|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2012 12:28 am
Nekem a békásban 19 a rekordom eddig... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2012 1:19 pm
Én is tök random nyomkodtam és egyszer csak meglett a 20. Am ahogy a bogár mozog úgy a béka szeme is. Szerintem attól függ merre esel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2012 1:25 pm
Most komolyan azzal töltöttem el majdnem 3/4ed órát, hogy egy béka nyelvéről próbáltam egy virág közepébe repíteni magamat?! :'D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2012 2:37 pm
Meg van a Champion achievement! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 2:18 am
Jó ez a békás. Ha akkor ugrasz, amikor a szitakötő a közelebbi tavirózsalevél közepéhez ér, akkor szinte mindig 18-19 pont lesz, amivel nagyon gyorsan lehet gyűjtögetni (legalábbis nálam így működik). Már 12000 pontnál járok, pedig napi egy óránál nem szoktam többet nyúzni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 2:39 am
Gabessz Én is tök random nyomkodtam és egyszer csak meglett a 20. Am ahogy a bogár mozog úgy a béka szeme is. Szerintem attól függ merre esel. Én is erre gondoltam. 3nodding Csak nem volt türelmem a kísérletezést folytatni. Selly1125 Ha akkor ugrasz, amikor a szitakötő a közelebbi tavirózsalevél közepéhez ér, akkor szinte mindig 18-19 pont lesz, amivel nagyon gyorsan lehet gyűjtögetni (legalábbis nálam így működik). Óóó, köszi, ezt majd kipróbálom! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 3:02 am
Selly1125 Jó ez a békás. Ha akkor ugrasz, amikor a szitakötő a közelebbi tavirózsalevél közepéhez ér, akkor szinte mindig 18-19 pont lesz, amivel nagyon gyorsan lehet gyűjtögetni (legalábbis nálam így működik). Már 12000 pontnál járok, pedig napi egy óránál nem szoktam többet nyúzni. Én úgy számolgattam, hogy a béka szeme mennyit mozdul odafele is meg visszafele is 6-ot, amikor jön visszafele akkor a 3.nál ugrok amikor odafele megy a 4.nél. Am szerintem az is számít, hogy a béka nyelvéről hol ugrasz. Pl ha az elején vagy messzebb dob, de ebben nem vagyok biztos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 3:08 am
Gabessz Selly1125 Jó ez a békás. Ha akkor ugrasz, amikor a szitakötő a közelebbi tavirózsalevél közepéhez ér, akkor szinte mindig 18-19 pont lesz, amivel nagyon gyorsan lehet gyűjtögetni (legalábbis nálam így működik). Már 12000 pontnál járok, pedig napi egy óránál nem szoktam többet nyúzni. Én úgy számolgattam, hogy a béka szeme mennyit mozdul odafele is meg visszafele is 6-ot, amikor jön visszafele akkor a 3.nál ugrok amikor odafele megy a 4.nél. Am szerintem az is számít, hogy a béka nyelvéről hol ugrasz. Pl ha az elején vagy messzebb dob, de ebben nem vagyok biztos. Igen, nekem is gyanús, hogy nem mindegy honnan lépsz rá, de én mindig a békához vezető levek közül megálltam az utolsón, úgy, hogy minél közelebb álljak a nyelvéhez, és a fentebb említett ídőzítéssel nagyon pöpecül ment az egész. Viszont felülről lépve a béka nyelvére már nem mindig sikerült.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 3:29 am
Csak hogy demonstráljam is magam. wink Mikor a bekarikázott kis alany eléri az egyes pontot, én a kettes pontról rálépek a béka nyelvére. Nekem működik, szóval csak ajánlani tudom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2012 1:10 pm
Selly1125 Csak hogy demonstráljam is magam. wink Mikor a bekarikázott kis alany eléri az egyes pontot, én a kettes pontról rálépek a béka nyelvére. Nekem működik, szóval csak ajánlani tudom. Öcsééééém, ez működik! Ezer hála! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 10:19 am
Szerintem az emelgetős játékkal jobban megéri tovább foglalkozni, persze ezek után lehet, hogy van akinek már a békás. Nemrég végre több, mint 5000 pontot szereztem az érte járó achivement-ért. smile Na meg egyébként is segítem a plusz pontszerzésekkel a Barton csapatot. wink Nem vagyok egy nagy achivement gyűjtő, de néha néhányat szeretek megkapni csak úgy, főleg event-ekből, mint például most.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 10:55 am
Fent van az új játék, ilyen baconos bowling... Amikor megláttam hogy csúsznak a kugligolyó szerepet töltő avik.... Kész voltam xd A lényeg, hogy jobboldalt zászlók ki vannak tűzve aszerint kell a csapatoknak beállni jobbra a zászlókhoz és EGY ember kell balra a szalonna végére a zászlójukkal egy vonalban aki "gurul" és "feldönti" a többieket jobboldalt, akik kuglibábu szerepet vesznek fel (amikor odamész jelzi is egy kugli ikonnal az avid fölött ha belépsz a "kuglibábu-zónába" és áthúzza ha elmész onnan). A fórum szabályzata szerint 11 ember kell a tökéletes pontszámhoz, 10 bábu 1 golyó felállásban elvileg. A pontokat az alapján számolja ki, hogy hány embert tud a "guruló" eltalálni a zászló környékén álló playerek közül, és CSAK a "guruló" kapja a pontokat, tehát azoknál 0 marad, akik kuglibábuként állnak.
Kiegészítés: láttam illetve olvastam 1-2 glitchről pl néha eltűnsz a képernyő szélén (velem egyszer esett meg) ill. ha többen csúszkálnak a baconön beragadhat 1-2 avi közülük győzködtem is hogy inkább egy ember csússzon és ha több ember áll jobboldalt több pontot tud szerezni az aki csúszik... Mindegy belejövünk talán. ja és ha kevesen vannak érdemes kimenni és bemenni mert valószínűleg kicsit sűrűn osztja a játék új "szobákba" az embereket valaki írta is fórumon, hogy nem lehetne-e csak akkor ha minden csapatban megvan a 11 vagy ilyesmi. És hogy kell "gurulni"? Sétálsz a szalonnán jobbra a zászlódnál álló csapattársak felé majd közben ctrl gomb vagy klikk a pose-ra az ablakban és tada csúszik xd Majd próbáljátok ki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 11:32 am
Úgy látom elég sokan fenn vagyunk. Csoportosulhatnánk. Ez az új vacok csapatmunka nélkül nem megy, és abból bizony nem sok van... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 11:58 am
Na ja, vicces, ötletes és érdekes ez az új 4. bowling-os játék. smile Az egyértelmű szabályok ellenére mégis többen csúsznak a szalonnán, pedig egynek kéne, vagyis sajnos valóban nem sok a csapatmunka és nagyrészt sokan össze-vissza csinálják. rolleyes Legalábbis egyelőre, aztán majd kiderül. Ez a játék még április 1-jei játéknak is megfelelne akár. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 12:25 pm
Selly1125 Úgy látom elég sokan fenn vagyunk. Csoportosulhatnánk. Ez az új vacok csapatmunka nélkül nem megy, és abból bizony nem sok van... confused Jaja smile Ha meg sokan kimennek és alig vannak ki kell menni és vissza és akkor teltebb szobába oszt. A másik: kiderült, hogy érdemes a zászlónál vízszintes sorban felsorakozni és akkor ha sikeresen feldönt a csúszó akkor kicsit elmozdul ferdén döntve az avid és kiírja hány pontot szerzett általad/összesen(?) elvileg. smile Többször kipróbáltuk a vonalba állást és bevált. És csúszhatnak többen is de szerintem ne sárán néha látszólag beragadnak vízszintesen a baconön de volt aki azt mondta, hogy nincs ott tehát fura glitch ez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|