|
|
Melyik oldalt választottad? |
Deidrich |
|
36% |
[ 12 ] |
Easter Bunny |
|
63% |
[ 21 ] |
|
Total Votes : 33 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 3:01 am
Malreni Nekem is nagyon nagy kedvencem. Az a kár, hogy Dos Box kell hozzá, ha játszani akarsz vele XP alatt. Nekem a 2 simán fut a gépemen Dosbox nélkül is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2011 12:06 pm
napsugar Malreni Nekem is nagyon nagy kedvencem. Az a kár, hogy Dos Box kell hozzá, ha játszani akarsz vele XP alatt. Nekem a 2 simán fut a gépemen Dosbox nélkül is A kettő persze, hogy fut. De, nem arról volt szó. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2011 1:02 pm
Jól érzem, hogy a zOMG easter event el lett sumákolva? Pedig én még annak is örültem volna, ha szimpla tojásvadászat lett volna aranytojás nélkül. neutral
Ez így elég gyenge event-re sikeredett...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2011 1:20 pm
Molylepke Jól érzem, hogy a zOMG easter event el lett sumákolva? Pedig én még annak is örültem volna, ha szimpla tojásvadászat lett volna aranytojás nélkül. neutral Ez így elég gyenge event-re sikeredett... sad Én is úúúúgy vártam és semmi. A tojásvadászatot vártam a legjobban az összes event közül crying Imádtam őket messziről lövöldözni, és rohangálni körbe-körbe a térképeken, és keresni, és szidni azokat akik pont előlem lopják el, és kárörvendeni, mikor én nyúltam le valaki orra előle, és... és.... és ez nem ér scream Hol vannak a tojások?! emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2011 11:03 pm
Állítólag ma (szerda) fogják indítani az event-et. De nekem erős a gyanúm, hogy semmi sem lesz belőle. Úgy értem, az egész event-ből nem lesz semmi. edit:Új loot! Easter fluff ball! Valószínűleg... talán... remélem... esetleg... lesz új Fluff is mellé. Meg újabb három Fluff jelvény a gyilkolászásért.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2011 8:38 am
Na azért.... confused bár én egy tojásvadászatnak jobban örültem volna, de inkább nem panaszkodom, hanem örülök annak ami van (már ha tényleg lesz vmi belőle)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2011 9:46 am
Gondolom, attól lesz tojásvadászat. Eddig, mióta elindult a zOMG, mindig volt. Csak, ha nem állnak elő valami újjal, valami egyedivel, sokan mérgesek lesznek. Mivel volt jelvény az Aranytojásért, ezért úgy gondolom, idén másra kell majd vadászni. Megkockáztatom, lesz tojásvadászat, emellett, mint Halloween-kor most is FLuffokat kell majd ölni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2011 10:58 am
Látom Malreni és napsugar is írtak a Jazz Jackrabbit témához, így nem akkor baj, ha reagálok rá ismét én is. razz Bár némileg témába illő talán egyébként is, mert hisz Jazz Jackrabbit is egy nyuszi, igaz nem húsvéti nyuszi igazából, de mivel nyuszi, így köze van a Húsvét témához. smile A képet már töröltem az aláírásomból, hisz valójában már vége lett a Húsvétnak hivatalosan Keddtől. Igen napsugar, valójában a Jazz Jackrabbit 1-ről volt szó, a régi legelső Jazz Jackrabbit-ről, még 90-es évek idejéből főleg, ami eredetileg anno még régebbi gépekre lett tervezve. A Jazz Jackrabbit valóban főleg DOSbox emulátorral fut jól Windows XP alatt, nálam is úgy van. Anélkül is megy, csak akkor akadozik és nincs zene, legalábbis nálam így ment anno a DOSbox emulátor nélkül a Windows XP-n. Ritkán játszottam vele, néha még ma is. wink Egyik örök klasszikus kedvencem a mai napig is! Nyilván a Jazz Jackrabbit 2, melyben multiplayer is van, az simán fut mindenféle emulátor nélkül a Windows-ok nagy részén. Néha azzal is elvagyok, mostanában és korábban is néha főleg a multiplayer részével. Azon belül a nevem PrunnY (lila Jazz nyuszival), nyilván innen a Gaia prunny-járól neveztem el magam. smile
Én is eléggé vártam, várom még ezen a héten a zOMG-n az Easter event-et! Lassan egyre inkább kezdek csalódni, remélem azért még utólag bepótolják legalább 3-4 napra! Eléggé gáz és furcsa lenne, ha tényleg elmaradna! confused Én is úgy tudom, hogy a korábbi években mindig volt, még mielőtt regiztem a Gaia-ra, akkor is. Szerintem nem Hétfőre kellett volna tervezniük az indítást, hanem mondjuk Péntekre, vagy Szombatra! Ugyanis akkor volt Húsvét és akkor lehetett volna elkezdeni, mondjuk Szombattól Szerdáig, vagy Csütörtökig. De már mindegy, remélem utólag felteszik így Húsvét után is, remélem készültek, készülnek valamivel, főleg ha valóban van már új cucc ehhez kapcsolódóan! Legközelebb előbb készen lehetnének, főleg ha nem biztosak abban, hogy be tudják időben fejezni! rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2011 12:26 am
Malreni Állítólag ma (szerda) fogják indítani az event-et. De nekem erős a gyanúm, hogy semmi sem lesz belőle. Úgy értem, az egész event-ből nem lesz semmi. edit:Új loot! Easter fluff ball! Valószínűleg... talán... remélem... esetleg... lesz új Fluff is mellé. Meg újabb három Fluff jelvény a gyilkolászásért. Hű, ilyet már lehet szerezni, és csak én nem találok, vagy várni kell még rá? *béna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2011 5:38 am
Némileg csalódtam, főleg a zOMG event hiánya miatt,...! rolleyes Most már 99%, hogy nem lesz semmi az idei húsvéti zOMG event ügyében! confused Ám az a kék tojásos receptcucc hozzávaló érdekelne, hogy akkor miért van, mire van és szerezhető-e valahol valahogy! Gondolom így jövőre tartogatják.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 12:55 am
A zOMG event, ha minden igaz (hiszem, ha látom) Magyar idő szerint ma (Szerda) este tíz és 11 körül fog elindulni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 4:09 am
Hmm, hát nem is tudom. Én is inkább csak akkor hiszem el, ha látom és tapasztalom! De ha mégis lesz esetleg, akkor ilyen soká, ennyivel a Húsvét után? Eléggé furcsa. De majd meglátjuk, amit kétlek, hisz idén már vártuk ezt többször és mindig csalódás volt a vége.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2011 10:42 pm
S lőn, a csodával határos módon, és három hét késéssel, de elindult az idei Easter Event a zOMG-ban. Lényegében semmi új nincs. Nincsenek új elérhető jelvények, se új fajta Fluff-ok, a korai, nagyon valószínűnek tűnő spekulációval szemben. Ami van: tojásvadászat. Pont. Az egészet azzal fejelték meg, hogy van három új item, amihez egy új loot van. Továbbra is lehet kiscsibéket szerezni. De nem részletezem. Akit érdekel, keresse meg a tavalyi event leírását. A Kérdések és válaszok szubfórumban lett archiválva. Jelenlegi állásom: Hat óra alatt: 1 Golden egg, 21000 arany, 21 Easter Fluff ball, 2 Baby Blue Fluff Bunny Plushie recipe, 1 Peach Bunny Fluff Plushie recipe, néhány Cheepz és Bassketh'loo recipe és 6 csirke. edit:Majdnem elfelejtettem, hogy szereztem két jelvényt a gyűjtögetés közben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2011 11:22 pm
Hát ja, végre van event a zOMG-n, ideje volt. Bár igaz, hogy jobb később, mint soha. Azért az túlzás, hogy nincs semmi új, még akkor is, ha nem sok. De akkor azt nem értem, hogyha nincs sok újdonság, akkor mi tartott nekik ennyi ideig megcsinálni és feltenni? Lehet, hogy elfoglaltak emellett, de akkor is. Tavaly több újdonság ellenére jóval hamarabb feltették. Igaz, talán idén több az egyszerre tervezett újdonságok száma. Az újdonság az a kék tojásikonú fluff receptcucc hozzávaló, amit korábban mutattál és a nyuszi fluff-ok, melyek szerintem tök arik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2011 10:56 am
Legalább tojásvadászat van.... Az is valami.
Edit: az aranytojásoknak sokkal kevesebb élete van.. crying Mire odaérnék már rég le vannak gyilkolva...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|