|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:14 am
Kukus BeeWolf No i my tu mieszkamy w morde jeza ... biggrin to nasz swiat ... ! .. '' OBSADA "3 wspaniali //--1 - Bal wolf 2 - Bal kukus 3 - Bal ozzwald 4 - dest 3 Wspaniałe //--1 - Omega sama ! heart .... według wzrostu ... kukus . wolf . ozzy Ostatnie libacje ... Dom roskoszy Wolfa ... dodaj do obsady Rynn jeee ^+^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:21 am
BeeWolf oh coś tu sie pusto zrobiło !!! kukus jaki z ciebie gospodaz ja nad fotkami pracuje ..a ty co ludzi nie zabawiasz ? w kuchni byłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:22 am
Rynn the Vampire Kukus BeeWolf No i my tu mieszkamy w morde jeza ... biggrin to nasz swiat ... ! .. '' OBSADA "3 wspaniali //--1 - Bal wolf 2 - Bal kukus 3 - Bal ozzwald 4 - dest 3 Wspaniałe //--1 - Omega sama ! heart .... według wzrostu ... kukus . wolf . ozzy Ostatnie libacje ... Dom roskoszy Wolfa ... dodaj do obsady Rynn jeee ^+^ robi sie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:25 am
w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:28 am
Kukus w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze zle sie dzieje w panstwie naszym crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:30 am
dest Kukus w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze zle sie dzieje w panstwie naszym crying witam... dest załuj że nie widziałeś jak ja z kukusem wczoraj po domu hcodziliśmy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:31 am
Kukus w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze nieeee eek ja głosowałam na fujarę :p tak dla waszej radochy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:34 am
Ozzwald dest Kukus w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze zle sie dzieje w panstwie naszym crying witam... dest załuj że nie widziałeś jak ja z kukusem wczoraj po domu hcodziliśmy blaugh bylo mnie nie bic butelka razz balem sie zostac ;P wiem ze do rafala w skarpetach wparowaliscie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:39 am
dest Ozzwald dest Kukus w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze zle sie dzieje w panstwie naszym crying witam... dest załuj że nie widziałeś jak ja z kukusem wczoraj po domu hcodziliśmy blaugh bylo mnie nie bic butelka razz balem sie zostac ;P wiem ze do rafala w skarpetach wparowaliscie razz jak byś nie przysypiał to byś nie dostał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:39 am
dest Ozzwald dest Kukus w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze zle sie dzieje w panstwie naszym crying witam... dest załuj że nie widziałeś jak ja z kukusem wczoraj po domu hcodziliśmy blaugh bylo mnie nie bic butelka razz balem sie zostac ;P wiem ze do rafala w skarpetach wparowaliscie razz nikt cie nie bił... my po prostu nimi rzucaliśmy... a że byłeś jedynym dostępnym celem to w ciebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:41 am
*wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:41 am
Kukus dest Ozzwald dest Kukus w sondzie stopy doganiają fujary... niedobrze zle sie dzieje w panstwie naszym crying witam... dest załuj że nie widziałeś jak ja z kukusem wczoraj po domu hcodziliśmy blaugh bylo mnie nie bic butelka razz balem sie zostac ;P wiem ze do rafala w skarpetach wparowaliscie razz nikt cie nie bił... my po prostu nimi rzucaliśmy... a że byłeś jedynym dostępnym celem to w ciebie blaugh he wywywyw razz przysypialem bo wstalem o 7 rano i jezdzilem na posuwaczce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:42 am
kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:44 am
Delein *wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD zadajesz dziwne pytania... jasne, że jadziem te Bolsidła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:44 am
Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a co on ostatniego pil ? nie redsiki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|