|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2014 1:38 pm
Nagyon jó lett! emotion_kirakira szerk.: Nagyon nagyon nagyon jó lett *-* az a sok kis részlet biggrin meg hogy mindenki együtt van, egy csapatként...nagyon király! biggrin úúúh, Magyarország, a kedvencem a hetáliából biggrin nagyon cuki lett 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2014 12:25 am
Cryene says: Jajistenem<3 A kedvenc avimat rajzoltad le!! Nagyon édes lett!! Köszönöm! <3 Láttam deviantArton a rajzot, és kerestem magamat rajta //höhö, egomanó megérkezett; Mikor megtaláltam, egy óráig síkitoztam: AMGAMGAMG Ez nagyon én vagyok!!!! <3 Köszönöm szépen!! biggrin
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2014 1:46 am
Sztyanime és íme...nem a legjobb munkám, de remélem tetszik smile Ez a Döglött macska kávézó akar lenni biggrin
talk2hand bocsi mindazoktól, akik lemaradtak róla.
 KRISZTUS A KERESZTFÁN! O_O Köszönöm! <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2014 2:42 am
Nagyon Macska Nagyon Döglött Na ezen a ponton sírtam fel rofl Doge ftw! Hihetetlenül részletes lett, gyönyörű. A fiúk hogy stírölik a beszélgető/pletykálkodó csajokat biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2014 4:32 am
Meglett határidőre! Mondjuk... sweatdrop Háttér nincs, de el kell mennem, szóval feltöltöm a jelenlegi állapotában. Lehet, hogy este még egyszer felteszem, ha még ma hazaérek. Viszont úgy láttam, hogy mindenki papír alapra rajzolt. Volt valami megkötés? Mert az enyém sajna nem papír. Ha szabálytalanul jártam el, akkor tessék engem figyelmen kívül hagyni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2014 12:02 pm
Selly1125 Meglett határidőre! Mondjuk... sweatdrop Háttér nincs, de el kell mennem, szóval feltöltöm a jelenlegi állapotában. Lehet, hogy este még egyszer felteszem, ha még ma hazaérek. Viszont úgy láttam, hogy mindenki papír alapra rajzolt. Volt valami megkötés? Mert az enyém sajna nem papír. Ha szabálytalanul jártam el, akkor tessék engem figyelmen kívül hagyni. oh, de cuki! biggrin valamint ne aggódj, nem volt megkötés 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2014 11:15 pm
Sztyanime és íme...nem a legjobb munkám, de remélem tetszik smile Ez a Döglött macska kávézó akar lenni biggrin
talk2hand bocsi mindazoktól, akik lemaradtak róla.
 Awesome!!! De mért csak hááátulról látszom? biggrin Amúgy penge rajz! smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 30, 2014 11:43 pm
III_Kisrajczy_III Awesome!!! De mért csak hááátulról látszom? biggrin Amúgy penge rajz! smile ) DAT a**, though. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2014 12:27 am
Nem vagyok megelégedve a rajzommal crying . Lehet esetleg új rajzot csinálni? ha már így meglett hosszabbítva a határidő? redface előre is köszi <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2014 1:30 am
Yuki Naoto Selly1125 Meglett határidőre! Mondjuk... sweatdrop Háttér nincs, de el kell mennem, szóval feltöltöm a jelenlegi állapotában. Lehet, hogy este még egyszer felteszem, ha még ma hazaérek. Viszont úgy láttam, hogy mindenki papír alapra rajzolt. Volt valami megkötés? Mert az enyém sajna nem papír. Ha szabálytalanul jártam el, akkor tessék engem figyelmen kívül hagyni. oh, de cuki! biggrin valamint ne aggódj, nem volt megkötés 3nodding Akkor megnyugodtam. Ja, és köszi! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2014 2:31 am
Renono Nem vagyok megelégedve a rajzommal crying . Lehet esetleg új rajzot csinálni? ha már így meglett hosszabbítva a határidő? redface előre is köszi <3 Bár, erre nem gondoltam a szabályok szerkesztése közben, de ha szeretnéd, akkor csinálj nyugodtan egy új rajzot. Annyi a kitétel, hogy csak egy művel lehet indulni fejenként. Majd el kell döntened, hogy végül melyik alkotásoddal szeretnél nevezni. Ha nem készülsz el az új rajzzal, akkor automatikusan az első marad versenyben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2014 2:39 am
Selly1125 Meglett határidőre! Mondjuk... sweatdrop Háttér nincs, de el kell mennem, szóval feltöltöm a jelenlegi állapotában. Lehet, hogy este még egyszer felteszem, ha még ma hazaérek. Viszont úgy láttam, hogy mindenki papír alapra rajzolt. Volt valami megkötés? Mert az enyém sajna nem papír. Ha szabálytalanul jártam el, akkor tessék engem figyelmen kívül hagyni. Ne aggódj, nem volt semmilyen megkötés! Szó szerint nem tértem ki rá, de írtam az első posztban, hogy bármilyen eszközt lehet használni. Magam is szeretek különböző rajz- és képszerkesztőprogramokkal szöszölni. Ugyan olyan értékű műalkotásnak tekintem a digitális rajzokat, mint a jó régi a**lóg technikával készülteket. Mivel a határidő ki lett tolva két héttel, így ha szeretnél, még adhatsz hátteret a képhez. Neked is azt tudom felajánlani, hogy választhatsz, hogy a két kép közül melyik kerüljön versenybe. Ha nem készül el a hátteres kép, akkor az eredeti marad versenyben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2014 2:40 am
Elnézést a lassú reagálásért, de tegnap csak este kerültem a gép közelébe. Fáradt voltam és másnapos is... Egyszerűen nem volt erőm írni.
edit: Eszembe jutott, hogy ezt megosztom veletek: A győztest nem én fogom kiválasztani! A képek be fognak kerülni a Döglött Macskába és ott lehet majd rájuk szavazni! Az egyetlen nyeremény, amit én osztok majd ki, az a különdíj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2014 3:21 am
Malreni Selly1125 Meglett határidőre! Mondjuk... sweatdrop Háttér nincs, de el kell mennem, szóval feltöltöm a jelenlegi állapotában. Lehet, hogy este még egyszer felteszem, ha még ma hazaérek. Viszont úgy láttam, hogy mindenki papír alapra rajzolt. Volt valami megkötés? Mert az enyém sajna nem papír. Ha szabálytalanul jártam el, akkor tessék engem figyelmen kívül hagyni. Ne aggódj, nem volt semmilyen megkötés! Szó szerint nem tértem ki rá, de írtam az első posztban, hogy bármilyen eszközt lehet használni. Magam is szeretek különböző rajz- és képszerkesztőprogramokkal szöszölni. Ugyan olyan értékű műalkotásnak tekintem a digitális rajzokat, mint a jó régi a**lóg technikával készülteket. Mivel a határidő ki lett tolva két héttel, így ha szeretnél, még adhatsz hátteret a képhez. Neked is azt tudom felajánlani, hogy választhatsz, hogy a két kép közül melyik kerüljön versenybe. Ha nem készül el a hátteres kép, akkor az eredeti marad versenyben. Rendben, köszi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2014 7:06 am
DemiMurgos III_Kisrajczy_III Awesome!!! De mért csak hááátulról látszom? biggrin Amúgy penge rajz! smile ) DAT a**, though. biggrin BASSZUS....nekem is ugyan ez jutott eszembe amikor megláttam Kisrajczy kommentjét XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|