|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:42 pm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozowe dziecie beda rosnac?? tak sie nie godzi!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:47 pm
wilkus aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozowe dziecie beda rosnac?? tak sie nie godzi!!!! teeeeee twoja siostra za kazdym razem gdy ja widze jest rozowa albo niebieska xp to takie rozkoszne 4laugh przypomina mi czarodziejke z winx mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:48 pm
Owiec wilkus aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozowe dziecie beda rosnac?? tak sie nie godzi!!!! teeeeee twoja siostra za kazdym razem gdy ja widze jest rozowa albo niebieska xp to takie rozkoszne 4laugh przypomina mi czarodziejke z winx mrgreen przynajmniej juz wiemy co ogladasz xd skoro kojarzysz jak jej siostra wyglada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:51 pm
Owiec wilkus aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozowe dziecie beda rosnac?? tak sie nie godzi!!!! teeeeee twoja siostra za kazdym razem gdy ja widze jest rozowa albo niebieska xp to takie rozkoszne 4laugh przypomina mi czarodziejke z winx mrgreen jezeli mozna wiedziec... co to jest?? /dziecko robi nieznaczne postepy... prawie zachacza o kraweznik poprawnej drogi zycia... ale troche to potrwa i potrzebuje pomocy, zeby zrobic z niej czlowieka Metalu sluchajacego, najlepiej niewierzacego/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:52 pm
Ryuukei oshii Owiec wilkus aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozowe dziecie beda rosnac?? tak sie nie godzi!!!! teeeeee twoja siostra za kazdym razem gdy ja widze jest rozowa albo niebieska xp to takie rozkoszne 4laugh przypomina mi czarodziejke z winx mrgreen przynajmniej juz wiemy co ogladasz xd skoro kojarzysz jak jej siostra wyglada wink a zebys wiedziala ze 4odcinki obejrzalam z moim siostrzencem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:54 pm
wilkus Owiec wilkus aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozowe dziecie beda rosnac?? tak sie nie godzi!!!! teeeeee twoja siostra za kazdym razem gdy ja widze jest rozowa albo niebieska xp to takie rozkoszne 4laugh przypomina mi czarodziejke z winx mrgreen jezeli mozna wiedziec... co to jest?? /dziecko robi nieznaczne postepy... prawie zachacza o kraweznik poprawnej drogi zycia... ale troche to potrwa i potrzebuje pomocy, zeby zrobic z niej czlowieka Metalu sluchajacego, najlepiej niewierzacego/ nie no jest juz postemp, bo lubi comatusow, na gai trzeba reaktywowac topic o comatusach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:02 pm
Owiec nie no jest juz postemp, bo lubi comatusow, na gai trzeba reaktywowac topic o comatusach mrgreen zaraz go odnajde... postep to jest, ze zaczela sluchac czegos, co chociaz stara sie przypominac Rocka, a nie jakies stekajace baby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:03 pm
wilkus Owiec nie no jest juz postemp, bo lubi comatusow, na gai trzeba reaktywowac topic o comatusach mrgreen zaraz go odnajde... postep to jest, ze zaczela sluchac czegos, co chociaz stara sie przypominac Rocka, a nie jakies stekajace baby 4laugh rofl kocham twe porownania rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:09 pm
dziekowac.... czy Tobie tez jest tak goraco crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:10 pm
wilkus dziekowac.... czy Tobie tez jest tak goraco crying a no tak, ale jak widzisz wodociagi poszly nam na reke i ciepla wode wylaczyli na 2tygodnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:13 pm
Owiec a no tak, ale jak widzisz wodociagi poszly nam na reke i ciepla wode wylaczyli na 2tygodnie rofl nom.. mozna cholery dostac.. wlasnie, powinnam prysznic wziac... ale po takim zimnym spac sie nie chce, a H2O gotowac, to juz w ogole... oi, mozemy zaczac projekt Chujdama 2 robic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:20 pm
wilkus Owiec a no tak, ale jak widzisz wodociagi poszly nam na reke i ciepla wode wylaczyli na 2tygodnie rofl nom.. mozna cholery dostac.. wlasnie, powinnam prysznic wziac... ale po takim zimnym spac sie nie chce, a H2O gotowac, to juz w ogole... oi, mozemy zaczac projekt Chujdama 2 robic xp to dobry bat mrgreen daje sobie upomnienie bo nie trzymam sie tematu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:24 pm
Owiec wilkus Owiec a no tak, ale jak widzisz wodociagi poszly nam na reke i ciepla wode wylaczyli na 2tygodnie rofl nom.. mozna cholery dostac.. wlasnie, powinnam prysznic wziac... ale po takim zimnym spac sie nie chce, a H2O gotowac, to juz w ogole... oi, mozemy zaczac projekt Chujdama 2 robic xp to dobry bat mrgreen daje sobie upomnienie bo nie trzymam sie tematu rofl jak nie trzyma sie tematu.. przeca narzekamy porzadnie, jak przystalo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:28 pm
wilkus Owiec wilkus Owiec a no tak, ale jak widzisz wodociagi poszly nam na reke i ciepla wode wylaczyli na 2tygodnie rofl nom.. mozna cholery dostac.. wlasnie, powinnam prysznic wziac... ale po takim zimnym spac sie nie chce, a H2O gotowac, to juz w ogole... oi, mozemy zaczac projekt Chujdama 2 robic xp to dobry bat mrgreen daje sobie upomnienie bo nie trzymam sie tematu rofl jak nie trzyma sie tematu.. przeca narzekamy porzadnie, jak przystalo xp ale nie na gaie tylko na brak wody mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:34 pm
Owiec [ale nie na gaie tylko na brak wody mrgreen nie bylo napisane, ze na gaie trzeba narzekac. /albom slepa/ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|