|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:10 am
Wytłumaczcie mi, w jaki sposób z haseł Gagarina w postaci 6 literek i 7 literek zrobiło się jedni kilkunastoliterowe? =P
Ja poproszę I jak Irenka =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:14 am
Mylenka:
_ _ _ _ _ a
i
_ _ _ _ a N _
Strzelaj dalej wink Oby tak celnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:15 am
Mylenka:
_ _ _ _ _ a
i
_ _ _ i a N _
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:21 am
To podejrzewam, że powinno być E. Nawet chyba na pewno =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 11:45 am
Mylenka To podejrzewam, że powinno być E. Nawet chyba na pewno =P jest E wiesz dlaczego tak jest? bo jak nie wpiszesz calosci w jednym to niczego sie nie dowiesz :] wiec lepiej dluzsze :] ktos zapomnial powstawiac literki 'F' K _ _ _ _ a Fina _ Fan _ a _ _ _ e _ ian _
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:00 pm
Tam od razu powstawiaj wszystkie literki do Final Fantasy =P Pierwszy wyraz mnie niepokoi, nie mam pojęcia, co to będzie. To na razie na luzie poproszę literkę D =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:06 pm
Mylenka Tam od razu powstawiaj wszystkie literki do Final Fantasy =P Pierwszy wyraz mnie niepokoi, nie mam pojęcia, co to będzie. To na razie na luzie poproszę literkę D =] K _ _ _ _ a Fina _ Fan _ a _ _ d e _ ian _
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:09 pm
Powinno być już chyba
K_ _ _ _a Final Fantasy de_ian_
Następna literka to T =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:13 pm
Mylenka Powinno być już chyba K_ _ _ _a Final Fantasy de_ian_ Następna literka to T =P teraz juz tak: K_ _ _ ta Final Fantasy de_iant
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:14 pm
KRYPTA FINAL FANTASY DEVIANT
....rozczarowałam się =P To było za proste =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:17 pm
Mylenka KRYPTA FINAL FANTASY DEVIANT ....rozczarowałam się =P To było za proste =P taa... ale teraz to odpowiednio wykozystac moja droga. o ile z pierwszym nei bedzie problemow to drogie zrodlo jest znacznie cenniejsze a tym samym ciezkie do odszukania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:42 pm
Mylenka KRYPTA FINAL FANTASY DEVIANT ....rozczarowałam się =P To było za proste =P takie proste?! to trzeba bylo zgadnac od razu ... :] a nie sie bawic razz mysle ze pierwsze zrodlo jest znacznie cenniejszym lupem niz to drugie :] tylko to drugie jest mocno chronione, bo w sumie po czesci dotyczy tego 1 zrodla :] have fun :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:47 pm
Gagarin Mylenka KRYPTA FINAL FANTASY DEVIANT ....rozczarowałam się =P To było za proste =P takie proste?! to trzeba bylo zgadnac od razu ... :] a nie sie bawic razz mysle ze pierwsze zrodlo jest znacznie cenniejszym lupem niz to drugie :] tylko to drugie jest mocno chronione, bo w sumie po czesci dotyczy tego 1 zrodla :] have fun :] no wiesz gags to zalezy jak na to spojzec i od ktorej strony twoje oblicze chce sie ogladac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:51 pm
przecietny Gagarin Mylenka KRYPTA FINAL FANTASY DEVIANT ....rozczarowałam się =P To było za proste =P takie proste?! to trzeba bylo zgadnac od razu ... :] a nie sie bawic razz mysle ze pierwsze zrodlo jest znacznie cenniejszym lupem niz to drugie :] tylko to drugie jest mocno chronione, bo w sumie po czesci dotyczy tego 1 zrodla :] have fun :] no wiesz gags to zalezy jak na to spojzec i od ktorej strony twoje oblicze chce sie ogladac wink w moim przypadki i to i to jest takie samo XD wiec spoko, tylko 2 zrodlo moze byc neco szokujace.... dla mlodej damy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|