|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 1:40 pm
Ma mi történt... kiállítás, egyik macsek alig ijedt meg a kocsitól, más lényeges semmi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 10:42 pm
És most felhúzom a gyönyörű, fekete-kék, magas szárú Adidas cipőm (Imádooom~ whee ) és elmegyek az iskolába. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 11:28 pm
Hime_Yura Velem az történt ma, hogy a kutya ugatására keltem... D: +Edit: Hanna hallod, nekem már a gyönyörű DC cipőm olyan retkes, mint az állat...shame on me. Ma lesz elég időm letakarítani. de most őszintén, azt ne mondja senki se, hogy nem volt mónika show beütése...ment itt a civakodás a parasztozás és virtuális hajtépésHanna, angyalbögyörőm, én melletted vagyok~ Igen, tudom. Most ez sablon és trend szöveg, de BFF~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 11:46 pm
Elkezdtem nézni a Lovely Complexet, mert az animaxon láttam belőle 1-2 részt és eléggé megtetszett, így letöltöttem és végignézem a napokban. A Battle Royalet meg újra olvasom, mert idegesít, hogy nem olvastam ki és a felénél abbahagytam redface
(jóóó, annyira nem ma történt, olyan éjfél előtt pár perccel)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 2:50 am
Egy napig nem nézek be, és már nem vágom, hogy mi van XD Most sem igazán értem, hogy mi történt itt, de mindegy... Hime_Yura A Battle Royalet meg újra olvasom, mert idegesít, hogy nem olvastam ki és a felénél abbahagytam redface Én még csak egyszer olvastam, de szuper volt! smile Leszámítva a béna magyarítását a neveknek. Az elég zavaró volt benne. Meg elég nehéz könyv. Úgy értem, hogy szó szerint, mert kicsit sajgott már tőle a csuklóm XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 3:00 am
Ma voltam a Skullcandy fülhallgató problémámmal a boltban, ahol vettem. Ugyanis Szept. 2-án vittem vissza azzal az indokkal, hogy a jobb fülesben erőtlen a basszus. Több, mint 30 napig semmi hír nem volt így ma vissza mentünk apámmal. 10kor nyitott, addigra oda is értünk, de a kolléga közölte, hogy még a fószer nincs bent aki ezen a területen jártas. Jó, akkor elmentünk nézelődni, majd később visszamentünk. Akkor elkezdtek telefonálgatni, majd mondták, hogy várjunk 2 percet. Szerintetek mennyi lett a 2 percből? 15 perc. Na akkor apámnál betelt a pohár és mondta a pasinak, hogy k*rvagyorsan csináljon valamit, mert fogy a türelme. Egy percbe se telt és már közölték, hogy vagy levásároljuk esetleg visszafizetik. Inkább kértem vissza a pénzem és elmentünk egy másik üzletbe venni egy másik fülest. Nagyon sajnálom, hogy le kellett cserélnem. Pedig olyan szép volt a skullcandy és nagyon jól is szólt. emo Ez volt.Ez lett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|