|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 4:22 am
Kellemes Nyuszót mindenkinek mrgreen !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 4:28 am
Boldog Nyulat Mindenkinek! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 4:57 am
Obi Aoi Aitaer Reneedar Bocs, mi az a Mule? *.* Saját logika szerint Multi, vagy Rabszolga karakter, de nem vagyok biztos benne. HA3,14NewC! Tartalék account (regisztráció, figura). Thx. Akkor hasonló de mégsem annyira negativ értelmű smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 9:07 am
bogcsa1013 A tavalyi húsvéthoz képest nálunk most elég sok locsoló volt (és még lehet, hogy lesz is)... Jaj ne, elfogytak a tojások! Na jó van, a többiek majd csokitojást kapnak, biggrin abból úgyis elég sok van... Nálatok még viszik a rendes tojást? O_o Nálunk mindenki automatikusan a csokitojásért nyúl... Boldog Nyulat Mindenkinek! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 9:09 am
A tojás az egyik legfinomabb dolog a földön! Én is a főtt és festett tojást kérem inkább, ha locsolok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 9:15 am
Helyes biggrin Mi most idén hagymahéjjal "festettünk", és csináltunk rájuk virág-meg lóhereminta is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 9:34 am
Malreni A tojás az egyik legfinomabb dolog a földön! Én is a főtt és festett tojást kérem inkább, ha locsolok. Ja igaz, csak a sárgáját nem eszed meg. biggrin bogcsa1013 Helyes biggrin Mi most idén hagymahéjjal "festettünk", és csináltunk rájuk virág-meg lóhereminta is biggrin Nálunk mióta az eszemet tudom ez a hagyomány. biggrin Ráadásul nem csak egyszerű, hanem nagyszerű is a módszer (ha szabad ezzel a szófordulattal élnem). biggrin Anya imádja, mert nem lesz tőle kupi a konyhában (ellentétben azzal, amikor előszedem a festékeket és a konyha úgy néz ki "tojásfestés" után, mintha paintball meccset játszottak volna benne.... sweatdrop ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 9:39 am
Hát igen. De ezek a mostani tojásfestékek is egyenlők a nullával: alig fognak (legalábbis nálunk) rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 10:19 am
Nyuuo.o
"Piros tojás, fehér nyuszi, Locsolásért jár egy puszi!" Chu^w^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 10:32 am
Molylepke Malreni A tojás az egyik legfinomabb dolog a földön! Én is a főtt és festett tojást kérem inkább, ha locsolok. Ja igaz, csak a sárgáját nem eszed meg. biggrin Mert van benne valami, amit nem bír a gyomrom és ha mégis megeszem jön is vissza... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 11:17 am
Jajj,kaptam egy ajándékot : ))) Köszönömm heart Kellemes húsvétot utólag is! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 11:28 am
Kicsit megkésve, de boldog nyulat nektek! smile Nekem unokahúgot tojt idén a húsvéti nyuszi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2011 12:20 am
Szirmocska Kicsit megkésve, de boldog nyulat nektek! smile Nekem unokahúgot tojt idén a húsvéti nyuszi biggrin Ó, gratulálok, nem mindennapi nyulas ajándék! biggrin ______________ (Utólag is köszönöm az ajándékot, kicsit későn esett le, hogy mi az... ^^" XD Ki is tettem. ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|