Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Gaia X-Mas Event 2011 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Sat Dec 24, 2011 5:06 am

Idézve az Event Updates threadból:

Narumi Misuhara
Hey guys, some general updates

Decreased item donation -> grant threshold from where it was to half.
Decreased gold donation -> grant threshold from where it was to more than half.
Decreased wait time from 30 to 15 seconds

Decreased number of trees in random item rotation so the alchemy components have a much
higher chance of being granted.

Additional changes may follow but at least for the weekend this is probably how things will remain.

Keep an eye on this thread, I'll be posting any further event updates here.

Az adományok számát megfelezték. Mos már nem 10 hanem 5 tárgy után kapsz egy tárgyat.
--Észrevétel : Minden 5. tárgy után egy véletlenszerű tárgyat, minden 10 után véletlenszerű alkímia komponenst kapsz (Ehhez megerősítést kérnék sweatdrop )
A gold adomány számát több mint a felére csökkentették.
A várakozási idő 2 adományozás között már nem 30 hanem 15 másodperc.

Csökkentett véletlenszerű fák generálása, így nagyobb esélyed van alkímia összetevőket kapni.
--Észrevétel : Ahhoz képest hogy én az első 100 adományozásomból egy fát sem kaptam, most zsinórban 3-at is de tökmindegy

A csak többi töltelékduma.
Továbbá személyes tapasztalat: már gyorsabban frissül az adomány tárgylista szóval a hatékonysága megnőtt.

Az Update Thread
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 6:25 am

Obi Aoi
No, jól halad a donate csík, egy éjszaka alatt megint továbbment a következő NPC-re, aki most éppen Liam. smile A Get your item-re én most egy alchemy cuccot kaptam.
A "története" Old Pete-tel:
Ezen a nyáron Liam egy éjszakán benézett a klubokba a városba. Oh, ne aggódj, nem feledkezett meg Sam-ről- csak azért volt ott, hogy igyon egy kis koktélt és hogy egy kicsit lazítson (fist pump=bizonyos karmozdulat). Old Pete éppen betévedt, és Liam összetévesztette őt valami rock and roll hipsterrel. Ügyesen segített Pete-nek wingman-ként*, jó pár ingyen italhoz és női figyelemhez juttatva őt.
Pete biztos, hogy szívesen viszonozza a szívességet. Talán segíthetünk neki, hogy valami jót találjon Liam-nak.
(wingman = olyan ember, aki elkísér téged pl. bárokba és segít közelebb kerülni a nőkhöz).

Na, akkor most én segítek Obi-nak.:
Wingman = Szárnysegéd. És hogy honnan ilyen ismerős? Ha valaki nézi az Így jártam Anyátokkal -t, akkor ot láthatja, hogy Barney Stinsonnak Ted Mosby a "szárnysegédje" , vagy ahogy a sorozatban hallani lehet, "tesó" smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Dec 24, 2011 8:58 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
No, jól halad a donate csík, egy éjszaka alatt megint továbbment a következő NPC-re, aki most éppen Liam. smile A Get your item-re én most egy alchemy cuccot kaptam.
A "története" Old Pete-tel:
Ezen a nyáron Liam egy éjszakán benézett a klubokba a városba. Oh, ne aggódj, nem feledkezett meg Sam-ről- csak azért volt ott, hogy igyon egy kis koktélt és hogy egy kicsit lazítson (fist pump=bizonyos karmozdulat). Old Pete éppen betévedt, és Liam összetévesztette őt valami rock and roll hipsterrel. Ügyesen segített Pete-nek wingman-ként*, jó pár ingyen italhoz és női figyelemhez juttatva őt.
Pete biztos, hogy szívesen viszonozza a szívességet. Talán segíthetünk neki, hogy valami jót találjon Liam-nak.
(wingman = olyan ember, aki elkísér téged pl. bárokba és segít közelebb kerülni a nőkhöz).

Na, akkor most én segítek Obi-nak.:
Wingman = Szárnysegéd. És hogy honnan ilyen ismerős? Ha valaki nézi az Így jártam Anyátokkal -t, akkor ot láthatja, hogy Barney Stinsonnak Ted Mosby a "szárnysegédje" , vagy ahogy a sorozatban hallani lehet, "tesó" smile

Szerintem többjelentésű. Egy oldalon valamilyen repüléssel kapcsolatos magyarázatot találtam és az urbandictionary-n találtam azt, amit írtam feljebb. Mivel liam és Pete egy partyban vannak, valószínűbb, hogy arra a jelentésre utal inkább abban az esetben, amit írtam. De többit PM-ben ha lenne válaszod, ne offoljuk ezzel ezt a topikot.
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 9:58 am

You have been granted...
Medium Green Holiday Tree
A fragrant holiday tree to fit a modest size home.

juhú biggrin (adományoztam 5000 goldot)

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Dec 24, 2011 10:17 am

Én is kaptam egy Medium holiday tree-t, egy fehéret 5 cucc adakozása után. Jók a változások, amiket Gabessz írt. smile
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 11:02 am

Most az 55-ik olcsó cucc adakozása után egy Tan Brisk Day Coat-ot kaptam (egyik új kabát azt hiszem a Gambino Outfitters-ben), pár ezret ér, ha jól emlékszem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 11:06 am

azóta van 2 zöld és két fehér fám is, hála az adakozásnak (2000 goldonként kap az ember meglepit)
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 11:19 am

You have been granted...
Gold Bao
This is an item named after my sister, Bao.

30k a boltban biggrin

You have been granted...
Black Brisk Day Coat
Feelin' a bit chilly.

xD

You have been granted...
4x White Brisk Day Coat
Feelin' a bit chilly.

xD xD

You have been granted...
Tan Brisk Day Coat
Feelin' a bit chilly.

xD xD xD

You have been granted...
Red Brisk Day Coat
Feelin' a bit chilly.

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 2:48 pm

Lehet, hogy egyedül vagyok, de azért nekem hiányoznak azok az eventek, amik még nem gold-sinknek indultak... sweatdrop
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 2:57 pm

Fhúú én már kaptam 5 kabátot amiből 1-et el is adtam, 2 bao-t, 6 zöld -ebből is eladtam egyet- és 4 fehér fát.

Kicsit már elegem van a tárgyakból, inkább alkotóelemeket dobálna... Amúgy 300 item donate-nél álltam meg legutóbb.

Edit:

Akinek már sok fája van, az adja el mert viszik mint a cukrot gonk
Még ki sem raktam a következő téteét a marketre már el is vitték az előzőt.. Kb 10 perc alatt el adtam az összeset. Szóval hajrá! biggrin

Pumpkin dad

Feral Hunter

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 3:28 pm

Gabessz

Még ki sem raktam a következő téteét a marketre már el is vitték az előzőt.. Kb 10 perc alatt el adtam az összeset. Szóval hajrá! biggrin

Én szinte mindent adok el... a kabátokból megtartottam 1-1 meg azért az alapanyagokból is mindből van min 5 későbbre tartalékolva, de nagyon jó üzlet az, hogy bedobok 2000-t és kapok érte valamit amiket 3000 körül adok el :3
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 3:32 pm

napsugar
Gabessz

Én szinte mindent adok el... a kabátokból megtartottam 1-1 meg azért az alapanyagokból is mindből van min 5 későbbre tartalékolva, de nagyon jó üzlet az, hogy bedobok 2000-t és kapok érte valamit amiket 3000 körül adok el :3

Én goldot összesen 73-at donateltem és a kapott tárgyakból eddig kb 25k-t csináltam razz *felvág* x'DDDDD

Pumpkin dad

Feral Hunter

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 3:33 pm

Gabessz
napsugar
Gabessz

Én goldot összesen 73-at donateltem és a kapott tárgyakból eddig kb 25k-t csináltam razz *felvág* x'DDDDD
Türelmetlen vagyok tárgyakat dobálgatni egyesével.... Így csak bedobom a kellő mennyiségű pénzt és kapom is a tárgynyereményt biggrin
PostPosted: Sat Dec 24, 2011 3:35 pm

napsugar

Én goldot összesen 73-at donateltem és a kapott tárgyakból eddig kb 25k-t csináltam razz *felvág* x'DDDDD Türelmetlen vagyok tárgyakat dobálgatni egyesével.... Így csak bedobom a kellő mennyiségű pénzt és kapom is a tárgynyereményt biggrin

Jelenleg tartok 330 tárgy donate-nál xd

Pumpkin dad

Feral Hunter

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 12:38 am

A Mai ajándék egy North Kitten Star (vagy mi a fene) karácsonyi dísz a házba wink
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces