|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:19 pm
kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:27 pm
opcy kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja bylo sie o to spytac w topiku o pytaniach jeszcze raz pomylisz topiki to Cie zbanuje xd wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:31 pm
Kiray opcy kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja bylo sie o to spytac w topiku o pytaniach jeszcze raz pomylisz topiki to Cie zbanuje xd wink xd oczywiscie "losowo" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:39 pm
Kiray opcy kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja bylo sie o to spytac w topiku o pytaniach jeszcze raz pomylisz topiki to Cie zbanuje xd wink xd co nie zmienia faktu ze mnie zbanowal praktycznie za nic... ale cooz tez slyszalam skargi na niego zle trafilam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:51 pm
opcy Kiray opcy kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja bylo sie o to spytac w topiku o pytaniach jeszcze raz pomylisz topiki to Cie zbanuje xd wink xd oczywiscie "losowo" mrgreen alez oczywiscie ze "losowo" jak moze byc inaczej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:55 pm
twisted_only_one Kiray opcy kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja bylo sie o to spytac w topiku o pytaniach jeszcze raz pomylisz topiki to Cie zbanuje xd wink xd co nie zmienia faktu ze mnie zbanowal praktycznie za nic... ale cooz tez slyszalam skargi na niego zle trafilam twisted nie wiem o co zaszlo...jednak jak Cie zbanowal to musialas narozrabiac xp xd *robi "puci puci"* a Ty niegrzeczna dziewczynko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:57 pm
Kiray twisted_only_one Kiray opcy kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja bylo sie o to spytac w topiku o pytaniach jeszcze raz pomylisz topiki to Cie zbanuje xd wink xd co nie zmienia faktu ze mnie zbanowal praktycznie za nic... ale cooz tez slyszalam skargi na niego zle trafilam twisted nie wiem o co zaszlo...jednak jak Cie zbanowal to musialas narozrabiac xp xd *robi "puci puci"* a Ty niegrzeczna dziewczynko xd redface redface redface ale ja jestem grzeczna dziewczynka stare stare xd a mu powiedzialam tylko czy che cie przekonac kto jest bardziej wredny(nie wiedzialam ze jest modem ^_^) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 1:06 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one co nie zmienia faktu ze mnie zbanowal praktycznie za nic... ale cooz tez slyszalam skargi na niego zle trafilam twisted nie wiem o co zaszlo...jednak jak Cie zbanowal to musialas narozrabiac xp xd *robi "puci puci"* a Ty niegrzeczna dziewczynko xd redface redface redface ale ja jestem grzeczna dziewczynka stare stare xd a mu powiedzialam tylko czy che cie przekonac kto jest bardziej wredny(nie wiedzialam ze jest modem ^_^) twisted wierze ze jestes grzeczna dziewczynka...to jednak mialas pecha, sprowokowalas nie ta osobe xd jednak teraz jest wszystko okej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 1:09 pm
cale szczescie tak przyjal mnie spowrotem ^_^ twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 1:19 pm
twisted_only_one cale szczescie tak przyjal mnie spowrotem ^_^ twisted czyli jednak ma jakies skrupuly blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 8:49 am
opcy Kiray opcy kogo mam zbanowac!?!?!?! ninja bylo sie o to spytac w topiku o pytaniach jeszcze raz pomylisz topiki to Cie zbanuje xd wink xd oczywiscie "losowo" mrgreen a jak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 9:18 am
twisted_only_one cale szczescie tak przyjal mnie spowrotem ^_^ twisted Mowa o mioim bracie, z zaburzeniami, wiecie on ma 2 głowy i czasami szaleje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:21 am
i chuj z tym..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:59 pm
Ah ten niesforny ozzy na pou bitwy sie tak zachowywac.  ja nie bylem leprzy, a w dodadku zimno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|