|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:55 am
Liftrasir Ty-chan eek Meilla on snes-emulaattori!!!! Paasee pelaamaan ihkuihku snes-peleja taas. heart *Tanssii onnessaan. Ja kylla kylla, tama on mainitsemisen arvoinen juttu.* snes-pelit ovat rakkaus! heart 3nodding Mul on kans emu. Ja ne pelit... Chrono trigger, Seiken Densetsut (Secret of Manat siis enkuksi), Super Mariot, Megamanit, jne... oijoijoiii~ heart heart
twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:33 am
Dragonball pelit ovat parhaita!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:34 am
Wicked Liftrasir Ty-chan eek Meilla on snes-emulaattori!!!! Paasee pelaamaan ihkuihku snes-peleja taas. heart *Tanssii onnessaan. Ja kylla kylla, tama on mainitsemisen arvoinen juttu.* snes-pelit ovat rakkaus! heart 3nodding Mul on kans emu. Ja ne pelit... Chrono trigger, Seiken Densetsut (Secret of Manat siis enkuksi), Super Mariot, Megamanit, jne... oijoijoiii~ heart heart
twisted
megamanit! ette vaan sattuis puhumaan niista vanhoista nintendo peleista? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:35 am
Aeris89 Dragonball pelit ovat parhaita!!! domokun ite en oo niita pelannu, mut pikkuveikalla on ne kaikki kolme... 3nodding ihan kivoiltahan nuo vaikuttavat.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:38 am
Tsuzue Wicked Liftrasir Ty-chan eek Meilla on snes-emulaattori!!!! Paasee pelaamaan ihkuihku snes-peleja taas. heart *Tanssii onnessaan. Ja kylla kylla, tama on mainitsemisen arvoinen juttu.* snes-pelit ovat rakkaus! heart 3nodding Mul on kans emu. Ja ne pelit... Chrono trigger, Seiken Densetsut (Secret of Manat siis enkuksi), Super Mariot, Megamanit, jne... oijoijoiii~ heart heart
twisted
megamanit! ette vaan sattuis puhumaan niista vanhoista nintendo peleista? whee Seka ne vanhat vanhat ja sitten uudemmat (Megaman X, jne...) Ma olin pienena ihan megaman friikki - aina piti olla piirtamassa tai suunnittelemassa uusia megamanin vastustajia kun oltiin yhella mun kamuista... xP twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:44 am
x) mulla on se semmonen ikivanha harmaa boksi... sain sen joskus kun olin 4wee.. viakin on se tallessa. smile tosiaan, oli mullakin kaikki mariot ja megamanit! ^^ aika nostalgista pelata niita aina sillon tallon. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:32 pm
Tulis ny kuutiolle ne naruto pelit whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:40 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:27 am
Hmm. Siis lempparipeli? No, tassa muutama: -Warhammer 40,000 Dawn of War -Half-life 2 -Metroid, siis koko sarja ^^ -Megamanit, vaikka mun taidot ei riitakkaan mokomia varten... sweatdrop -Mariot -the Legend ZELDAT!
Siina kaikki SUURIMMAT lempparit... Kai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:27 am
Ruoka Hmm. Siis lempparipeli? No, tassa muutama: -Warhammer 40,000 Dawn of War -Half-life 2 -Metroid, siis koko sarja ^^ -Megamanit, vaikka mun taidot ei riitakkaan mokomia varten... sweatdrop -Mariot -the Legend ZELDAT! Siina kaikki SUURIMMAT lempparit... Kai. jeee, ruoka on liittinyt suraamme! xD *psst, mee ihmeessa kertoon ittestas jasenluetteloon 3nodding *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|