|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:29 am
opcy ale my przeciez jestesmy RUSKIMI partyzantami....... niech tylko ktorys smiertelnik sprobuje partyzantów ruszyc... scream no wlasnie niech partyzanci trzymaja sie razem taa jeden za wszystkich wszyscy za nikogo biggrin biggrin biggrin biggrin : biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 12:35 pm
co jest z wami ruski nikogo nie ma ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 12:42 pm
Hadogenes opcy ale my przeciez jestesmy RUSKIMI partyzantami....... niech tylko ktorys smiertelnik sprobuje partyzantów ruszyc... scream no wlasnie niech partyzanci trzymaja sie razem taa jeden za wszystkich wszyscy za nikogo biggrin biggrin biggrin biggrin : biggrin i pamietaj chwalebny ojcze aby nadstawic drugi pośladek........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:30 pm
sweatdrop
Partyzant Dano Voodki nie pił od tygodnia i go cisnie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:42 pm
dołaczam do was . partyzanty rulez !!!! a teraz ide padline jeść xd dołącze jak oczywiście moz,a . bo widze ze zadnej kobitki tu nima
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 12:14 am
BeeWolf_san sweatdrop Partyzant Dano Voodki nie pił od tygodnia i go cisnie :/ ty to masz wyrzeczenia co ?? zaklad byl ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:50 am
BeeWolf_san sweatdrop Partyzant Dano Voodki nie pił od tygodnia i go cisnie :/ co to za _ruski_ partyzant ktory nie pije.. przy obecnej temperaturze grozi to powaznymi konsekwencjami prawno-moralnymi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 7:39 am
Ita Lockheart dołaczam do was . partyzanty rulez !!!! a teraz ide padline jeść xd dołącze jak oczywiście moz,a . bo widze ze zadnej kobitki tu nima witam współpartyzantke! wzory mundurów na głównej stronie gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:01 am
Dziś dnia 12.03.2oo5 roku, choć nie ma tu Omegi nad czym ubolewam sad ... Lece nadrabiać Zaległosci... "Voodka to twoj najwiekszy wrog wiec lej ja w morde." i ja ja leje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:15 am
Z alkocholem nie wygrasz ty go wmorde a on cie na ziemie... Ale czasem od wygranej liczy sie sama walka... xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 12:51 pm
BeeWolf_san Dziś dnia 12.03.2oo5 roku, choć nie ma tu Omegi nad czym ubolewam sad ... Lece nadrabiać Zaległosci... "Voodka to twoj najwiekszy wrog wiec lej ja w morde." i ja ja leje :] nie sztuką jest wypic...... ale utrzymać!.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:47 am
opcy BeeWolf_san Dziś dnia 12.03.2oo5 roku, choć nie ma tu Omegi nad czym ubolewam sad ... Lece nadrabiać Zaległosci... "Voodka to twoj najwiekszy wrog wiec lej ja w morde." i ja ja leje :] nie sztuką jest wypic...... ale utrzymać!....... to fakt... wstyd sie przyznacz ze zdarza mi sie nie utrzymac... ale odrazu po zrzucie ide bronic honoru i pije dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:46 am