|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 5:05 am
dehat ennyien leszunk??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 5:22 am
wahmbulance Holnap 24:00-kor lezárul a jelentkezés wahmbulance Aztán 24-én kiküldöm mindenkinek a hozzá rendelt nevet, és mehet az ajándékosztogatás 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 6:36 am
Ahogy nézem 20-an jelentkeztünk összesen. Szerintem nem baj, szép kerek szám. Igaz én kicsit többre számítottam, de nem baj, hiszen nem kötelező. Na akkor kíváncsi leszek, hogy majd ki kap engem és fordítva. smile Még egyszer kérem, hogy aki engem kap, az névvel küldjön gift-et! Köszönöm. Korábban pedig leírtam milyen színekre vagyok főleg vevő a 3. aloldalon december 16-án! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek (ezt a karácsonyra is és az új évre is értem egyben)! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 8:57 am
21, mert a végére majd magamat is odaírom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 8:59 am
Na lássátok, hogy igazam lett. Minimum 20-an vagyunk, azaz 21-en napsival együtt. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 11:31 am
Éniséniséniss biggrin D Amit én szeretnék, az két dolog: - ne starter-t, mert abból már van száz meg egy wink - AZ EGYETLEN FONTOS DOLOG: Kérlek fedd fel kiléted! sweatdrop Köszönöm előre is pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 11:33 am
napsugar wahmbulance Holnap 24:00-kor lezárul a jelentkezés wahmbulance Aztán 24-én kiküldöm mindenkinek a hozzá rendelt nevet, és mehet az ajándékosztogatás 3nodding Napsíí... Aaaz nem lenne baj, ha nem 24.én küldeném, mert jönnek a rokonyok xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 11:35 am
Nekem aztán utána már teljesen mindegy, hogy ki mikor küldi.... Innentől mindenkinek a saját lelkiismeretén múlik a dolog.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 12:55 pm
Pont azt akartam kérdezni, hogy a nevet mikor tudjuk meg mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 1:16 pm
Akai-Inari Pont azt akartam kérdezni, hogy a nevet mikor tudjuk meg mrgreen Holnapután 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 11:44 pm
Oké, napsugar, akkor tényleg 21-en vagyunk, bocsi. Lol, ahogy látom más is szereti, ha nem névtelenül adnak neki. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 1:53 am
akit en kapok kicsit kesobb fogja megkapni az ajandeklot mert en elmegyek nagymamahoz es csak karacson utan jovok visza dehat ha valaki nem kapot ajandekot akkor ne keseredjen el mert meg fogja kapni redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 8:16 am
Yo tudni, hogy lesznek kései ajándékozók is. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 2:55 am
Meg van a nevek listája, a neveket elkezdem kiküldeni ^__^
Edit: nahjó... még sincs most rá időm sweatdrop pakolászni, díszíteni, takarítani kell -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|