|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 12:59 am
Mroczny Tato Pszczola_M Czemu? blaugh Wedlug mnie on nie tylko "osmiesza" ludzi i robi z siebie pajaca, ale rowniez chce przez to cos przekazac domokun ty nie rozumiesz istoty tego programu talk2hand *znikum* ty tu nie o Wojewodzkim tylko wyjasnij co to sa te coty??????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 4:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 4:36 am
*jeb glowa w biurko* a jak myslicz????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 4:48 am
renge_karen *jeb glowa w biurko* a jak myslicz???????? to bolało gonk ... że raczej nie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:34 am
Autark renge_karen *jeb glowa w biurko* a jak myslicz???????? to bolało gonk ... że raczej nie redface to jest ziomal jak sie patrzy >< gdzie on ma piersi???? co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:10 am
renge_karen Autark renge_karen *jeb glowa w biurko* a jak myslicz???????? to bolało gonk ... że raczej nie redface to jest ziomal jak sie patrzy >< gdzie on ma piersi???? co???ja tylko pytałem ... bo Yaoi jest złe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 6:55 am
Autark renge_karen Autark renge_karen *jeb glowa w biurko* a jak myslicz???????? to bolało gonk ... że raczej nie redface to jest ziomal jak sie patrzy >< gdzie on ma piersi???? co???ja tylko pytałem ... bo Yaoi jest złe xp whee Yaoi jest cudofne ^o^ 4laugh 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 7:28 am
renge_karen Autark renge_karen Autark renge_karen *jeb glowa w biurko* a jak myslicz???????? to bolało gonk ... że raczej nie redface to jest ziomal jak sie patrzy >< gdzie on ma piersi???? co???ja tylko pytałem ... bo Yaoi jest złe xp whee Yaoi jest cudofne ^o^ 4laugh 4laugh heart złe złe złe i brzydkie gonk stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:14 am
Autark złe złe złe i brzydkie gonk stressed xp bo cie ugryze........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 5:22 pm
redface no ale ... ja sie trosze ... dobrze redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 11:01 pm
Autark redface no ale ... ja sie trosze ... dobrze redface cio???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 11:11 pm
renge_karen Autark redface no ale ... ja sie trosze ... dobrze redface cio???*gryz ją w ręke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:38 pm
Autark renge_karen Autark redface no ale ... ja sie trosze ... dobrze redface cio???*gryz ją w ręke* -_- co to niby mialo byc... nawet nie poczulam.... *gryz go w ramie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:53 pm