|
|
Népszámláló |
Itt jártam :) |
|
100% |
[ 54 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2011 12:42 pm
LemuliaChan napsugar Malreni Sajnálom... sad De, azt hiszem, ezen az életre szóló leckén át kellett esned magadtól, miszerint: ebben a Guild-ben akármit kínálhatsz, nem érdekel senkit, ha tenni is kell értre. Minden esetre én azt javaslom, tarts ki még egy kicsit. Nem is adom föl azonnal... Csak azt hittem az 50k-nak kicsit buzdítóbb hatással lesz az emberekre Napsugár,kész a rajzom smile Kicsit körbevágom,és már linkelem is levélben ^^ Mindössze egyetlen bökkenő van.... Április 2-án érkezett a rajz, de mivel aluljelentkezés van ezért még elfogadom.... Te is 5.000 goldban részesül, mint Naomi hayate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2011 12:56 pm
Új téma következik április hónapra: Macskás tavasz Gaia-n xd (nah erre kérem a kreatív ötleteteket biggrin )
A díjakat technikai okok miatt majd csak csütörtökön tudom elküldeni, de mivel csak két lelkes versenyző fordult meg itt, őket fejenként 10-10k-val jutalmazom. Köszönöm nekik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2011 6:40 am
macskás tavasz x)neki kezdek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 1:07 am
Megint punnyadás van?? burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 5:36 am
Bocsánat, nem nagyon néztem ide mostanában sweatdrop A napokban nekiállok. Valamicske tervem már van, bár még nem "pontos".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2011 6:36 am
Mi az ehavi? eek az előzőt már elküldtem! biggrin De ha nem érkezett meg tessék szólni! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 12:39 pm
Az Timmy Mi az ehavi? eek az előzőt már elküldtem! biggrin De ha nem érkezett meg tessék szólni! xp gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 1:14 pm
Napsi vizsgázik szerintem érthető, ha kicsit késik nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 3:05 pm
Hadd válaszoljak Napsi helyett.
Ugye, a moderátorok és minden Staff sztrájkol meghatározatlan ideig. Napsi pedig moderátoraink csapatát erősíti.
Ezért.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2011 1:09 am
Gondolom akkor is, ha mi nem...
B-terv: talira elvinni a beadványt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2011 4:29 am
Bocsánatot kérnék mindenkitől, sajnos ez a hónap elég rosszul indult (pont akkor volt a balhé, és egy ideig kerültem a guild-t mert kedvem nem volt benézni -___-) és még eddig programokkal is tele voltam, egy szusszanásnyi időm se volt. Ez a hónap kimarad, de ígérem az alkotások el lesznek hamarosan bírálva, és akkor következő hónaptól újra folytatnánk, ha az úgy mindenkinek megfelel ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 10:01 am
Ez tetszik, kár, hogy csak most léptem be biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 10:36 am
DjMcAnimae Ez tetszik, kár, hogy csak most léptem be biggrin Akár mikor benevezhetsz, most úgy is kiírok egy újabb témát
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 10:41 am
Júniusi témánk: Itt a nyár! Nyeremény: 50.000 gold (ismét sweatdrop ) 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|