Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
What the Fluff! - Nyári Event 2013 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 4:04 am

Yuki Naoto
renahk
Megnéztem a sima towns-ban (mert ott lehet látni muikor mit tölt éppen a gép) hogy hol akad el a ******** betöltésem,és a szerverre nem tud csatlakozni. Valakinek esetleg vmi ötlet,hogy mi a sz*rt csináljak?

sajnos nem tudom, mihez kezdhetnél :/
valami nekünk sem működik Hime Yurával, mert nem enged amőbázni minket, egyszerűen nem tölt be
szerintem a gaia-val van a hiba emotion_bigvein

Ez volt a félelmem,hogy a hiba nem a gépemben van ): köszi az infót mindenesetre,remélem azért be fogok tudni csatlakozni valahogyan ebbe az eventbe.
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 6:20 am

renahk

Ez volt a félelmem,hogy a hiba nem a gépemben van ): köszi az infót mindenesetre,remélem azért be fogok tudni csatlakozni valahogyan ebbe az eventbe.

Nekem helyreállt a hiba, remélem neked is sikerül belépned! 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 7:51 am

Yuki Naoto
renahk

Nekem helyreállt a hiba, remélem neked is sikerül belépned! 3nodding

Nekem ugyanaz még mindig crying
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 8:45 am

köszi a segítséget, végre sikerült mrgreen

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 1:43 pm

Obi Aoi
A Loyalty sose csökken.

O_o

Nekem csökkent.
I.J.?

Edit:
Event kb meddig tart?
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 2:30 pm

Molylepke
Obi Aoi
A Loyalty sose csökken.

O_o

Nekem csökkent.
I.J.?

Edit:
Event kb meddig tart?

Az én szarom félig elfáradt, mikor háromszor egymás után megfürdettem...

Andi, MSN!?

Agnesito

Skilled Hoarder

11,500 Points
  • Citizen 200
  • Tycoon 200
  • Overstocked 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 2:32 pm

Agnesito
Molylepke
Obi Aoi
A Loyalty sose csökken.

O_o

Nekem csökkent.
I.J.?

Edit:
Event kb meddig tart?

Az én szarom félig elfáradt, mikor háromszor egymás után megfürdettem...

Andi, MSN!?

Ok, ok...

Hogy ON is legyek:
User Image
Pet Trainer
Awarded for playing 15 games with your pet.

Titles: Playful, Trainer
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 6:41 pm

Molylepke
Obi Aoi
A Loyalty sose csökken.

O_o

Nekem csökkent.
I.J.?

Edit:
Event kb meddig tart?

Remélem jó sokáig. Egy örökkévalóság ezeket a dögöket felnevelni...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jun 22, 2013 12:06 am

Molylepke
Obi Aoi
A Loyalty sose csökken.

O_o

Nekem csökkent.
I.J.?

Edit:
Event kb meddig tart?

Fura, Kenny szerint elvileg nem csökken eek

Korábban azt mondta, hogy két hetes lesz, mint minden nagyobb event. Köszi az Achievement infót smile

Más:
Ki lett javítva az, amitől nem adott meg egy bizonyos itemet és egy achievementet (amit Molylepke linkelt, összesen 3 achievement van Kenny leírása szerint). Most már meg fogja adni, ha a feltételek megvannak és az event oldalra mész.
Le lett csökkentve a játékokhoz szükséges energy mennyiség, így többször játszhatsz vele, mielőtt pihenni megy a fluff.

Van 2 új cucc is!
Ha 3 petet váltasz be, kapsz Fluff Pet itemet! Mivel kérdőjel ikonja van, biztos majd annak a birtokában választhatsz majd állandó petet (bármelyiket a Pegacornon kívül), amikor felkerül a teljes pet system. Megerősítve! Az item leírása szerint kiválaszthatod majd belőle azt a petet, amelyik a legjobban tetszik. Tehát aki akar egy állandó petet akkorra, amikor már fent lesz a teljes pet system, az legalább 3 fluff nevelését vigye végig! 3nodding
(Megértem, hogy lassú amúgy, én most a másodiknál tartok tegnap óta...)

A másik item egy egyszerű póló, akkor kapod, hogy ha 5x játszol játékot a fluffoddal és az event oldalra mész.
Item és achievement lista frissítve!
PostPosted: Sat Jun 22, 2013 12:19 am

Obi Aoi
Molylepke
Obi Aoi
A Loyalty sose csökken.

O_o

Nekem csökkent.
I.J.?

Edit:
Event kb meddig tart?

Korábban azt mondta, hogy két hetes lesz, mint minden nagyobb event. Köszi az Achievement infót smile

Más:
Ki lett javítva az, amitől nem adott meg egy bizonyos itemet és egy achievementet (amit Molylepke linkelt, összesen 3 achievement van Kenny leírása szerint). Most már meg fogja adni, ha a feltételek megvannak és az event oldalra mész.
Le lett csökkentve a játékokhoz szükséges energy mennyiség, így többször játszhatsz vele, mielőtt pihenni megy a fluff.

Van 2 új cucc is!
Ha 3 petet váltasz be, kapsz Fluff Pet itemet! Mivel kérdőjel ikonja van, biztos majd annak a birtokában választhatsz majd állandó petet (bármelyiket a Pegacornon kívül), amikor felkerül a teljes pet system. Megerősítve! Az item leírása szerint kiválaszthatod majd belőle azt a petet, amelyik a legjobban tetszik. Tehát aki akar egy állandó petet akkorra, amikor már fent lesz a teljes pet system, az legalább 3 fluff nevelését vigye végig! 3nodding

A másik item egy egyszerű póló, akkor kapod, hogy ha 5x játszol játékot a fluffoddal és az event oldalra mész.

SWEET! Ezért vettem soul of fluffot?! biggrin Akkor két petem lesz. biggrin

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jun 22, 2013 12:44 am

DemiMurgos
Obi Aoi
Molylepke
Obi Aoi
A Loyalty sose csökken.

O_o

Nekem csökkent.
I.J.?

Edit:
Event kb meddig tart?

Más:

Van 2 új cucc is!

SWEET! Ezért vettem soul of fluffot?! biggrin Akkor két petem lesz. biggrin

Tessék megnézni a GYIK alatti spoiler gombot valahol második poszt táján blaugh
A lényeg: elvileg lehet több peted is majd, de egyszerre egy lehet csak nálad (gondolom úgy, hogy csak egy követhet). Tehát ne számíts ilyenre xd
Akkor ha szeretnéd a sárkisat is állandó petnek, három őpetet válts be az event alatt (2 hetes elvileg az event, lesz rá idő wink ) és akkor kapsz egy Pet cuccot, ami választani enged (sárkány, torta, zümi, fluoreszkáló, narancs).
Valószínűleg nekem is két petem lesz biggrin Pegacorn és Bumblebee (zümi), ezeket tervezem.
PostPosted: Sat Jun 22, 2013 1:02 am

Na még 2 dolog:
1. Ha emlékezetem nem csal, Kenny szerint majd tradelhetőek/eladhatóak lesznek az állandó petek, így az se marad le róluk, aki nem adja be a nevelt fluffokat, de goldot takarít meg velük, aki az event alatt szerzed meg a peteket (Pegacorn beadása, 3 fluff beadása).
2. Minden tánc után kiírja, mennyi Energy-t vesztett és mennyi Happiness-t szerzett a fluff.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat Jun 22, 2013 2:01 am

Nálam bugol. Amőba előtt még maximumon volt a fluffom energiája, de amint belépek az amőba szobába azt írja ki, hogy kifogyott és haza ment aludni.

Meg nem úgy van, hogy minél boldogabb a pet, annál lojálisabb? Mert nálam már tegnap délben maximumon volt a boldogság de mára szinte meg se mozdult a lojális mérce...
PostPosted: Sat Jun 22, 2013 5:52 am

Azóta ahogy láttam és informálódtam, így bár biztosan tudom, hogyha visszaadjuk Blaze-nek a pegacorn fluff-ot, akkor sem vész el örökre és később a teljes háziállat rendszerben az event után vissza lehet váltani a kék pegacorn fluff-al az invertory-ból stb. Meg is néztem az invertory-mban, hogy nálam is így van-e és igen. Így már megnyugodtam és beadtam őt, kaptam egy narancs fluff-ot és őt is, meg még talán néhány fluff-ot is magas hűségre nevelek visszaadásra. Ennek a narancs fluff-nak a neve Tiurf lett, ami a "fruit" szó visszafelé. smile Játékok közül meg a táncos tetszik a legjobban, mely erősen emlékeztet a korábbi Prom partira, ahol tudtunk táncolni. smile Örülök, hogy fluff-oknak lehetővé tették ezt.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jun 22, 2013 7:04 am

Hime_Yura
Nálam bugol. Amőba előtt még maximumon volt a fluffom energiája, de amint belépek az amőba szobába azt írja ki, hogy kifogyott és haza ment aludni.

Meg nem úgy van, hogy minél boldogabb a pet, annál lojálisabb? Mert nálam már tegnap délben maximumon volt a boldogság de mára szinte meg se mozdult a lojális mérce...

Az szerintem azért van, mert nem mindig frissíti rögtön a statokat, velem is volt ilyen. "Aludt" a házban, odamentem, rklikkeltem majd pl equip után lejjebb ment a Health.

Nekem se nagyon mozdult sokat tegnap óta, mintha nehézkesebb lenne (első fluffnál gyorsbb volt). Lehet, hogy max Happiness-nél is törődni kell vele, hogy nagyobb ütemben nőjön? Nem tudom. (Most max Happiness-szuel táncoltatom néha pár óránként és mintha egy pindurkát feljebb ment volna a Loyalty.)
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces