|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:47 pm
nox123 Kukus a ile ty masz lat, że już cię usidliła jakaś samica? sweatdrop bo ja się tak zastanawiam czy nie nadszedł w moim życiu czas kiedy powinienem zacząć traktować moje adoratorki poważnie i wśród nich szukać jakiejś do ktoorej bym się moogł na dłużej przytulić... powiedzmy na całą zimę... ewentualnie pooźniej przedłużyć kontrakt xp ja mam 24 a moja "samica"21 jezeli to takie wazne kochamy sie i nie pytaj czy mielismy w pade bo odpowie ze nie nie mielismy to poprostu milosc i tyle jedyna zecze ktorej jak bylem mlodszy nie docenialem to jest naprawde silna sprawa i trzeba uwazac na nia by ci nie uciekla wiem gadam jak jakis narwaniec ale mnie to dopadlo i nie nazekam jestem szczesliwy biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin no cooż... ja mam to nieszczęście, że lecą na mnie głupie cipy tudzież panny z dobrych domów szukające niegrzecznego chłopaka na złość tatusiowi... a jak już znajduje tę fajną niuńkę, ktoora mi pasuje i ja jej pasuje i jesteśmy dla siebie WPOOOORZO... to ona mieszka na drugim końcu kraju i ma chłopaka, ktoory jest moją wierną kopią... tyle, że nie ma kolczyków
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:52 pm
nox123 Omega Sun nox123 Omega Sun ja nic nie widze, tylko pusta strone xp jest napewno sprawdz jescze raz zmienilem troche linka nie ma! dobra to wejdz TUi kliknij kropke pod obrazkiemna dole powinna byci nad linkiem friko zrobilam tak jak mowiles i nadal jest pusta strona z pustym okienkiem w miejscu gdzie powinna byc fotka. Trudno, nie zobacze jej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:53 pm
Kukus nox123 Kukus a ile ty masz lat, że już cię usidliła jakaś samica? sweatdrop bo ja się tak zastanawiam czy nie nadszedł w moim życiu czas kiedy powinienem zacząć traktować moje adoratorki poważnie i wśród nich szukać jakiejś do ktoorej bym się moogł na dłużej przytulić... powiedzmy na całą zimę... ewentualnie pooźniej przedłużyć kontrakt xp ja mam 24 a moja "samica"21 jezeli to takie wazne kochamy sie i nie pytaj czy mielismy w pade bo odpowie ze nie nie mielismy to poprostu milosc i tyle jedyna zecze ktorej jak bylem mlodszy nie docenialem to jest naprawde silna sprawa i trzeba uwazac na nia by ci nie uciekla wiem gadam jak jakis narwaniec ale mnie to dopadlo i nie nazekam jestem szczesliwy biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin no cooż... ja mam to nieszczęście, że lecą na mnie głupie cipy tudzież panny z dobrych domów szukające niegrzecznego chłopaka na złość tatusiowi... a jak już znajduje tę fajną niuńkę, ktoora mi pasuje i ja jej pasuje i jesteśmy dla siebie WPOOOORZO... to ona mieszka na drugim końcu kraju i ma chłopaka, ktoory jest moją wierną kopią... tyle, że nie ma kolczyków stary pamietaj w zdobywaniu kobiet nie ma kumpli w facetach jezeli chcesz znalesc sobie kobiete musisz sie tego trzymac i druga sprawa ja moja zonke znalazlem 5 blokow dalej a nigdy bym sie tego nie spodziewal chodzilismy razem do podstawowki i nawet z tamtego okresu sie nie pamietamy nastepna zecz moja zone zabrale z przed nosa kumplowi ktury podchodzil do niej ze trzy miechy a ja dzibnolem ja w ciadu mniej wiecej 3 tygogni no moze troche duzej i niemialem na poczatku zadnych takich intecj do niej a teraz ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 5:55 pm
Omega Sun nox123 Omega Sun nox123 Omega Sun ja nic nie widze, tylko pusta strone xp jest napewno sprawdz jescze raz zmienilem troche linka nie ma! dobra to wejdz TUi kliknij kropke pod obrazkiemna dole powinna byci nad linkiem friko zrobilam tak jak mowiles i nadal jest pusta strona z pustym okienkiem w miejscu gdzie powinna byc fotka. Trudno, nie zobacze jej tym lepiej dla ciebie smile no a ty omega masz problemy z facetami takie jak kukus??????????  a teraz widac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 6:04 pm
nox123 stary pamietaj w zdobywaniu kobiet nie ma kumpli w facetach jezeli chcesz znalesc sobie kobiete musisz sie tego trzymac i druga sprawa ja moja zonke znalazlem 5 blokow dalej a nigdy bym sie tego nie spodziewal chodzilismy razem do podstawowki i nawet z tamtego okresu sie nie pamietamy nastepna zecz moja zone zabrale z przed nosa kumplowi ktury podchodzil do niej ze trzy miechy a ja dzibnolem ja w ciadu mniej wiecej 3 tygogni no moze troche duzej i niemialem na poczatku zadnych takich intecj do niej a teraz ...... ja ogoolnie nie mam skrupułów... więc problemu z kumplami mieć nie będę... większym problemem jest dla mnie to, że kobiety ze mną nie wytrzymują, bo jeste fanatykiem psychodelicznej muzyki i anime... jak już poznaję dziewczynę o podobnych zainteresowaniach co ja to jest brzydka jak noc... a jak znajduje pannę, ktoora pasuje mi pod względem urody, zachowania, zainteresowań to zawsze jest jakaś przeszkoda w naszych relacjach interpersonalnych... najczęstszą jest to, że ja wyznaję zasadę "na co komu diament, ktoorum nie może się pochwalić" uwielbiam gdy moja kobieta wygląda pięknie, wszyscy się nią zachwycają, uwielbiam gdy moja kobieta jest w centrum zainteresowania gdy jesteśmy wśród moich znajomych... a często dziewczyny odnoszą przez to wrażenie, że ja nie jestem nimi zainteresowany, bo pozwalam innym facetom prawić im komplementy, choć robię to w dobrej intencji "you can look, but can not touch"... moich kobiet się nie dotyka... poza tym lubie gdy panna sama umie się obronić przed textami natręta... musi być słodka ale i cięta... więc mam wymagania niesamowite
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 6:04 pm
a tak apropo badzcie solidarni i oddajcie glos na minie na art arenie jak mozecie to dosc wysoki smile to bysmy my polacy jakis tam zagranicniakow wykopali z mijsca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 6:05 pm
nox123 tym lepiej dla ciebie smile no a ty omega masz problemy z facetami takie jak kukus??????????  a teraz widac?? teraz widac czerwonego "x" wink Nie mam chyba problemow z facetami. Chociaz, to jeszcze zalezy co rozumiesz przez pojecie: "problemy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 6:06 pm
nox123 a tak apropo badzcie solidarni i oddajcie glos na minie na art arenie jak mozecie to dosc wysoki smile to bysmy my polacy jakis tam zagranicniakow wykopali z mijsca podaj link do swej galerii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 6:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 6:12 pm
Kukus nox123 stary pamietaj w zdobywaniu kobiet nie ma kumpli w facetach jezeli chcesz znalesc sobie kobiete musisz sie tego trzymac i druga sprawa ja moja zonke znalazlem 5 blokow dalej a nigdy bym sie tego nie spodziewal chodzilismy razem do podstawowki i nawet z tamtego okresu sie nie pamietamy nastepna zecz moja zone zabrale z przed nosa kumplowi ktury podchodzil do niej ze trzy miechy a ja dzibnolem ja w ciadu mniej wiecej 3 tygogni no moze troche duzej i niemialem na poczatku zadnych takich intecj do niej a teraz ...... ja ogoolnie nie mam skrupułów... więc problemu z kumplami mieć nie będę... większym problemem jest dla mnie to, że kobiety ze mną nie wytrzymują, bo jeste fanatykiem psychodelicznej muzyki i anime... jak już poznaję dziewczynę o podobnych zainteresowaniach co ja to jest brzydka jak noc... a jak znajduje pannę, ktoora pasuje mi pod względem urody, zachowania, zainteresowań to zawsze jest jakaś przeszkoda w naszych relacjach interpersonalnych... najczęstszą jest to, że ja wyznaję zasadę "na co komu diament, ktoorum nie może się pochwalić" uwielbiam gdy moja kobieta wygląda pięknie, wszyscy się nią zachwycają, uwielbiam gdy moja kobieta jest w centrum zainteresowania gdy jesteśmy wśród moich znajomych... a często dziewczyny odnoszą przez to wrażenie, że ja nie jestem nimi zainteresowany, bo pozwalam innym facetom prawić im komplementy, choć robię to w dobrej intencji "you can look, but can not touch"... moich kobiet się nie dotyka... poza tym lubie gdy panna sama umie się obronić przed textami natręta... musi być słodka ale i cięta... więc mam wymagania niesamowite stary zawsze trzeba isc na jakis ustepstwa nigdy nie bedziesz mial wszystkiego no mozesz miec ja mam moja uwielbia anime hentaie muzyke wytrzymuje ale jej nie katuje ta muzyka i jezyk tez ma ciety ale ja jestem zajebiscie zazdrosny i nie daje aby zaden fagas sobie cos za duzo pozwalal no za duzo to pojecie wzgledne ale ja wyznaje ze ona jest moja i tylko moja i niema to tamto dobra ja koncze ide spac a ty kukus daj kobiecie poczuc ze jestes jej facetem a nie chlopcem ktory stoi obok bo to wiekrzosc kobiet wqrwia no i to miala byc galeria a nie porady dla podrywaczy biggrin dobranoc wszystkim link do galeri TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 6:19 pm
dobranoc nox
(ja tu jeszcze posiedze az mi sie plik sciagnie do konca sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 10:20 pm
dest e tam ladne .... sliczne wink ... Śliczne??? ... Zaje*** biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 1:23 am
herubinek dest e tam ladne .... sliczne wink ... Śliczne??? ... Zaje*** biggrin wink Popieram w 100% wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 7:41 am
Kagenoyami herubinek dest e tam ladne .... sliczne wink ... Śliczne??? ... Zaje*** biggrin wink Popieram w 100% wink Apowiedzieli byscie inaczej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:59 am
Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|