|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 4:02 am
Összesen 1000 támadás/gyógyításért nem jár az achivement crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 4:05 am
Úgyhogy most le is állok,valamikor tanulni is kell burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 5:13 am
renahk Összesen 1000 támadás/gyógyításért nem jár az achivement crying Majd ha visszanézel, talán meglesz, rémlik, hogy valaki szintén panaszkodott és később megkapta... Majd kiderül. Én a kabátért fogok még valamikor, achievementért nem hiszem. Gondolom vannak, akiket csábít, hogy azért cserébe feltehetik a Dark Elf meg Vampire szavakat az avijuk alá... 3nodding Sok sikert a tanuláshoz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 5:30 am
Obi Aoi renahk Összesen 1000 támadás/gyógyításért nem jár az achivement crying Majd ha visszanézel, talán meglesz, rémlik, hogy valaki szintén panaszkodott és később megkapta... Majd kiderül. Én a kabátért fogok még valamikor, achievementért nem hiszem. Gondolom vannak, akiket csábít, hogy azért cserébe feltehetik a Dark Elf meg Vampire szavakat az avijuk alá... 3nodding Sok sikert a tanuláshoz smile Köszi,ha hazamegyek folytatom is.Tényleg megkaptam az achivementet most ahogy visszaléptem,igazad van 3nodding Ezeket lehet magunk alá írni: Hardened, Deadly, Heroic, Decorated, Warrior, General, Vampire, Dark Elf Eddig valahogy nem találtam olyat amit kiírnék,de ki tudja ez még változhat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 5:35 am
renahk Obi Aoi renahk Összesen 1000 támadás/gyógyításért nem jár az achivement crying Majd ha visszanézel, talán meglesz, rémlik, hogy valaki szintén panaszkodott és később megkapta... Majd kiderül. Én a kabátért fogok még valamikor, achievementért nem hiszem. Gondolom vannak, akiket csábít, hogy azért cserébe feltehetik a Dark Elf meg Vampire szavakat az avijuk alá... 3nodding Sok sikert a tanuláshoz smile Köszi,ha hazamegyek folytatom is.Tényleg megkaptam az achivementet most ahogy visszaléptem,igazad van 3nodding Ezeket lehet magunk alá írni: Hardened, Deadly, Heroic, Decorated, Warrior, General, Vampire, Dark Elf Eddig valahogy nem találtam olyat amit kiírnék,de ki tudja ez még változhat. Gratula akkor biggrin Jah... Én nem hiszem, de egy sima elf title-nek örülnék xp 3nodding Én nem túl gyakran változtatok, de a mostanival elégedett vagyok. (Na jó, nemigen vagyok verhetetlen, de nem hangzik rosszul blaugh ) De nem nagyon szoktam ezekkel játszadozni, csak néha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 12:26 pm
Azóta nemrég sikerült több, mint 100 gyógyítás és megkaptam a kis baglyot. smile Azt még nem tudom, hogy el fogom-e adni a Marketplace-en, de egyelőre egy ideig tuti nem. Igen, én is láttam egyeseknél "dark elf" és "vampire" szöveget. Ahogy a leírásban láttam a fejszés achivement után lehet közülük választani. Akkor az mindegy, hogy gyógyításból, vagy támadásból 1000, vagy hogy a 2 összesen kiteszi a legalább 1000-ret? Csak mert ezt nem egészen értem, bocsi. redface Ha együtt is kiegészítik egymást, akkor jó, mert szívesebben és könnyebben gyógyítok többet, mint ölök. Például ha van 980 gyógyításom és 20 ölésem (vagyis így összegezve 1000-ért), így is meg lehet kapni a fejszés achivement-et? Akár így van, akár úgy, azért még meggondolom, hogy küzdök-e érte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 12:45 pm
Gyerekek...
Tudom ez egy idióta kérdés lesz, de... Most komolyan számolgatni kell ezt az 5 támadás 100 heal dolgot? Vagy úgy is megadja mindkét itemet, ha 105x megcsinálom RANDOM mindkettőt?
Gy.k.: Ugye nem számít a sorrend?
Edit: Hülye kérdés volt, meg is válaszolta önmagát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 2:17 pm
Molylepke Gyerekek... Tudom ez egy idióta kérdés lesz, de... Most komolyan számolgatni kell ezt az 5 támadás 100 heal dolgot? Vagy úgy is megadja mindkét itemet, ha 105x megcsinálom RANDOM mindkettőt? Gy.k.: Ugye nem számít a sorrend? Edit: Hülye kérdés volt, meg is válaszolta önmagát. A játék főoldalán kiírja, hogy mit hányszor tettél meg. Amúgy, nem számít.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 4:33 pm
Megvan az összes tárgy, fél úton az Achievement felé. Kis pihi. Beöltöztetem az avatar-om. (Mielőtt még valaki megkérdni, hogy hogy még nincs meg nekem minden és miért csak félúton járok, mikor mindig én vagyok az első, minden event-ben, elárulom: sajnálatos módon, a valódi világban intéztem valódi, nagyon fontos ügyeket és nem volt időm a gép előtt ülni, ha meg volt, dög fáradt voltam a játszadozáshoz...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2012 10:27 am
nekem is ennyi volt scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2012 4:52 pm
KÉSZ! Amit meg lehet szerezni, az megvan. Most már jöhet a szórakozás. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2012 3:47 am
Kicsit leálltam, de folytatom még a coat-ig 3nodding 250-re viszem a heal-t és az attackot mert úgy csak 300x kell játszogatnom (100-ról) és nem 400x (az akkor lenne, ha a 100 heal-t vagy attackot vinném 500-ra ugye).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2012 3:49 am
Malreni KÉSZ! Amit meg lehet szerezni, az megvan. Most már jöhet a szórakozás. biggrin Grat smile Picit hiányolom a "mászkálást" valamiért (mint tavaly a bálnál)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2012 8:42 am
Obi Aoi Malreni KÉSZ! Amit meg lehet szerezni, az megvan. Most már jöhet a szórakozás. biggrin Grat smile Picit hiányolom a "mászkálást" valamiért (mint tavaly a bálnál)... Igen, azt én is. A tavalyi retró térképes mászkálás nagyon jó volt. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|