|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:15 am
_b_u_r_a_k_ RopuchaAga Agria RopuchaAga Musiales sie przyznawac...? stare To moze bys sie chociaz pochwalil kto Ci portki kupil, zeby z golym doopskiem nie chodzil... moj brat tu jest... Ratujcie!!! crying ja do Ka i się przyznalam i nic mi nie zrobila wieszm masz fryz jak kiedys wokalista na zdjeciu pod spodemNIEPRAWDA!!! scream o w kurwe!!! oni sa tragiczni gonk gonk gonk help! wahmbulance evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:24 am
Agria _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Agria RopuchaAga Musiales sie przyznawac...? stare To moze bys sie chociaz pochwalil kto Ci portki kupil, zeby z golym doopskiem nie chodzil... moj brat tu jest... Ratujcie!!! crying ja do Ka i się przyznalam i nic mi nie zrobila wieszm masz fryz jak kiedys wokalista na zdjeciu pod spodemNIEPRAWDA!!! scream o w kurwe!!! oni sa tragiczni gonk gonk gonk help! wahmbulance evil dziewczyno! ja naprawde nie mam nic do poprocka, ale patrzenie na nich przyprawia o mdlosci!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:25 am
_b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Agria RopuchaAga Musiales sie przyznawac...? stare To moze bys sie chociaz pochwalil kto Ci portki kupil, zeby z golym doopskiem nie chodzil... moj brat tu jest... Ratujcie!!! crying ja do Ka i się przyznalam i nic mi nie zrobila wieszm masz fryz jak kiedys wokalista na zdjeciu pod spodemNIEPRAWDA!!! scream o w kurwe!!! oni sa tragiczni gonk gonk gonk help! wahmbulance evil dziewczyno! ja naprawde nie mam nic do poprocka, ale patrzenie na nich przyprawia o mdlosci! dlaczego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:31 am
Agria _b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ o w kurwe!!! oni sa tragiczni gonk gonk gonk help! wahmbulance evil dziewczyno! ja naprawde nie mam nic do poprocka, ale patrzenie na nich przyprawia o mdlosci! dlaczego?? wokalista/wokalistka, bo w koncu nie wiem...ten gosciu z dredami grubosci ramienia...oi...no i jeszcze zdarzylo mi sie ogladac kawalek wywiadu z nuimi...reporter zapytal jednego z nich, dlaczego nosi czapke ze znaczkiem firmy snowboardowej, czy lubi ten sport? a ten na to, ze nigdy na snowboardzie nie jezdzil, ale moze kiedys sproboje burning_eyes ludzie! z czym do ludzi! niech skoncza szkole, naucza sie mowic! nie mowiac o tych teledyskach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:33 am
_b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ o w kurwe!!! oni sa tragiczni gonk gonk gonk help! wahmbulance evil dziewczyno! ja naprawde nie mam nic do poprocka, ale patrzenie na nich przyprawia o mdlosci! dlaczego?? wokalista/wokalistka, bo w koncu nie wiem...ten gosciu z dredami grubosci ramienia...oi...no i jeszcze zdarzylo mi sie ogladac kawalek wywiadu z nuimi...reporter zapytal jednego z nich, dlaczego nosi czapke ze znaczkiem firmy snowboardowej, czy lubi ten sport? a ten na to, ze nigdy na snowboardzie nie jezdzil, ale moze kiedys sproboje burning_eyes ludzie! z czym do ludzi! niech skoncza szkole, naucza sie mowic! nie mowiac o tych teledyskach... wokalista stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:35 am
jeszcze powiedz, ze ci sie podoba i jest twoim idolem... burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:36 am
_b_u_r_a_k_ jeszcze powiedz, ze ci sie podoba i jest twoim idolem... burning_eyes jeden z ulubionych, ale wole kogo innego co jeszcze bardziej nie bedziesz tolerowala wiec powstrzymam sie i nie napisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:38 am
Agria _b_u_r_a_k_ jeszcze powiedz, ze ci sie podoba i jest twoim idolem... burning_eyes jeden z ulubionych, ale wole kogo innego co jeszcze bardziej nie bedziesz tolerowala wiec powstrzymam sie i nie napisze no wal...i tak nie mam co robic (wlasciwie powinnam sprzatac, ale chrzanic)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:39 am
_b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ jeszcze powiedz, ze ci sie podoba i jest twoim idolem... burning_eyes jeden z ulubionych, ale wole kogo innego co jeszcze bardziej nie bedziesz tolerowala wiec powstrzymam sie i nie napisze no wal...i tak nie mam co robic (wlasciwie powinnam sprzatac, ale chrzanic) juz raz zalozylam pancerz i ostawie go na sobie: Beyonce Knowles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:41 am
Agria _b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ jeszcze powiedz, ze ci sie podoba i jest twoim idolem... burning_eyes jeden z ulubionych, ale wole kogo innego co jeszcze bardziej nie bedziesz tolerowala wiec powstrzymam sie i nie napisze no wal...i tak nie mam co robic (wlasciwie powinnam sprzatac, ale chrzanic) juz raz zalozylam pancerz i ostawie go na sobie: Beyonce Knowles sweatdrop myslalam, ze bedzie gorzej...ja jestem w stanie przezyc...nie slucham...nie przeszkadza. oby nie doda i bedzie ok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:42 am
_b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ jeszcze powiedz, ze ci sie podoba i jest twoim idolem... burning_eyes jeden z ulubionych, ale wole kogo innego co jeszcze bardziej nie bedziesz tolerowala wiec powstrzymam sie i nie napisze no wal...i tak nie mam co robic (wlasciwie powinnam sprzatac, ale chrzanic) juz raz zalozylam pancerz i ostawie go na sobie: Beyonce Knowles sweatdrop myslalam, ze bedzie gorzej...ja jestem w stanie przezyc...nie slucham...nie przeszkadza. oby nie doda i bedzie ok... Nie martw sie. Dody tez czasem slucham...(ciesz sie, ze nie Blog 27 confused )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:45 am
jak zwykle za niewinnosc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:47 am
_b_u_r_a_k_ jak zwykle za niewinnosc crying przynajmniej nie slucham mandaryny ani Blog 27
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|