|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 4:04 am
Yuki Naoto renahk Megnéztem a sima towns-ban (mert ott lehet látni muikor mit tölt éppen a gép) hogy hol akad el a ******** betöltésem,és a szerverre nem tud csatlakozni. Valakinek esetleg vmi ötlet,hogy mi a sz*rt csináljak? sajnos nem tudom, mihez kezdhetnél :/ valami nekünk sem működik Hime Yurával, mert nem enged amőbázni minket, egyszerűen nem tölt be szerintem a gaia-val van a hiba emotion_bigvein Ez volt a félelmem,hogy a hiba nem a gépemben van ): köszi az infót mindenesetre,remélem azért be fogok tudni csatlakozni valahogyan ebbe az eventbe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 6:20 am
renahk Ez volt a félelmem,hogy a hiba nem a gépemben van ): köszi az infót mindenesetre,remélem azért be fogok tudni csatlakozni valahogyan ebbe az eventbe. Nekem helyreállt a hiba, remélem neked is sikerül belépned! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 7:51 am
Yuki Naoto renahk Ez volt a félelmem,hogy a hiba nem a gépemben van ): köszi az infót mindenesetre,remélem azért be fogok tudni csatlakozni valahogyan ebbe az eventbe. Nekem helyreállt a hiba, remélem neked is sikerül belépned! 3nodding Nekem ugyanaz még mindig crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 8:45 am
köszi a segítséget, végre sikerült mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 1:43 pm
O_o Nekem csökkent. I.J.? Edit:Event kb meddig tart?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 2:30 pm
Molylepke O_o Nekem csökkent. I.J.? Edit:Event kb meddig tart? Az én szarom félig elfáradt, mikor háromszor egymás után megfürdettem... Andi, MSN!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 2:32 pm
Agnesito Molylepke O_o Nekem csökkent. I.J.? Edit:Event kb meddig tart? Az én szarom félig elfáradt, mikor háromszor egymás után megfürdettem... Andi, MSN!? Ok, ok... Hogy ON is legyek: Pet TrainerAwarded for playing 15 games with your pet. Titles: Playful, Trainer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 6:41 pm
Molylepke O_o Nekem csökkent. I.J.? Edit:Event kb meddig tart? Remélem jó sokáig. Egy örökkévalóság ezeket a dögöket felnevelni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 12:06 am
Molylepke O_o Nekem csökkent. I.J.? Edit:Event kb meddig tart? Fura, Kenny szerint elvileg nem csökken eek Korábban azt mondta, hogy két hetes lesz, mint minden nagyobb event. Köszi az Achievement infót smile Más: Ki lett javítva az, amitől nem adott meg egy bizonyos itemet és egy achievementet (amit Molylepke linkelt, összesen 3 achievement van Kenny leírása szerint). Most már meg fogja adni, ha a feltételek megvannak és az event oldalra mész. Le lett csökkentve a játékokhoz szükséges energy mennyiség, így többször játszhatsz vele, mielőtt pihenni megy a fluff. Van 2 új cucc is! Ha 3 petet váltasz be, kapsz Fluff Pet itemet! Mivel kérdőjel ikonja van, biztos majd annak a birtokában választhatsz majd állandó petet (bármelyiket a Pegacornon kívül), amikor felkerül a teljes pet system. Megerősítve! Az item leírása szerint kiválaszthatod majd belőle azt a petet, amelyik a legjobban tetszik. Tehát aki akar egy állandó petet akkorra, amikor már fent lesz a teljes pet system, az legalább 3 fluff nevelését vigye végig! 3nodding (Megértem, hogy lassú amúgy, én most a másodiknál tartok tegnap óta...) A másik item egy egyszerű póló, akkor kapod, hogy ha 5x játszol játékot a fluffoddal és az event oldalra mész. Item és achievement lista frissítve!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 12:19 am
Obi Aoi Molylepke O_o Nekem csökkent. I.J.? Edit:Event kb meddig tart? Fura, Kenny szerint elvileg nem csökken eek Korábban azt mondta, hogy két hetes lesz, mint minden nagyobb event. Köszi az Achievement infót smile Más: Ki lett javítva az, amitől nem adott meg egy bizonyos itemet és egy achievementet (amit Molylepke linkelt, összesen 3 achievement van Kenny leírása szerint). Most már meg fogja adni, ha a feltételek megvannak és az event oldalra mész. Le lett csökkentve a játékokhoz szükséges energy mennyiség, így többször játszhatsz vele, mielőtt pihenni megy a fluff. Van 2 új cucc is! Ha 3 petet váltasz be, kapsz Fluff Pet itemet! Mivel kérdőjel ikonja van, biztos majd annak a birtokában választhatsz majd állandó petet (bármelyiket a Pegacornon kívül), amikor felkerül a teljes pet system. Megerősítve! Az item leírása szerint kiválaszthatod majd belőle azt a petet, amelyik a legjobban tetszik. Tehát aki akar egy állandó petet akkorra, amikor már fent lesz a teljes pet system, az legalább 3 fluff nevelését vigye végig! 3nodding (Megértem, hogy lassú amúgy, én most a másodiknál tartok tegnap óta...) A másik item egy egyszerű póló, akkor kapod, hogy ha 5x játszol játékot a fluffoddal és az event oldalra mész. Item és achievement lista frissítve! SWEET! Ezért vettem soul of fluffot?! biggrin Akkor két petem lesz. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 12:44 am
DemiMurgos Obi Aoi Molylepke O_o Nekem csökkent. I.J.? Edit:Event kb meddig tart? Fura, Kenny szerint elvileg nem csökken eek Korábban azt mondta, hogy két hetes lesz, mint minden nagyobb event. Köszi az Achievement infót smile Más: Ki lett javítva az, amitől nem adott meg egy bizonyos itemet és egy achievementet (amit Molylepke linkelt, összesen 3 achievement van Kenny leírása szerint). Most már meg fogja adni, ha a feltételek megvannak és az event oldalra mész. Le lett csökkentve a játékokhoz szükséges energy mennyiség, így többször játszhatsz vele, mielőtt pihenni megy a fluff. Van 2 új cucc is! Ha 3 petet váltasz be, kapsz Fluff Pet itemet! Mivel kérdőjel ikonja van, biztos majd annak a birtokában választhatsz majd állandó petet (bármelyiket a Pegacornon kívül), amikor felkerül a teljes pet system. Megerősítve! Az item leírása szerint kiválaszthatod majd belőle azt a petet, amelyik a legjobban tetszik. Tehát aki akar egy állandó petet akkorra, amikor már fent lesz a teljes pet system, az legalább 3 fluff nevelését vigye végig! 3nodding (Megértem, hogy lassú amúgy, én most a másodiknál tartok tegnap óta...) A másik item egy egyszerű póló, akkor kapod, hogy ha 5x játszol játékot a fluffoddal és az event oldalra mész. Item és achievement lista frissítve! SWEET! Ezért vettem soul of fluffot?! biggrin Akkor két petem lesz. biggrin Tessék megnézni a GYIK alatti spoiler gombot valahol második poszt táján blaugh A lényeg: elvileg lehet több peted is majd, de egyszerre egy lehet csak nálad (gondolom úgy, hogy csak egy követhet). Tehát ne számíts ilyenre xd Akkor ha szeretnéd a sárkisat is állandó petnek, három őpetet válts be az event alatt (2 hetes elvileg az event, lesz rá idő wink ) és akkor kapsz egy Pet cuccot, ami választani enged (sárkány, torta, zümi, fluoreszkáló, narancs). Valószínűleg nekem is két petem lesz biggrin Pegacorn és Bumblebee (zümi), ezeket tervezem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 1:02 am
Na még 2 dolog: 1. Ha emlékezetem nem csal, Kenny szerint majd tradelhetőek/eladhatóak lesznek az állandó petek, így az se marad le róluk, aki nem adja be a nevelt fluffokat, de goldot takarít meg velük, aki az event alatt szerzed meg a peteket (Pegacorn beadása, 3 fluff beadása). 2. Minden tánc után kiírja, mennyi Energy-t vesztett és mennyi Happiness-t szerzett a fluff.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 2:01 am
Nálam bugol. Amőba előtt még maximumon volt a fluffom energiája, de amint belépek az amőba szobába azt írja ki, hogy kifogyott és haza ment aludni.
Meg nem úgy van, hogy minél boldogabb a pet, annál lojálisabb? Mert nálam már tegnap délben maximumon volt a boldogság de mára szinte meg se mozdult a lojális mérce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 5:52 am
Azóta ahogy láttam és informálódtam, így bár biztosan tudom, hogyha visszaadjuk Blaze-nek a pegacorn fluff-ot, akkor sem vész el örökre és később a teljes háziállat rendszerben az event után vissza lehet váltani a kék pegacorn fluff-al az invertory-ból stb. Meg is néztem az invertory-mban, hogy nálam is így van-e és igen. Így már megnyugodtam és beadtam őt, kaptam egy narancs fluff-ot és őt is, meg még talán néhány fluff-ot is magas hűségre nevelek visszaadásra. Ennek a narancs fluff-nak a neve Tiurf lett, ami a "fruit" szó visszafelé. smile Játékok közül meg a táncos tetszik a legjobban, mely erősen emlékeztet a korábbi Prom partira, ahol tudtunk táncolni. smile Örülök, hogy fluff-oknak lehetővé tették ezt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 7:04 am
Hime_Yura Nálam bugol. Amőba előtt még maximumon volt a fluffom energiája, de amint belépek az amőba szobába azt írja ki, hogy kifogyott és haza ment aludni. Meg nem úgy van, hogy minél boldogabb a pet, annál lojálisabb? Mert nálam már tegnap délben maximumon volt a boldogság de mára szinte meg se mozdult a lojális mérce... Az szerintem azért van, mert nem mindig frissíti rögtön a statokat, velem is volt ilyen. "Aludt" a házban, odamentem, rklikkeltem majd pl equip után lejjebb ment a Health. Nekem se nagyon mozdult sokat tegnap óta, mintha nehézkesebb lenne (első fluffnál gyorsbb volt). Lehet, hogy max Happiness-nél is törődni kell vele, hogy nagyobb ütemben nőjön? Nem tudom. (Most max Happiness-szuel táncoltatom néha pár óránként és mintha egy pindurkát feljebb ment volna a Loyalty.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|