Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
S.O.S. Magyar Guild! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 11:32 am

A testvéri szeretet whee
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 11:49 am

nos én elismerem, hogy nem voltam az utóbbi időben aktív. nyárom még annyira sem voltam fent mint most, pedig most sem vagyok sokat. most sajnos egy ilyen "antiszociális" mélypontom van, nincs kedvem se ismerkedni, se beszélgetni.... pontosabban írni. sajnos főleg azért mert egyetem csúszófélév mellett dolgozok éjszakásként a Tuskóban. a másik indokom meg az, hogy sajnos a jelenleg 1 fórum ami ténylegesen érdekel, a Rich Mob, kihalt azután, hogy megfejtettem (nem tökéletesen, de igen) a gyilkos kilétét. az újraindított történet után meg sajnos alig jött fel valaki postolni és valahogy ez ismételten elvette a kedvemet a fórumoktól. ahogy egyszer az IQ-mentes övezet elnéptelenedése is ugyan ilyen hatással volt rám. megpróbálok aktív guild taggá válni ismét, de nem ígérek semmit.

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 11:53 am

kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor, kedves sor

gondoltam beugrok és írok pár kedves sort, mivel igazad van Mal!
lusta disznó (és egyben Mafia Wars által elcsábult hűtlen kutya) vagyok...sűrűbben jövök, ígérem 3nodding
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 12:37 pm

Én teljesen egyetértek Slash-el.
Ha logikusak vagyunk, rájöhetünk pár dologra. A GaiaOnline alapvetően egy amerikai oldal, az itt ténykedők nagy része is Amerikában él. Ha nem számolnám a magyarokat, amerikai barátom van a legtöbb (mondjuk ez az ország nagysága is miatt is van). Na már most, a Facebook milyen nemzetiség találmánya? Amerika. Ha szerintem egy amerikai (vagy akármilyen nemzetiségű) tininek választanai kell, hogy az 5 percében mit nézzen meg; Gaia vagy FB, akkor a másodikat fogja választani, mert az "menőbb".
Nem új dolog ez az oldal (FB), bár régen más volt a célja. Nem tudom ki tudja, de azért épp ez a neve, mert itt a régi évfolyamtársakat keresték az emberek. Mostanra már mindenki úgy használja, mint egy létszükségletet, pl. levegő. Őszintén, ha van időtök, nem az az első, hogy megnézitek (ha van)?
Én pontosan úgy voltam, mint az átlag. Először volt iwiw-em, de jött a myvip és utána már csak azt nézegettem. Aztán 2009 nyarán rátaláltam a Facebookra és lassan már meg se néztem se a myvipem, se az iwiwem. Ki is töröltem mind a kettőt.
Az, hogy a Gaia-tól megváljak, lehetetlen. Szinte 1500 napom van benne, sok-sok időm, pénzem és persze örömem. Nem fogom itthagyni, mert ez egy érték. Azért remélem a többség is így érez.

Carbon Heart

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 12:51 pm

C9100
nem tudom elég magyarul sweatdrop gondolom értem mit a elsü hozzászólás volt, te nem könnyű nekem

Ha szeretnéd, elküldhetem angolra fordítva a jelentését PM-ben.

Himemiya: egyetértek. Én is majdnem így vagyok, bár myvipen sose voltam és az FB-n azért nem egész nap lógok, én inkább "nemszemély-oldalakat" követek ott (mint mások a twitteren). De ide is feljárok minden nap és amikor van hozzászólhatnékom, akkor írok.
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 2:10 pm

Egyetértek Himemiya, én se válnék meg a Gaia-tól akár a Facebook miatt, akár bármi más miatt! A kettőt külön kéne nézni szinte mindenkinek, de sajnos vannak, akik vagy nem képesek erre, vagy nem is akarják! A menőzés meg nem az én stílusom, ez is egy plusz indok. Sose voltam se menőzős, se pedig konkrétan divatkövető! Én 2010-ben év végén valamikor regiztem a Facebook-ra, de nem azért amiért a legtöbben, hogy ismerősöket barátokat szerezzek ott és hogy megadjam az adataimat, hanem a Monster Galaxy miatt. Néha játszom ott vele, néha nem, eléggé változó. De aztán 1-2 más játékkal is elkezdtem ott ritkán játszani, de nem sok játékkal mint a legtöbben. Tehát nem vagyok kifejezetten Facebook mániás mint sokan, nem is leszek, legalábbis nem szándékom. A South Park egyik korábbi évadján belül az egyik korábbi részében félig-meddig jogosan ki van parodizálva a Facebook, amivel nagyrészt egyetértek. MyVIP-en és IWIW-en sose voltam tag, nem is szeretnék az lenni, persze hallottam róluk néhányszor.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 3:06 pm

@Himemiya: egyetértek Veled többnyire. Igazat adok arról, hogy az emberek többsége gépbekapcsolás után helyből az FB-t nézi meg (akinek van persze), mert ugye az csak egy klikk és igazából a fél világ eléd tárul. Sajnos én is ezt tenném... kivéve ha először kapcsolom be a gépet aznap xp . Nekem az első dolgom az a teve, az eredeti 1376 napos ami meg rám lett bízva az meg 3766 napos. Aztán Gaia, bár már se a halaim nincsenek, se az ingyen stexet nem szedem össze mert én úgy érzem "tökéletes" jelenleg az avim. Ez az avim csak pár nappal fiatalabb mint mint a saját tevém (1365) és előbb adnám el a szerveimet, mint hogy itthagyjam. A lány mule-om is többnyire tökéletes szóval csak akkor nézem meg ha szükségem van rá. De most inkább a backyard monsters és a resort world miatt járok fel. Ezer örömmel zOMG-nék, csak azok akikkel eddig (jó régen) játszottam jelenleg, vagy végleg nincsenek már fent.
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 12:39 am

Én -ha kényszerítenének- sem hagynám itt az oldalt. Itt volt minden jó, ami megtörtént.: az első vend, az első eladás, az első barátok, az első bukta ... mindez az első héten. biggrin (átalakítottam egy Kick Buttowski-s részletet, hogy igaz legyen)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Ginoneraku

6,500 Points
  • Team Jacob 100
  • Dressed Up 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 2:47 am

Hime_Yura
A testvéri szeretet whee

Az, az megvan xD biggrin heart
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 4:12 am

Mostanság én se nagyon járok fel ide, gyalázat, majd én is igyekszem azért rendesebben írni a topikokba.

Az Timmy

Kind Miko

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Sep 30, 2011 5:33 am

Én szokásból és amúgy is csak úgy járok fel. Nekem már hosszú hónapok óta nincs konkrét dream avi tervem, ám ennek ellenére általában gyakran váltom, de van úgy, hogy ritkábban és gyűjtök gold-ot meglévő tetsző, plusz néha jövőbeli cuccokra is.
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 7:23 am

"Kick Buttowski" jól látom, hogy egy rajzfilm figura? >.>

Hime_Yura

Mage

Carbon Heart

PostPosted: Fri Sep 30, 2011 7:30 am

Hime_Yura

Én is azt látom. >w< De milyen feje vaaan! x'''D
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 7:35 am

Himemiya Chika
Hime_Yura

Én is azt látom. >w< De milyen feje vaaan! x'''D

Hát de érted, mondom biztos valami fizikus vagy bölcs ember...hát kanyarba nem biggrin Naiv lélek.

Hime_Yura

Mage

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 10:48 am

Doctor InkyHands
Én csak azért nem szoktam írogatni, mert (a való életben is) általában senki sem kíváncsi a mondanivalómra, és ha néha mondok valamit, akkor hülyét csinálok magamból és mindenki röhög rajtam... de majd igyekszem, ha egy kicsit több időm lesz, valamiket írni...

Ohh, egy lélektárs. biggrin
Anno én is nagyon így gondolkodtam, de aztán sikerült tökélyre emelnem a "leszarom-faktoromat" (copyright hozzám biggrin ), és azóta - mint a nevéből is kiderül - már nem érdekel, ha hülyét csinálok magamból (sőt, magamon tudok a legjobbakat röhögni xd ).

Ha már témánál vagyunk, itt hívnám fel az emberek figyelmét arra, hogy itt BÁRKI BÁRMIRŐL beszélgethet és topic-ot nyithat!
Ha bármi félelmetek van ezzel kapcsolatban, bátran keressétek fel az egyik Modit, ő biztos kisegít titeket. 3nodding
Ha teszem azt vámpíros lányregényekről akartok beszélgetni, azt is lehet, ne ijesszen meg titeket néhány tag reakciója. biggrin

Nem harapunk, gyertek bátran. 3nodding
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas