Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
2k13 Halloween Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 11:24 am

Xanvie
Hát nem tudom Selly1125, hogy meg tudod-e szerezni a KO achivement-et, vagy sem. Hogyha kevés és gyenge támadási lehetőségeid vannak, plusz ha a néhai kritikusan nagyobb támadási sikereid is kicsik ebből kifolyólag, akkor nem hiszem, hogy akkorát tudnál támadni a kritikus ütéssel, mellyel egyből kiütsz valakit. Vagyis így vagy nincs esélyed rá, vagy hogyha igen, akkor nagyon kicsi. Bár mondjuk van egy ötletem, hogy hogyan tudnád mégis kicsit nagyobb eséllyel. Elmondom, de nem biztos, hogy beválik, de azért érdemes megpróbálnod. Hogyha már 3-mas, vagy 4-es szinten vagy, akkor próbálj minél több 1-es szintű ellenfelet kiütni. Ha ez sikerül és türelmes vagy, akkor sikerülhet. Azért sikerülhet nagyobb eséllyel így, mert elvileg, ha erősebb szinten több szinttel alacsonyabbakra támadsz, akkor a te kisebb, lassabban növekvő támadóerőd nagyobb, erősebb lehet egy kicsivel, mint az 1-es szintű ellenfeleké, vagy akár azonos is lehet vele. Remélem érted és remélem sikerül a javasolt módszer. Hátha sikerül, érdemes megpróbálni. Sok sikert és türelmet kívánok!

Kipróbálom, amint megleszek végre hármas. Köszi! heart
Addig pedig heal-elgetek.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 11:28 am

Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Elvileg igen, de a statjaid nőnek a szinteddel meg lehet, hogy a magic/melee/luck is azzal arányosan (azt az avid alatt jelzi, amikor Event Menure klikkelsz. De az utóbbiak nem biztos, hogy nőnek, nem figyeltem még sweatdrop
Bár valószínű, mert nyilván nagyobbakat ütnek/gyógyítanak a nagyobb szintűek, ez így logikus szerintem...

Hát ez esetben remélem, hogy lehet majd valahogy kasztot váltani, ez így elég szívás.
Akkor már csak azt szeretném megkérdezni, hogy nektek működik a Virtual Piggy Potion?

Igen, csak nem ad sokat. HP-t ad elvileg, kb. annyit, mint az 1000 goldos azt hiszem.

Nem energy boost volt ráírva? eek
Nem mintha nem lenne mindegy, nem működik... sweatdrop
És amúgy is nagyon kevés az energy-m.

Akkor lehet, hogy az. Én külön lapon nyitva hagytam a Barton Boutique-t, és onnan vettem időnként a potikat (kis energy és HP potik 1000 goldért).

Abból én is vettem párat, de a 40 10%-a 4, és gyakorlatilag annál már majdnem gyorsabban töltődik magától is.
Tulképp mi is lenne a lényege ennek a nagy halloween-i gold sinkelésnek? Látnom kéne valami jó oldalát? Vagy csak próbálnak átszoktatni a cash-re?

Lehet, hogy mindkettő...
A goldsinkelés arra jó, hogy kevesebb gold legyen a rendszerben és csökkenjen az infláció a marketplace-n. De az időnkénti Flynn's Booty/Chest meg az új Smashblox jutalmai még mindig ontják a goldot )előbbi csak rövidebb időszakaszokig...)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 11:48 am

Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Igen, csak nem ad sokat. HP-t ad elvileg, kb. annyit, mint az 1000 goldos azt hiszem.

Akkor lehet, hogy az. Én külön lapon nyitva hagytam a Barton Boutique-t, és onnan vettem időnként a potikat (kis energy és HP potik 1000 goldért).

Abból én is vettem párat, de a 40 10%-a 4, és gyakorlatilag annál már majdnem gyorsabban töltődik magától is.
Tulképp mi is lenne a lényege ennek a nagy halloween-i gold sinkelésnek? Látnom kéne valami jó oldalát? Vagy csak próbálnak átszoktatni a cash-re?

Lehet, hogy mindkettő...
A goldsinkelés arra jó, hogy kevesebb gold legyen a rendszerben és csökkenjen az infláció a marketplace-n. De az időnkénti Flynn's Booty/Chest meg az új Smashblox jutalmai még mindig ontják a goldot )előbbi csak rövidebb időszakaszokig...)

De amit egy hónapja szerettem volna megvenni 400 ezerért, az most 4,5 millió. Ez nem épp az ellentéte? neutral És ez nem csak egy itemmel van így.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 1:42 pm

Oké Selly1125, akkor sok sikert!
Hát igen, több cuccnak is felment az ára, ezt egy ideje én is észrevettem.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 10:54 pm

Előkerült egy új cucc, a H2k13 EB Warrior Sword, betettem a többi Easter Bunny-s közé. Majd jön a Jackes is, egyelőre nem látható a marketplace-n. Még nem tudni, miért jár, hányas szintért.
PostPosted: Thu Oct 24, 2013 6:57 am

Kissé olyan, mint egy sith kard. razz

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 24, 2013 7:01 am

Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Lehet, hogy mindkettő...

De amit egy hónapja szerettem volna megvenni 400 ezerért, az most 4,5 millió. Ez nem épp az ellentéte? neutral És ez nem csak egy itemmel van így.

Igen, az az inflációtól van, hogy minden drágul. A Flynn's Bootyból sokan sok goldot nyernek, ezért sok MP-s eladó drágít az eladási árakon.
PostPosted: Thu Oct 24, 2013 7:14 am

Hozzá lett adva a listához a H2k13 Jack Warrior Sword is.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Thu Oct 24, 2013 7:17 am

Van még egy achi 500 killért is, nem?
PostPosted: Thu Oct 24, 2013 9:43 am

Selly1125
Van még egy achi 500 killért is, nem?

Igen, most így utólag megnéztem ezt az angol topikot. Korábban nem volt ott, most már ott van.
És kiderült, hogy a Warrior Swordök a 7-es szint eléréséért járnak.

Frissítem az infókat természetesen az Item és Achievement listás posztban.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 24, 2013 1:41 pm

Staff alert:

Lehet küzdeni két topikban a Bunny és Jack ellen!!!

Jack itt vár

Az Easter Bunny meg itt
PostPosted: Thu Oct 24, 2013 10:42 pm

Az eventet érintő mai staff alertek tartalma:

siskataya:
- terveznek még majd jutalmakat az új szintek eléréséért a leendő eventekben is
- lehetséges, hogy van néhány rejtett jutalom ebben a halloween-i eventben, csak játsszunk tovább, és meglátjuk, mit találunk

Uncle Kenny:
- a skilleknek most már van nevük és más mennyiségben sebeznek és fogyasztanak energy-t, mint korábban
- azért változtattak, hogy ne legyen kiegyensúlyozatlan a harc bizonyos classok számára
- minden class skilljei kiegyensúlyozottabbak a class alapstatjaival, más clasokkal és azok skilljeivel
- egyesek kisebbet fognak sebezni, mint korábban, mások meg többet
- az energy fogyasztás is változott, hogy jobban szinkronban legyen a sérüléssel
- az xp-k is változtak: támadásnál 2 helyett 3, gyógyításnál 1 helyett 2 és ölésnél 5 helyett 10 xp jár
- most már elvileg minden classnak van legalább egy olyan támadása, mellyel egy megfelelő class-ú és szintű ellenfelet KO-ban kiütő Critical Hittel támadhat meg
- nem mondja el, mely classok a legjobbak melyek ellen, de biztos gyorsan megtaláljuk a választ
- Kenny továbbra is figyelni fog mindent és megtesz mindent, hogy megoldja a felbukkanó hibákat, problémákat, akkor is olvassa ezeket, ha épp nem válaszol

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Oct 24, 2013 11:55 pm

Plusz csináltak sajnos mást is, ami sokak szemében csalódást, szomorúságot és némi dühöt váltott ki. Rám is ilyen hatással lett kissé. A Barton Boutique boltban a kék Minor Energy Boost potion 1000 gold-os árát felvitték 25.000 gold-ra. eek Egy többször használatos cucc-ra ez nagyon nem jó! Nem igazán értem miért, de ez így nagyon nem fair, túl drága! (Így nemrég csak 2-őt vettem, többet nem is biztos, hogy fogok venni.) Néhány erre vonatkozó már meglévő fórumon is írtam, panaszkodtam és javasoltam erről ezt-azt angolul, de volt 1-2 személy, akik szintén javasoltak néhány dolgot. Ha meg már ilyen túl drága lett, akkor legalább 10% helyett 15-20%-al növelhetné az energiát! Azért nem 20-25% felett, mert a Cash Shop-ban ezek a potion-ök vannak 25%-osban és magasabb % növekedésében is, tehát ezt azért érdemes némileg figyelembevenni. Hisz hogyha a goldbeli többet ér %-ban a cash-eseknél, akkor az se jó. Ettől függetlenül szeretem ezt a Halloween event-et, jól indult (kedvencem a 2009-ben lévő Halloween volt), de sajnos ezzel elrontották egy részét kissé. rolleyes Így mostantól a türelem és a remény (főleg a visszaállítással kapcsolatban olcsóbbra, vagy akár % növelés ügyében) fogja nálam főleg növelni az energiát és még lassabb lesz a harc. Akár plusz goldsink-nek akarták ezt az áremelést, akár nem, akkor se jó igazán! Plusz volt pár goldsink mostanában, a Jack-nek való adakozás meg épp elég nagy és eredményes volt! Sajnos ez van.

Amúgy meg a harcok és a gyógyítások kommentjeit elkülöníthetnék, hogy máshol a háttérben tudjuk őket megnézni, máshol listázhatná, hasonlóan a My Posts-hoz. Ugyanez jó lenne külön a guildbeli kommentekhez is, ami tudtommal korábban itt és/vagy máshol (is) szóba jött már.
PostPosted: Fri Oct 25, 2013 12:25 am

"...it addresses the issues with some classes being super powerful and some being super weak."
Te jó ég, alig hiszem el!!! Tudok harcolni! biggrin
Már csak néhány levadászható nyuszi kéne.

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Fri Oct 25, 2013 3:08 am

Selly1125
"...it addresses the issues with some classes being super powerful and some being super weak."
Te jó ég, alig hiszem el!!! Tudok harcolni! biggrin
Már csak néhány levadászható nyuszi kéne.

Igen, én is végre összeszedtem a második szintet, eddig rugóval semmit, érted, SEMMIT nem találtam el úgy, hogy ennek a classnak a legnagyobb luckja, tehát több critem van, mint bárkinek... Szeretem, hogy így az event közepén javítanak ki doglokat. biggrin
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces