Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Mylenka Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gagarin

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 10:06 am

Tiger - ale dlaczego Ty mi ciagle zarzucasz, ze uwazam kobiety za gorsze? tak nie jest, jestescie nawet nieco lepsze od nas... tylko mowie jakie jestescie naprawde :] tak na serio ludzie nie sa tacy rozni od siebie - jak Ci sie wydaje, przekonasz sie o tym jak bedziesz nieco starsza i ruszysz w swiat
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 10:30 am

Czemu jesteście przekonani, że ja się wpieniam? Jeżeli Gagsowi bardzo na tym zależy to mogę mu nawet rację przyznać. O, proszę bardzo.

GAGARINIE, MASZ ABSOLUTNą RACJę, ZGADZAM SIę Z TOBą W 100 %

Chciałam Ci nawet taki fajny obrazek przesłać, ale na Gai nie można, a szkoda, na pewno by Ci się spodobał...

Mam tylko jedną prośbę. Nie zarzucaj mi, że jestem taka głupiutka, bo jeszcze za mało po tym świecie chodziłam, nie zawsze to ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. I to nie był przytyk tylko uprzejma prośba.

Iladriel

Gagarin

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 1:57 pm

Iladriel
Czemu jesteście przekonani, że ja się wpieniam? Jeżeli Gagsowi bardzo na tym zależy to mogę mu nawet rację przyznać. O, proszę bardzo.

GAGARINIE, MASZ ABSOLUTNą RACJę, ZGADZAM SIę Z TOBą W 100 %

Chciałam Ci nawet taki fajny obrazek przesłać, ale na Gai nie można, a szkoda, na pewno by Ci się spodobał...

Mam tylko jedną prośbę. Nie zarzucaj mi, że jestem taka głupiutka, bo jeszcze za mało po tym świecie chodziłam, nie zawsze to ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. I to nie był przytyk tylko uprzejma prośba.
raczej okreslilbym to mianem: niedoswiadczona, a nie glupiutka. nie wiem czy sie wkurzasz, ja tylko planuje Cie wkurzyc :] jak mi sie odwidzi, to Ci powiem :] mozesz przesylac obrazki... www.imageshack.us i ladujesz tam obrazek, potem mi wysylasz linka i po sprawie - ja jestem pelen radosci i milosci ^_^
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 4:14 pm

Oki, ale to jutro wieczorem, bo muszę znowu znaleźć ten obrazek.

Iladriel

Iladriel

PostPosted: Mon Apr 23, 2007 3:19 am

PostPosted: Tue Apr 24, 2007 9:38 am

Veto. Nie zgadzam się. Kobiety w takim garze nie ma jak wykorzystać...

Gveir

Iladriel

PostPosted: Tue Apr 24, 2007 11:19 am

Muahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Tue Apr 24, 2007 3:33 pm

uroczy obrazek, w moim wypadku jak mi baba idzie do garow to mam ochote strzelac... wiec mnie to nie dotyczy :] poza tym rzeczywiscie wykorzystac jej sie nie da, chyba ze jak bedzie ugotowana razz

Gagarin

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 9:03 am

UGOTOWANA?! Ble! To albo trzeba być kanibalem, albo ....ugotowanofilem (nie wiem, nie umiem tego nazwać ^^')... Przerażasz mnie panie Gagarinie =P
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 3:53 pm

uroczy obrazek, w moim wypadku jak mi baba idzie do garow to mam ochote strzelac... wiec mnie to nie dotyczy :] poza tym rzeczywiscie wykorzystac jej sie nie da, chyba ze jak bedzie ugotowana razz

Ale macie problem. Zawsze można ją z tego gara wyjąć, wykorzystać i odstawić z powrotem... Proste.

Iladriel

Gagarin

PostPosted: Wed Apr 25, 2007 4:45 pm

nie, jezeli jest w garze, to znaczy ze ma wściekliznę macicy XD martwa bylaby latwiejsza i z gara to bylaby przynajmniej ciepla XD
PostPosted: Thu Apr 26, 2007 10:08 am

Gagarin
nie, jezeli jest w garze, to znaczy ze ma wściekliznę macicy XD martwa bylaby latwiejsza i z gara to bylaby przynajmniej ciepla XD

Jaky yu powiedzieć...? Są gusta i guściki, prawda?

Iladriel

Iladriel

PostPosted: Thu Apr 26, 2007 10:10 am

Gagarin

Jakby tu powiedzieć...? Są gusta i guściki, prawda?
PostPosted: Thu Apr 26, 2007 10:25 am

O fuj...

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Gveir

PostPosted: Thu Apr 26, 2007 4:15 pm

Nie marudzaj, od zdrowej nekrofilii jeszcze nikt nie umarł XD No a jak ma wściek macicy, to z gara, wykorzystać, wścieku w ów sposób pozbawić i nie do gara, a do łożnicy przypisać (affinity kobiet ogólne) ;]
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games