|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:24 pm
Yuki Naoto Molylepke Ez nagyon jó lett, gratulálok! 4laugh köszönöm! örülök, hogy tetszik! whee Szerintem zseniális lett. biggrin Volt egy pont ahol hangosan felvisítottam a röhögéstől, annyira beletrafáltál. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:36 pm
Yuki Naoto elkészültem vele whee Tádáááá:  ÁÁ ez zseniálisan jó! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:39 pm
Gabessz ÁÁ ez zseniálisan jó! biggrin nagyon örülök, hogy tetszik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 3:18 pm
Yuki Naoto Gabessz ÁÁ ez zseniálisan jó! biggrin nagyon örülök, hogy tetszik mrgreen Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 2:42 am
Szerintem is nagyon jó lett biggrin Az ott egy vödör felborult festék az avim mellett? sweatdrop xd Én is nekikezdhetek, de eltarthat egy darabig. Mikor lenne a határidő Medve?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 3:10 am
Yuki Naoto elkészültem vele whee Tádáááá:  Erre csak azt lehet mondani, hogy FergeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTEGES! NAgyon tetszik, amilyennek megrajzoltál engem! ^^ <3 Imádlak, theee! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 5:06 am
Obi Aoi Szerintem is nagyon jó lett biggrin Az ott egy vödör felborult festék az avim mellett? sweatdrop xd Én is nekikezdhetek, de eltarthat egy darabig. Mikor lenne a határidő Medve? igen, és innen támadt a lila-fehér ötleted, mert lila foltos lett a fehér póló a kezedben xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 8:22 am
Yuki Naoto Obi Aoi Szerintem is nagyon jó lett biggrin Az ott egy vödör felborult festék az avim mellett? sweatdrop xd Én is nekikezdhetek, de eltarthat egy darabig. Mikor lenne a határidő Medve? igen, és innen támadt a lila-fehér ötleted, mert lila foltos lett a fehér póló a kezedben xd Lol ez tetszik xd Egyébként az avi az a felsőből indult és keresgélni kezdtem hozzá passzoló cuccokat. A rajzod inspiráló, valószínűleg én is kézzel, papíron hozom össze, mert úgy még mindig gyorsabb és könnyebb, mint digitálisan, mégha van is tabletem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 3:05 am
Obi Aoi Yuki Naoto Obi Aoi Szerintem is nagyon jó lett biggrin Az ott egy vödör felborult festék az avim mellett? sweatdrop xd Én is nekikezdhetek, de eltarthat egy darabig. Mikor lenne a határidő Medve? igen, és innen támadt a lila-fehér ötleted, mert lila foltos lett a fehér póló a kezedben xd Lol ez tetszik xd Egyébként az avi az a felsőből indult és keresgélni kezdtem hozzá passzoló cuccokat. A rajzod inspiráló, valószínűleg én is kézzel, papíron hozom össze, mert úgy még mindig gyorsabb és könnyebb, mint digitálisan, mégha van is tabletem... hogy haladsz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 3:26 am
Yuki Naoto elkészültem vele whee Tádáááá:  Hát ez nagyon édes lett cat_whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 3:34 am
Az Timmy Hát ez nagyon édes lett cat_whee örülök, hogy tetszik ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 4:24 am
Yuki Naoto Obi Aoi Yuki Naoto Obi Aoi Szerintem is nagyon jó lett biggrin Az ott egy vödör felborult festék az avim mellett? sweatdrop xd Én is nekikezdhetek, de eltarthat egy darabig. Mikor lenne a határidő Medve? igen, és innen támadt a lila-fehér ötleted, mert lila foltos lett a fehér póló a kezedben xd Lol ez tetszik xd Egyébként az avi az a felsőből indult és keresgélni kezdtem hozzá passzoló cuccokat. A rajzod inspiráló, valószínűleg én is kézzel, papíron hozom össze, mert úgy még mindig gyorsabb és könnyebb, mint digitálisan, mégha van is tabletem... hogy haladsz? Még nemigen kezdtem neki sweatdrop Ja és jelenlegi avikkal fogom. A héten nekikezdek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2012 2:34 am
Obi Aoi Még nemigen kezdtem neki sweatdrop Ja és jelenlegi avikkal fogom. A héten nekikezdek. óh, akkor jó munkát 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 7:41 am
Sikeresen nekikezdtél már? Medvelaszlo Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is. meddig várunk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|