALCINO D.O.C.G. typ: wytrawne barwa: czerwone kraj: Włochy region: toskania pojemność: 75 cl rocznik: 1999 szczep: sangiovese
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 5:08 am
zjadłam...KitKata w białej czekoladzie, draże Korsarze i Snickersa Hard O.o Głodnam jest xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 5:56 am
To był pewnie jakiś wybrakowany Snickers skoro dalej jestes głodna ninja Ja właśnie żazeram się złotym kurczakiem z vifona z zabójcza ilością magi* pirate
* taka przyprwa w płynie. Skoro to czytasz, znaczy, ze nie wiedziałes/as, łos ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:03 am
Yajo To był pewnie jakiś wybrakowany Snickers skoro dalej jestes głodna ninja Ja właśnie żazeram się złotym kurczakiem z vifona z zabójcza ilością magi* pirate * taka przyprwa w płynie. Skoro to czytasz, znaczy, ze nie wiedziałes/as, łos ;d Hah żeby się najeść to bym musiała chyba z 10 ich zjeść..o ile bym się nie zasłodziła i zrzygała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:13 am
Zostało mi jeszcze troche na dnie miski, a juz nie mam ochoty bo się nażarłam rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:52 am
Kikuchiyu EvilYuki ja na coś z kajefce *powazne plany pojechania i kupienia czegoś na wynos, a potem zjedzenia w domu, bo samej to tak... głupio... crying * ooo!! kajefce *oblizuje się* to też bym zjadła whee ,ale nie chce mi sie myć i ubrać żeby isc po to sweatdrop zamów do domu, musi byc zamowienie powyzej 20 złotych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 7:44 am
a ja zjadlam nalesniki z serkiem Almette i sosem pomidorowym <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 8:49 am
ja z Kikuchiyu jemy lody Tiramisu <3
i mamy jeszcze lizaki i kisielek i budyniek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:10 am
*mije karotke*
chyba mozna to zaliczyc do tego tematu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 1:30 pm
A ja akurat na nic nie mam ochoty... Ale przed chwila zjadłam dwa Ferrero Roche.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|